- 21 Temmuz 2021
- 740
- 2.944
- 27
- Konu Sahibi beyazcicek1997
Malum işle ilgili sonunda bir konu açtım. Uzun süre iş bulamadıktan sonra bu işi buldum o yüzden sürekli biraz daha sık dışını diyorum ama sık dedikçe iş yerinde daha da mutsuz oluyorum. Bazen alışıyorum işe ama eve gelince bidaha asla gitmek istemiyorum belki bu uzun süre calısmamaktan oldu ama iş yerinde sevmediğim, calısmak istemediğim enerjimi sömüren insanlardan dolayıda kaynaklı aslında. Sürekli sanki hatamı kollayan birileri var böyle oldukça hata yapmaya çok müsait oluyor insan. 2. Seçenek ise saat düzeni sıfır vardiyalı sistem denildi ama eleman çok değişiyor ve biri çıktıkça bildiğiniz sürekli full calısıyoruz sabah gidip akşam 10-11lerde evde oluyorum. Eşimle bir ara bildiğiniz 3-4 gün görüşemedik aynı evin içinde. 1-1,5 yıl sonra bebek düşünüyoruz eğer kısmet olur Allah nasip ederse biraz birikim yapayım dedim ama bu gidişle zor. Yine kenarıda biraz birikim var ama az daha katsam üstüne ne zararı var. Başka iş bakıyorum yok bulamıyorum. Eşim şuan zaten psikolojik sıkıntıları var görüşemedikçe az vakit geçirdikçe iyice bunalıyor. Eşim çocuk için hersey olcağına varcak bu kadar kasma birikim birikim diye sen kendine al birazda ihtiyaçlarını gör özgürce alısveriş yap diyor. Bir karar vermek istiyorum ki artık yavaştan çıkacağımı söyleyeyim.
Çıkınca bu sefer evde devam etseydim dicem ama devam ettikçe kendime kızcam, mutsuz olcam. Berbat bi ikilemdeyim artık. Vücudum yanıyor stresten her gün. Yani işi istemiyorum ama yinede her gün gidiyorum mecburen. Nedense kendime işi bırakırsan uzun süreden sonra buldun bıraktın nankör, beceriksiz insansın diyorum. Eşimde her gün stres olcağına çık diyor.
Çıkınca bu sefer evde devam etseydim dicem ama devam ettikçe kendime kızcam, mutsuz olcam. Berbat bi ikilemdeyim artık. Vücudum yanıyor stresten her gün. Yani işi istemiyorum ama yinede her gün gidiyorum mecburen. Nedense kendime işi bırakırsan uzun süreden sonra buldun bıraktın nankör, beceriksiz insansın diyorum. Eşimde her gün stres olcağına çık diyor.