• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstenmeyen gebelik ve kürtaj

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Konu sahibi umarım kararın hayatına sadece olumlu etkiler sağlar ve çok çok çok mutlu olursun. En önemli kişi kendinsin şu hayatta, hep kendi sesini dinle. En iyisini yap. Seni suçlayanlara da kulaklarını tıka, herkes mükemmel hayatlar yaşamıyor.

Daha dün mobilya derdin vardi?
Şimdi ayrildim diyorsun...
Bak canim, yaşin cok küçük kendine yazik etme. Düzgün bir karar al ve bu kararin arkasinda dur. Nişanlın madde bağımlısı, bu adamdan sana koca olmaz.

Cocuk aldırmak icin bir hekimle görüş ve ayni zamanda psikolojik destek al.

Bu işin serbestliğinden yasasından hükmünden bahsetmiyoruz.sonuçta bir can yok oluyor.tabi ki cinayet.bebeğin yaşam hakkı elinden alınıyor.5-10 dakikalık zevk için hayat veriliyor sonra alınıyor.

Ben sana öğren demeyeceğim. Çünkü sen okuduğunu anlamıyorsun.Ben ne hadis ne ayetten bahsettim.dini eleştirerek kendini çağdaş göstermeye çalışıyorsan yanlış kişiyi muhatap alıyorsun. Ben olayın günahı üzerinden konuşmadım bebeğin yaşam hakkının sonlandırılmasından bahsettim..
Konu sahibine katil diyen de olmadı kendi iç dünyadaki çatışmayı bize yansıtma

Hmmm evet kimse cinayet dememis, celiski bende :confused:
Bunun ustune beni alintilamayin rica ederim, benimle senli benli konusacak yetkinlikte olmayan insanlarin bu gereksiz saygisizliklarina tahammul edemiyorum, size iyi forumlar...

Lazkizii54 Lazkizii54
Okumak mı yoksa sorumsuz biriyle evlenip çocuk bakmak mi.. Ne uğruna olursa olsun. Kesinlikle okumaktan vazgeçme. Seni evlilik dışı ilişki yaşamakla suclayanlara, dini alet edip ahiret mevzusu yapanlara, kürtaji cinayet sayanlara kulaklarını tıka. Eğer okulunu bırakıp eğitimini sonuçlandırırsan sen de aynen bu zihniyette olacaksın. O sebeple diyorum ki ne pahasına olursa olsun.. sakın eğitimini bırakma. Okuluna devam et ve mesleğini eline al. Bir hata yapmış olabilirsin ama hatalarında ders almayi da öğrenmişsin. Ileride eşin de olir çocuğun da olur. Ama okulunu bırakırsan ilerise eğitim şansın olmayacak belki de.. Kesinlikle vicdan azabı olarak düşünme kürtajı.. önemli olan çocuğu doğurmak değil, doğurduğun bebeği sağlıklı bir birey olarak büyütüp topluma faydalı biri olmasıni sağlamak.
Karar senin. Her iki türlü yasamin nasil ilerleyecek bunu en iyi sen bilirsin. O sebeple de tercih senin canım. Umarım doğru kararı verirsin.
Yorumun için çok ama çok teşekkür ederim. Burdaki empati yoksunu insanlar gibi olmak istemiyorum zaten. Sadece beni anlamalarını iatemiştim ama olsun senin gibi insanlar var ya bu bana yeter. İyiliğini ta kilometrelerce öteden yazdıklarından hissettim,çok teşekkür ettim bana yön verdiğin için abla,canımsın,iyiki senin gibiler burada.. İyilik güzellik hep seni bulsun umarım hep mutlu olursun..

Burada karşınızda cahil sevdiği adam tarafından kullanılmış kandırılmış 20 yaşında kız sizden akıl istiyor yetişkin insanlar gibi tavsiye akıl vereceğinize acımasızca eleştiri yapıyorsunuz neler yazıyorsunuz inanamıyorum yaaa :olamaz:insanlık bumu Empati yapın biraz yaaa sizinde kardeşiniz kızınız olsa aynı acımazılıkla eletşrirmiydiniz bi düşün istedim:KK14:
Empati yapmak herkesin harcı değil abla bu yazdıklarıyla beni değil ama belki başkasını ölüme sürüklerler sonra vah vah bik bik biz birşey demedik derler

Daha dün mobilya derdin vardi?
Şimdi ayrildim diyorsun...
Bak canim, yaşin cok küçük kendine yazik etme. Düzgün bir karar al ve bu kararin arkasinda dur. Nişanlın madde bağımlısı, bu adamdan sana koca olmaz.

Cocuk aldırmak icin bir hekimle görüş ve ayni zamanda psikolojik destek al.
Gerçek yüzünü sonradan görenlerdenim abla önüme parayı koydu yapman gerekeni biliyorsun dedi ve hayatını yaşamaya devam etti bense böyle kalakaldım

Gerçek yüzünü sonradan görenlerdenim abla önüme parayı koydu yapman gerekeni biliyorsun dedi ve hayatını yaşamaya devam etti bense böyle kalakaldım

Sana yapilan aslinda bir iyilik. Yat kalk dua et yüzünü şimdi gördün. Evlenseydin hayatin yanardi.
Kendine düzgün bir psikolog bul ve terapiye başla.
Kürtajdan korkmana gerek yok. Turkiyede işlem nasil bilmiyorum en iyisi bir hekime danış. Ağrın, sancin olmaz. Kanaman normal adet kanaman gibi olur. Korkulacak bir durum değil.

Hmmm evet kimse cinayet dememis, celiski bende :confused:
Bunun ustune beni alintilamayin rica ederim, benimle senli benli konusacak yetkinlikte olmayan insanlarin bu gereksiz saygisizliklarina tahammul edemiyorum, size iyi forumlar...
Ben katil demedim farkındaysan. Neymiş konu sahibinin yerinde olsa şikayet edermiş katil dediğim için.kendinle çelişiyorsun.Ben cinayet demediğimi söylemedim .Katil demediğimi söyledim.
Ben normalde senli konuşan bir insan değilim ama senin tarzın insanları resmen sen diye hitap etmeye zorluyor

Sana yapilan aslinda bir iyilik. Yat kalk dua et yüzünü şimdi gördün. Evlenseydin hayatin yanardi.
Kendine düzgün bir psikolog bul ve terapiye başla.
Kürtajdan korkmana gerek yok. Turkiyede işlem nasil bilmiyorum en iyisi bir hekime danış. Ağrın, sancin olmaz. Kanaman normal adet kanaman gibi olur. Korkulacak bir durum değil.
Şuan görüştüğüm doktorlar var ama hayırlısı abla şansa bırakmak istemiyorum allaha şükür doğruyu gördüm şimdi herşeyi tek tek sıraya koyup ruhumdaki yaraları psikologla düzeltmeye çalışıcam

“O bebek ne olacak haberin var mı” diye bana soracağına o bebeği yaparken düşünecektin yatağına aldığın adamın karakterine bakacaktın ona göre birlikte olacaktın
O bebek canlı senin de ondan haberin var mı?
Evlilik öncesi cinselliği istediğin kadar yaşarsın umrumda olmaz ahlak bekçisi değilim ama bebek ihtimalini düşünmeyip şimdi Burada kendini rahatlatıp vicdanını aklama
Sen bir cinayet işleyeceksin aldır kurtul dememi bekleme kusura bakma

Bu ne biçim bi konuşmadır ya "Yatağa almak" filan ne biçim bir üslup?

Ben katil demedim farkındaysan. Neymiş konu sahibinin yerinde olsa şikayet edermiş katil dediğim için.kendinle çelişiyorsun.Ben cinayet demediğimi söylemedim .Katil demediğimi söyledim.
Ben normalde senli konuşan bir insan değilim ama senin tarzın insanları resmen sen diye hitap etmeye zorluyor
Cinayet işleyen insanlara ne denirdi sahi? :110:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back