Amin insallah sizde 2020 de anneliğin temel planını atmışsınız Allah sizede nasip etsinSözleşmeniz gayet açık ve net işverende haklı bence bile bile yaptıysanız güle güle büyütün allah uzun ömür versin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin insallah sizde 2020 de anneliğin temel planını atmışsınız Allah sizede nasip etsinSözleşmeniz gayet açık ve net işverende haklı bence bile bile yaptıysanız güle güle büyütün allah uzun ömür versin
InşallahAmin insallah sizde 2020 de anneliğin temel planını atmışsınız Allah sizede nasip etsin
32. Haftanızda raporu başlatsanız dahi işveren siz rapor aldıktan sonra çıkarsada ödeme alamıyorsunuz sgkdan.Sadece iştem çıkarıldıktan sonra 9. Güne kadar alabılırsınız.Belirli süreli iş sözleşmesınde işveren dizi çıkarabılır.İhbar tazmınatı vermek durumunda deil.12 ayı gectını calışmaya başlayalı eger gectı ve işveren kıdem ödemezse cunku kıdeö tazmınatı belırsız surelı sozleşmede 1 yıl ve uzerı calışmanızda kendı ıstek ve kusurunuz dısında odenır.Belirlı sözleşme yazmadıgı ıcın yınede önce arabuluculuk eger cozulmezse mahkemeye başvurabılırsınız.Eger sigortanızı hemen bırı yapabılırse bu sızın ıcın ıyı olur.Allah gonlunuze gore versın.Iyi aksamlar kızlar
Kısa ve öz geçeceğim konuyu 1 ay ücretli izne cikarildim ne yazık ki ay sonu işten çıkarılacağımı öğrendim 5 aylık hamileyim 32 haftam dolsun sonra çıkarılayım ücretsiz izin verin sigortam yatsın dememe rağmen kabul edilmedi is sözleşmem belirli.sureli daha da zamanı var.lakin sozlesmede 2 sene bebek yok şartı da var. Bu durumda ben analık is göremezlik alabilmek icin ne yapabilirim? Birileri beni aydınlatabilir mi? Çok gerginim . . Kredimiz var bebek geliyor bütün düzenim bozulacak...
Bilgilendirdiğiniz icin teşekkür ederim . Sanıyorum rapor alsamda fayda yok biraz araştırdım da 32 den önceki son 3 ayı kapsıyor rakam ve son 2.ayı raporla kapatmak faydasız paşa paşa çıkışımı alıp sigortami yaptırmak veya işsizlik maaşına başvurmak dışında bir hakkımda bulunmuyor maalesef32. Haftanızda raporu başlatsanız dahi işveren siz rapor aldıktan sonra çıkarsada ödeme alamıyorsunuz sgkdan.Sadece iştem çıkarıldıktan sonra 9. Güne kadar alabılırsınız.Belirli süreli iş sözleşmesınde işveren dizi çıkarabılır.İhbar tazmınatı vermek durumunda deil.12 ayı gectını calışmaya başlayalı eger gectı ve işveren kıdem ödemezse cunku kıdeö tazmınatı belırsız surelı sozleşmede 1 yıl ve uzerı calışmanızda kendı ıstek ve kusurunuz dısında odenır.Belirlı sözleşme yazmadıgı ıcın yınede önce arabuluculuk eger cozulmezse mahkemeye başvurabılırsınız.Eger sigortanızı hemen bırı yapabılırse bu sızın ıcın ıyı olur.Allah gonlunuze gore versın.
İnşallah işsizlik ödenegıne hak kazanırsınız.Ben tesekkur ederım.Bilgilendirdiğiniz icin teşekkür ederim . Sanıyorum rapor alsamda fayda yok biraz araştırdım da 32 den önceki son 3 ayı kapsıyor rakam ve son 2.ayı raporla kapatmak faydasız paşa paşa çıkışımı alıp sigortami yaptırmak veya işsizlik maaşına başvurmak dışında bir hakkımda bulunmuyor maalesef
Beni lütfen iyi dinle sana verdigim bilgi yaşanmış bir olaydır.bende böyle birşey yaşadım ama seninkinden farki şu bebek olmaması maddesi yok.Iyi aksamlar kızlar
Kısa ve öz geçeceğim konuyu 1 ay ücretli izne cikarildim ne yazık ki ay sonu işten çıkarılacağımı öğrendim 5 aylık hamileyim 32 haftam dolsun sonra çıkarılayım ücretsiz izin verin sigortam yatsın dememe rağmen kabul edilmedi is sözleşmem belirli.sureli daha da zamanı var.lakin sozlesmede 2 sene bebek yok şartı da var. Bu durumda ben analık is göremezlik alabilmek icin ne yapabilirim? Birileri beni aydınlatabilir mi? Çok gerginim . . Kredimiz var bebek geliyor bütün düzenim bozulacak...