- 8 Temmuz 2022
- 642
- 730
- 33
- 29
- Konu Sahibi kediseverbiri
Bunu yazarken kahvemi içiyorum hanımefendi kadın çalışıyor bu küçük aktiviteyi hak ediyor
Hayat kısa üç günlük isteyen kahveyle mutlu olur isteyen başka bir şeyle
Herkesin derdi kendi omuzunda kimisi derdini kendine yük yapar kabul eder kendini unutur deli gibi yaşar
Kimisi de konu sahibi gibi kendi kendine kalıp kendine zaman ayırıp mutlu olur işten haldır haldır eve koşup yemek iş güç bunlar sizi güçlü yapmaz ki
Vucütsal belki ama ruhsal diye bir kavram da var
Teşekkür ederim destekleriniz için. Hanımefendi o tabiri bana mı kullandı yoksa genele mi yaydı bilemiyorum ama kendi adıma konuşmak gerekirse mezun olduğum günden bu yana bilfiil çalışıyorum, çalıştığım okul batıp kapatmadığı müddetçe hiç ayrılmadım hatta bazen kendi görev tanımlarım dışında yaptığım işler de oldu. Yoğun, yorucu ve uzun çalışma saatlerim var, buna rağmen iş içerisinde elimden gelenin daha iyisini yapıyorum. Dışarda çok işsiz insan var, ben her gün yine de şükrediyorum en azından nezih bir ortamda güzel bir işim var diyorum. Yine de yeni nesilin haklarını araması, insanca çalışma ortamı istemesi, iş dışında kendilerine zaman yaratabilecek aktiviteler talep etmesi, yaşam standartlarını yükselten bir maaş talebinde bulunması "Ilık g.tlü" olarak tabir ediliyor. Çok üzücü bir şey bence.