- 18 Kasım 2014
- 2.238
- 5.904
Duka,
hatirlamiyorum demistin ya zaten onun uzerine : "EVET", belliki hatirlamiyorsun o yuzden gereksiz bir atis yapmissin, dedim.
gereksiz atistan kastim da "Sen olmaz diyorsun ama desteklediğin parti şimdi olur diyor, yapacağım diyor bak." idi. Cunku bu yazdigini bana yazdin, bende ona karsilik evet hatirlamiyormussun diye hatirlamadigin aciklamayi bir daha yazdim.
"Ay keşke olsa"ya gelmişsin demissin.
hala inanilmaz buldugumu soyledim sana. yani kastettigin gibi cark etmiyorum. iftira atma.
maasima zam yapilmasindan cok hosnut olacagimi AKP soylediginden beri degil, 7 haziran cok oncesi donemden beri, hatta aslina bakarsan calismaya, ve hic birseye parami yettirememeye basladigim gunden beri soyluyorum. Beyin bedava cunku.
istemem ayri, istedigim oldugunda kotu sonuclar gorecegimden endiselenmem ayri.
Laflarimi carpitma, sana yakismiyor.
her topikte, bu akpliler rakamlardan verilerden anlamaz, cahiller diye tiriviri konusursunuz, hadi sirf talebinizi karsilayayim diye gercek verilerle geldigimde de, "kitlesini beyenmeyen bir egitimli AKAPE li" mi oldum?
kendimi basin sozcusu gibi gormuyorum.
benim bir kitlem de yok. Kendimden mesulum.
ne kadar ayip yazdigin seyler.
Javiera ortaya yazdığım şeyleri üstlenip bir de gereksiz atış yapmışsın diye çıkışırsan böyle cevaplar alırsın. Seni alttan alıp hoş görmek, herhalde kötü demek istememiştir diye düşünmek gibi bir yükümlülüğüm yok.
İftira atma demek falan da komik :) Hafiften çarkı sezdim sende diyorum, pat diye döndün demiyorum zaten. Tam çark eden Akp.
Ben senin hakkındaki gözlemimi yazdım, açık sözlü bir şekilde. Bana üstten üstten insanları beğenmez bir şekilde yazıyorsun demiştin, bu da senin gözlemindi misal. Ona karşılık olsun diye de söylemedim ha bunları, örnek olsun kızılacak bir şey yok demek istiyorum.