- 8 Temmuz 2022
- 642
- 730
- 33
- 29
- Konu Sahibi kediseverbiri
-
Bunu yazarken kahvemi içiyorum hanımefendi kadın çalışıyor bu küçük aktiviteyi hak ediyor
Hayat kısa üç günlük isteyen kahveyle mutlu olur isteyen başka bir şeyle
Herkesin derdi kendi omuzunda kimisi derdini kendine yük yapar kabul eder kendini unutur deli gibi yaşar
Kimisi de konu sahibi gibi kendi kendine kalıp kendine zaman ayırıp mutlu olur işten haldır haldır eve koşup yemek iş güç bunlar sizi güçlü yapmaz ki
Vucütsal belki ama ruhsal diye bir kavram da var
Termosa koyulmus bir çay veya kahve sessiz sahil, yeşil alan bence bunları deneyin müzik dinleyin kitap okuyun ayaklarınız toprağa degsinn hem maddi sizi etkilemez ben bence daha da dinlendirici belki de tek mi yasiyorsunuz bilemiyorum ama evde kendinizi yalnız hissediyor olabilirsinizSelam,
Benim psikolojik olduğunu düşündüğüm bir takıntım var. Bununla ilgili profesyonel yardım aldıysam da başarılı olamadım. Öğretmenim ve 8.30 - 18.00 bazen 7.30 - 18.30 günde yarım saatlik mola ile deli gibi çalışıyorum. Öğrencilerimin yaşları 3.5 ve 4, eforu tahmin edebilirsiniz belki. Her iş çıkışı eve gitmeden önce bir kahve mekanına gidip müzik dinleyerek kahve, sigara içip günün stresini atıyorum. Sanki eve gidince bana ait bir zamanım olmayacakmış gibi hissediyorum. Resmen işteyken kafamda hangi kafeye gideceğimi düşünüp, içeceğim kahve ve sigarayı düşünerek motive oluyorum. Bu yapay mutluluk bana maddi anlamda çok yük oluyor. Psikolog bunun yerine başka bir şey koy, spor ya da kitap, film yani seni eve götürmeye teşvik eden bir hobi dedi ama spora haftaiçi mecalim kalmıyor, film sıkıyor, kitap okuyorum ama...
Var mı bir dönem böyle takıntılı şeyler yapanlar? Kendimi çok garip hissediyorum. Mesela bugün yine çok yoğun çalıştım 10 dakika sigara molası yaptım üstüne müdürümden azar yedim. Kahve mekanına gidip oturup ağladım resmen şimdi geldim eve. Günün stresini böyle atıyorum eğer bu stresle eve gelirsem boğulurum diye düşünüyorum. Ne yapacağım ben?
Termosa koyulmus bir çay veya kahve sessiz sahil, yeşil alan bence bunları deneyin müzik dinleyin kitap okuyun ayaklarınız toprağa degsinn hem maddi sizi etkilemez ben bence daha da dinlendirici belki de tek mi yasiyorsunuz bilemiyorum ama evde kendinizi yalnız hissediyor olabilirsiniz
Özel psikoloğa gidiyorsanız ona vereceğiniz tek seans parasıyla bir ay kahve içersiniz. Aslında son derece masum basit bir hareketi, ülke ekonomisinin rezilliği yüzünden rahatça yapamıyor olmak niye psikolojik sorun olsun ya. Sanki işten sonra kumarhaneye gidiyorsunuz. Altı üstü kahve sigara
Her şeyi de anlamayıverin hanım teyze.ya bir de ben bu kahve romantizmini anlayamıyorum. sizin için de değil sadece. dünya çapında bir durum bu. kadınlar için öyle çok çok iyi bir şey değil sürekli kahve içmek. hele ki belli bir yaşın üzerindeyse.
cidden takıntı gibi olmuş sizin için. umarım paranızı boşa akıtmayacağınız içi daha dolu bir dinlenme şekli bulursunuz. bu arada benim de deli gibi çalıştığım nefes alamadığım dönemler oldu. ben eve geçip işimi gücümü yoluna koymaya bakardım o dönem hep. dışarıda oyalanıp vakit kaybetmek üstüne bir de boşa para ödemek bana göre değil. yaşınız kaç bilmiyorum ama zora dayanamayan yeni kuşağa ılık g*tlüler deniyorbiz ne çekmişiz be diyorum. bu kahve içmeden güne başlayamayanları ya da kahve içmeden hayata adapte olamayanları görünce:))
siz yine de daha ekonomik çözümler bakın. kahve içmek günü yakalamak mı, ne bileyim ben anlayamıyorum pek.
Komu sahibinin cocugu yok, cocuklarim dedikleri ogrencileriymisevde sizin dönüş saatinizi dört gözle bekleyen çocuğunuz varsa kesinlikle doğru bulmuyorum bunu. ama çoluk çocuk eş yoksa her türlü gideri var bence. kasmaya gerek yok
Kendiniz yapıp muga doldurun, parkta oturup hem kahvenizi için hem dinleninKızlar ben de bu kafayla hareket ediyorum, kendimi ödüllendirmek hoşuma gidiyor ama kredi kartı borcum da uçtu...
Bunu bende çok yapıyorum.Selam,
Benim psikolojik olduğunu düşündüğüm bir takıntım var. Bununla ilgili profesyonel yardım aldıysam da başarılı olamadım. Öğretmenim ve 8.30 - 18.00 bazen 7.30 - 18.30 günde yarım saatlik mola ile deli gibi çalışıyorum. Öğrencilerimin yaşları 3.5 ve 4, eforu tahmin edebilirsiniz belki. Her iş çıkışı eve gitmeden önce bir kahve mekanına gidip müzik dinleyerek kahve, sigara içip günün stresini atıyorum. Sanki eve gidince bana ait bir zamanım olmayacakmış gibi hissediyorum. Resmen işteyken kafamda hangi kafeye gideceğimi düşünüp, içeceğim kahve ve sigarayı düşünerek motive oluyorum. Bu yapay mutluluk bana maddi anlamda çok yük oluyor. Psikolog bunun yerine başka bir şey koy, spor ya da kitap, film yani seni eve götürmeye teşvik eden bir hobi dedi ama spora haftaiçi mecalim kalmıyor, film sıkıyor, kitap okuyorum ama...
Var mı bir dönem böyle takıntılı şeyler yapanlar? Kendimi çok garip hissediyorum. Mesela bugün yine çok yoğun çalıştım 10 dakika sigara molası yaptım üstüne müdürümden azar yedim. Kahve mekanına gidip oturup ağladım resmen şimdi geldim eve. Günün stresini böyle atıyorum eğer bu stresle eve gelirsem boğulurum diye düşünüyorum. Ne yapacağım ben?
Kahveyi termosla götürüp civardali hoş bir parkta içseniz olmaz mı? Kahve keyfinden vazgeçmenize kıyamadım.Selam,
Kahveyi termosla götürüp civardali hoş bir parkta içseniz olmaz mı? Kahve keyfinden vazgeçmenize kıyamadım.
Fesubhanallahya bir de ben bu kahve romantizmini anlayamıyorum. sizin için de değil sadece. dünya çapında bir durum bu. kadınlar için öyle çok çok iyi bir şey değil sürekli kahve içmek. hele ki belli bir yaşın üzerindeyse.
cidden takıntı gibi olmuş sizin için. umarım paranızı boşa akıtmayacağınız içi daha dolu bir dinlenme şekli bulursunuz. bu arada benim de deli gibi çalıştığım nefes alamadığım dönemler oldu. ben eve geçip işimi gücümü yoluna koymaya bakardım o dönem hep. dışarıda oyalanıp vakit kaybetmek üstüne bir de boşa para ödemek bana göre değil. yaşınız kaç bilmiyorum ama zora dayanamayan yeni kuşağa ılık g*tlüler deniyorbiz ne çekmişiz be diyorum. bu kahve içmeden güne başlayamayanları ya da kahve içmeden hayata adapte olamayanları görünce:))
siz yine de daha ekonomik çözümler bakın. kahve içmek günü yakalamak mı, ne bileyim ben anlayamıyorum pek.
Ya anlamadığım örnek bu kahve ne kadar tutuyor?Selam,
Ya anlamadığım örnek bu kahve ne kadar tutuyor?
Evlimisiniz ayrıca?
Mesela daha uygun kahve satan bir yer yokmu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?