İşten çıkarsam kendimi nasıl hissederim?

Sen beni asıl reelde gör
Seviyeye maşallah tam bir mahalle ağzı
Askeri askeri yaşa sen boşver

İşten çıkma bence. Çalışan insanların evde oturması çok zor. Benimde 2-3 aylık çalışmadığım bir dönem olmuştu kafayı yiyordum evde ki ben bekarım birde, ev işi eş gibi sorumluluklarım da yok öyle.. İşteyken eve özlem oluyor ama bu geçici bir süre sadece, sonra sıkılmaya başlıyorsun.
Hem şöyle düşün çocuğun olduğunda zaten işten çıkmak zorunda kalacaksın. O yüzden en azından çocuğun olana kadar idare et... Çalışmaya devam:)

benim kızımda tüp bebek tedavisiyle hamile kaldı....bilinir bir inşaat firmasının satış ofisinde çalışıyordu yıllardır...yani işi rahattı fakat haftada sadece 1 gün hafta içi izin kullanabiliyordu...bu tüp bebek tedavisi pahalı bir tedavi...kızım çalışırken tedavi oldu...çok şükür şu an 7 aylık hamile...doğum iznine yeni ayrıldı...çalışan kadının bir çok hakkı var...sizde 6 yıldır çalıştığınızı söylüyorsunuz yazık yakmayın haklarınızı...biraz daha dişinizi sıkın...bebeğinizle evde vakit geçirmek için ayrılın bence işinizden...

Şartlarınızı okurken çok sinirlendim.
Bence buradan çıkın ve başka iş bakın. Bunun kadar kötüsünü bulamazsınız zaten. Ayrılırken de düşük izin süresi ve diğer sebeplerden davanızı açın.

Gerçekten de şu çalışma- çalışmama işleri iki ucu ... değnek. Ben de 8 senedir çalışmıyorum. İlk zamanlar çocuk vardı, gün nasıl geçiyor anlamıyordum ama o da okula başlayınca böyle bir boşlukta kaldım ya. Net, film keyfi yapmayı severim,okurum da, evim denize sıfır neredeyse her gün yüzerim, baharda yürüyüş yaparım vs... ama yine de bir amaçsızlık mı desem boşluk mu can sıkıntısı mı bir şey var.

Diğer yandan çalışsam ne olacak diyorum. İş hayatını biliyorum çünkü. Sabahın köründe kalk, millete kölelik yap, sana hiç zaman kalmasın, harala gürele yaşadığını bile farkedemeyeceksin, ev alıp başını gidecek, kocan mızmızlanacak, çocuk için vicdan yapacaksın vs... vs...

Zor... :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…