- 3 Şubat 2018
- 25.740
- 110.737
- 598
- Konu Sahibi Efsetefset
Bunlar nisanliniza baska bir kiz mi düsünmüslerdi? Size niye bu kadar tepkili?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende aynı soruyu nisanlima sordum.Bunlar nisanliniza baska bir kiz mi düsünmüslerdi? Size niye bu kadar tepkili?
Daha dugununuzde goreceksiniz aradaki degisimi benceGeleceklerine ihtimal vermiyorum.
Beni dışarıda görünce arkalarını dönüyorlar , o derece :)
Söyledim bu arada, orası sadece senin evin değil benim de evim olcak ..
Istenmeyen ben isem gelmicekler dedim ama aklım durmuyor
Niçin böyle bir şey düşündüğünüzü lütfen öğrenebilir miyim ?Akraba bağlarının iyi olmasından yanayım her zaman...
Ama madem ki hiçbirşey sebep yokken size karşı bu kadar umursamaz ve istemediğini belli ediyorlar,
Sizde gereken mesafeyi çizersiniz...
Gelmesinler,ne işleri var demem...
Gelirler ve layığına göre ağırlanırlar...
Ama şahsen,nişanlınızın evlendikten sonra değişeceğini ve bu hususta sizinle sık sık tartışmalara sebep olacak davranışlarının olacağını düşünüyorum...
Evinize gelen giden de olmaz ama onlar sizi davet etmedi diye sizde davet etmemişsiniz anlaşılan. Onların taraf soğuk diyorsunuz ama siz de de bir çaba göremedim ben.Herkese iyi gunler hanımlar..
Çok zor gunler geçiriyorum...
Iki yıla yakın bir zamandır nişanlıyım..
Nişanlım ile çok zor gunler geçirdik..
Nisanlandigimiz günden bu yana,Nisanlimin ailesi tarafından hiç kimse tarafından ne ailem nede ben aranilip sorulmadik.
Bir kahve icimine dahi davet edilmedim.
Edilmedik...
Aile olarak bu konu üzerinde dursak dahi nisanlimin bir suçu olmadığı için üzerine oda dislandigi için anne ve babam kendisine kucak açtılar .
Nisanlimin bazı gerçekleri gormesi uzun zaman aldı..
Ona göre; laf söz olmadığı için bunlar benim kuruntumdu ..
Aslında gerçekleri kendisi de biliyordu ama itiraf edemiyordu ...
En sonunda benim istenilmedigimi aile içinde birisinden duyunca inandı ve araya mesafe koydu..
Evlilik hazırlığı yapıyoruz, bir nevresim takımı dahi alan olmadı .
Beni aramayı geçtim artık onu da arayıp sormayı bıraktılar. .
Bunun yanında çok büyük sorunlar oldu manevi olarak hiç kimse destek olmadı .
Burada anlatmamin mümkün olmadığı...
Bu kadar olamaz istememeleri için bir sebep gerekiyor derseniz, hiç bir laf soz olmadı..
Ama hiç soğukluk da gitmedi.
Evlilik için ağustos ayını dusunuyoruz.
Nişanlımla oturup konuştum.
Bir değil defalarca. .
Şu an beni nedensiz istemiyorlar olur ya bir gün evime hangi yüzle gelcekler dedim..
Olur ya bir gün gelen olursa, agirlar göndeririz herkes gibi ...
Kapıya gelen kovalanmaz dedi.
Sana asla ara konuş git gel demem .
Nasıl istersen o şekilde olsun.
Hastalık olmadığı sürece bende aramam dedi...
Şimdi hanımlar, ablalar bana bir akıl verir misiniz ?
Çok ihtiyacım var ...
Biz ettik.Evinize gelen giden de olmaz ama onlar sizi davet etmedi diye sizde davet etmemişsiniz anlaşılan. Onların taraf soğuk diyorsunuz ama siz de de bir çaba göremedim ben.
Karşılıklı olur genelde herşey, madem bunu uygun görmüşler ama ben gelip gitme olacağını sanmıyorum
O zaman ben hiç bir şey olmamış gibi davranamam ...Daha dugununuzde goreceksiniz aradaki degisimi bencehepsi o dugunu gerine gerine sahipleniyorlar tecrubelerime dayanarak soyluyorum tabii. Kapiya gelen kovulmaz diyen es adayiniz simdiden tavrini koymus,geldiklerinde iceri alacak ve hic bir sey yasanmamis gibi devam edecek demek ki.
En büyük soru işareti oUmarım nişanlının fikirleri evlendikten sonra değişmez.
Bir şey olmadi...2 sene çok uzun bir zaman
Bunları neden şimdi sorguluyorsunuz
Bişey mi oldu?
Sizi niçin istemediler peki ?Sizin durumun aynısını yaşadım.
Uzun süre nişanlı kaldım , karşı tarafın ailesi hiç aramadı sormadı.
Sonuç . Ayrıldım.
Hiç de pişman değilim.
Ağaç kovuğından çıkmadık.
Genelde çoğu erkek,evlendikten sonra sağlam duramıyor...Niçin böyle bir şey düşündüğünüzü lütfen öğrenebilir miyim ?
Deneyim mi , kişisel bir his mi ?
Oyle olunca da sorunlar cikiyor. İnanin erkekler bizim kadar ince dusunmuyor. Nolacak gelsinler,noolacak yani dugunden once ilgilenmedilerse tarzinda dusunur cogu erkek. O zaman gorusulmedi simdi gorusuyoruz duzeldi hersey derler. Bu cogu zaman boyle. Biz kadinlarsa ince dusunuyoruz,o neden bu neden diye kendimizi yiyoruz. Hic bir sey olmamis gibi davranamiyoruz haklisiniz. Ben once ses etmedim benzer bir durumda,sonradan net sekilde tepki gosterdim. Simdi kimse gelemiyor. Adam gibi gelemeyeceklerse hic gelmesinler zaten diyorum her ortamda.O zaman ben hiç bir şey olmamış gibi davranamam ...
Yapı olarak müsait değilim ...
Bilmiyorum .
Aklım inanılmaz karışık.
Sürekli düşünüyorum.
Kuruyorum.
Tamam tekrar çağır yahu, bir sene boyunca onların çağırmasını mı bekledinBiz ettik.
Geldiler .
Hepsi o kadar.
Şahsen bende sanmıyorum.
Bende aynı soruyu nisanlima sordum.
Ben kimse ile görüşmediğim için bilmiyorum ...
Kendisi de öyle bir şey yok dedi .
Bende ne olduğunu anlamadım dedi.
Canım, dışarıda görüp arkasini dönen insanlarla aynı ortama girmemek çok daha iyi .Tamam tekrar çağır yahu, bir sene boyunca onların çağırmasını mı bekledin
Üzme canını sıkma da, daha neler neler olur. Birde de bunun kan kusturup kızılcık şerbeti içirten versiyonları var seninki en azından pasif direnişte, sen bastır o zaman. Yakınlık kurmak istemiyorsan da sen de görmezden gel. Burada önemli olan sen nasıl istiyorsun, buzları eritmek istiyorsan tekrar çağır, ramazanda yemekte ağırlayın vs
Tabi ki biliyor ..Nisanliniz cevabi biliyor bence ama sizi kirmak istemiyor
Evime gelip sonra yine benimle görüşmek istemiyorlarsa ki istemezler, gelmelerine de gerek yok derim .Oyle olunca da sorunlar cikiyor. İnanin erkekler bizim kadar ince dusunmuyor. Nolacak gelsinler,noolacak yani dugunden once ilgilenmedilerse tarzinda dusunur cogu erkek. O zaman gorusulmedi simdi gorusuyoruz duzeldi hersey derler. Bu cogu zaman boyle. Biz kadinlarsa ince dusunuyoruz,o neden bu neden diye kendimizi yiyoruz. Hic bir sey olmamis gibi davranamiyoruz haklisiniz. Ben once ses etmedim benzer bir durumda,sonradan net sekilde tepki gosterdim. Simdi kimse gelemiyor. Adam gibi gelemeyeceklerse hic gelmesinler zaten diyorum her ortamda.
Birimiz Egeli birimiz Doğulu olduğu için.Sizi niçin istemediler peki ?
Soruyorum ama mahsuru yok ise.
Yok gelirler evinize yer icer yatar kalkar sonra giderler,seni istemiyoruz demezler ama evlerine de cagirmazlar genelde. Hayirlisi.Evime gelip sonra yine benimle görüşmek istemiyorlarsa ki istemezler, gelmelerine de gerek yok derim .