- 8 Temmuz 2022
- 628
- 728
- 29
- Konu Sahibi kediseverbiri
Ya ben yorumlarınızı birden fazla kere okudum ve çocuğunuz var mı yok mu anlayamadım ilk yorumda varmış gibi sonra aslında yokmuş gibi
Hayır bekarım :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya ben yorumlarınızı birden fazla kere okudum ve çocuğunuz var mı yok mu anlayamadım ilk yorumda varmış gibi sonra aslında yokmuş gibi
Konuyu açarken çocuklarımın yaşı diye öğrencileri kastetmissiniz ama herkes sizin çocuklarınız var zannetti. Bu durumda eğer maddi olarak sıkışık iseniz evde balkonda da takilabilirsiniz yani çocuklar yakanıza yapışıyor ya da sigarayı görmesinler gibi bir şey canlandi bence herkesin gözünde ben olsam bi eve girer yemeğimi yer sonra açılır sandalyemi, evde yaptığım kahveyi alır aşağıda müsait bir yer varsa oraya giderdim.Hayır bekarım :)
Ben mesai saatinize takıldım. 9 saatin içinde neden 30 dk mola var? Ders anlatıyorsanız 3 saat blok derse girince fena oluyorum. Ayakta dur, devamlı konuş...
Daha iyi koşullarda iş bulmaya çalışsanız belki kafeye gitmeye mecburmuş gibi hissetmezsiniz.
Konuyu açarken çocuklarımın yaşı diye öğrencileri kastetmissiniz ama herkes sizin çocuklarınız var zannetti. Bu durumda eğer maddi olarak sıkışık iseniz evde balkonda da takilabilirsiniz yani çocuklar yakanıza yapışıyor ya da sigarayı görmesinler gibi bir şey canlandi bence herkesin gözünde ben olsam bi eve girer yemeğimi yer sonra açılır sandalyemi, evde yaptığım kahveyi alır aşağıda müsait bir yer varsa oraya giderdim.
Bi cigarada benim için yak demeye geldim
Çok insani ve ben bi sıkıntı göremedimSelam,
Benim psikolojik olduğunu düşündüğüm bir takıntım var. Bununla ilgili profesyonel yardım aldıysam da başarılı olamadım. Öğretmenim ve 8.30 - 18.00 bazen 7.30 - 18.30 günde yarım saatlik mola ile deli gibi çalışıyorum. Çocuklarımın yaşları 3.5 ve 4, eforu tahmin edebilirsiniz belki. Her iş çıkışı eve gitmeden önce bir kahve mekanına gidip müzik dinleyerek kahve, sigara içip günün stresini atıyorum. Sanki eve gidince bana ait bir zamanım olmayacakmış gibi hissediyorum. Resmen işteyken kafamda hangi kafeye gideceğimi düşünüp, içeceğim kahve ve sigarayı düşünerek motive oluyorum. Bu yapay mutluluk bana maddi anlamda çok yük oluyor. Psikolog bunun yerine başka bir şey koy, spor ya da kitap, film yani seni eve götürmeye teşvik eden bir hobi dedi ama spora haftaiçi mecalim kalmıyor, film sıkıyor, kitap okuyorum ama...
Var mı bir dönem böyle takıntılı şeyler yapanlar? Kendimi çok garip hissediyorum. Mesela bugün yine çok yoğun çalıştım 10 dakika sigara molası yaptım üstüne müdürümden azar yedim. Kahve mekanına gidip oturup ağladım resmen şimdi geldim eve. Günün stresini böyle atıyorum eğer bu stresle eve gelirsem boğulurum diye düşünüyorum. Ne yapacağım ben?
Termos bardak alın kahveyi yapıp çıkın müsait bir park bahçede sigara eşliğinde için,maddi açıdan zorluyor dediğiniz için aklıma bu geldi yani bir kahve sigara keyfiniz varsa da onu da bu şekil yapın ben genelde çocuklar uyuyunca yapıyorum gece 10 gibiSelam,
Benim psikolojik olduğunu düşündüğüm bir takıntım var. Bununla ilgili profesyonel yardım aldıysam da başarılı olamadım. Öğretmenim ve 8.30 - 18.00 bazen 7.30 - 18.30 günde yarım saatlik mola ile deli gibi çalışıyorum. Çocuklarımın yaşları 3.5 ve 4, eforu tahmin edebilirsiniz belki. Her iş çıkışı eve gitmeden önce bir kahve mekanına gidip müzik dinleyerek kahve, sigara içip günün stresini atıyorum. Sanki eve gidince bana ait bir zamanım olmayacakmış gibi hissediyorum. Resmen işteyken kafamda hangi kafeye gideceğimi düşünüp, içeceğim kahve ve sigarayı düşünerek motive oluyorum. Bu yapay mutluluk bana maddi anlamda çok yük oluyor. Psikolog bunun yerine başka bir şey koy, spor ya da kitap, film yani seni eve götürmeye teşvik eden bir hobi dedi ama spora haftaiçi mecalim kalmıyor, film sıkıyor, kitap okuyorum ama...
Var mı bir dönem böyle takıntılı şeyler yapanlar? Kendimi çok garip hissediyorum. Mesela bugün yine çok yoğun çalıştım 10 dakika sigara molası yaptım üstüne müdürümden azar yedim. Kahve mekanına gidip oturup ağladım resmen şimdi geldim eve. Günün stresini böyle atıyorum eğer bu stresle eve gelirsem boğulurum diye düşünüyorum. Ne yapacağım ben?
Ben de kendi çocukları sandım hatta 3,5 ve 4 yaşsa peşpeşe doğmuş diye de düşündümKonuyu açarken çocuklarımın yaşı diye öğrencileri kastetmissiniz ama herkes sizin çocuklarınız var zannetti. Bu durumda eğer maddi olarak sıkışık iseniz evde balkonda da takilabilirsiniz yani çocuklar yakanıza yapışıyor ya da sigarayı görmesinler gibi bir şey canlandi bence herkesin gözünde ben olsam bi eve girer yemeğimi yer sonra açılır sandalyemi, evde yaptığım kahveyi alır aşağıda müsait bir yer varsa oraya giderdim.
Ben de anksiyete tedavisi gördüm ama daha cok mobbing sonrasi tukenmislik yasiyorumKızlar rahatladım vallaha sayenizde çok teşekkür ederim zaman ayırıp yorum yapan herkese...
sigara disinda bir sakincasini gormedim, bence cok mantikliSelam,
arkadasim oyle bir yazmissin ki herkes kendi cocugun sanmis. duzeltmemissin de.Çocuklarımın yaşları 3.5 ve 4
Ben de kendi çocukları sandım hatta 3,5 ve 4 yaşsa peşpeşe doğmuş diye de düşündüm
Bir rahatlama geldi bana
arkadasim oyle bir yazmissin ki herkes kendi cocugun sanmis. duzeltmemissin de.
anaokulundaki cocuklarmis.
kendin de bakarsın.
bence böyle yazsan daha net olurdu.
genc bekar kadinsin, is cikisi bir saatten ne olacak? ben gencken 6da isten cikiyorsam eve 10dan önce gelmezdim
Benim de sürekli alışveriş yapma bağımlılığım var , sürekli kendime biseyler istetirim, kargo geldiğinde sanki birisi bana hediye yollamışcasına mutlu oluyorum ve bunun psikolojik olduğunun farkındayım, eşim durumdan memnun olmasa da ben mutlu olduğum için fazla üstelemiyor, geçen kış komple giysi dolabımı yeniledim , birçok esyayi eledim birilerine verdim halbuki baya yeni güzel şeyler de vardı ama sıkılmıştım bir de lohusalik psikolojisi ile baya para harcadım, en pahalı bakım ürünlerini aldım falan , suanda biraz durulmuş gibiyim ama hiç belli olmuyor ruh halim