Sana güvenmiyorum dediğiniz birinden ne bekliyorsunuz ki? Ne kadar ağır bir yargı farkında mısınız?
Yalvarışlarınızı görmek için engellememiştir. Siz yazdıkça EGO’sunu tatmin ediyordur.
Son olarak; burç muhabbetinden sıyrılın bence.
ya şu burçlara göre insan seçenbir yargıya varanlara inanamıyorumSana güvenmiyorum dediğiniz birinden ne bekliyorsunuz ki? Ne kadar ağır bir yargı farkında mısınız?
Yalvarışlarınızı görmek için engellememiştir. Siz yazdıkça EGO’sunu tatmin ediyordur.
Son olarak; burç muhabbetinden sıyrılın bence.
Tamam ama hemen kestirip atılacak bi şey değil bu bellki bi şeylerin konuşulmasına ihtiyaç var hemen bitsin demek bence çok saçma. Önemsemiyorsa ona defalarca engelle bana eziyet etme dedim ve çok fazla yazdım aradım. Engellesin kurtulsun o zamanadamı eleştirdiğin tüm özellikler sende mevcut kararsızsın ne yaptığını bilmiyorsun işi hemen evliliğe getirecek kadar korkaksın
neden engellemiyor
ya hiç önemsemiyor yada oda emin değil
sen emin değil dememizi istiyorsun heralde lakin bence önemsemiyor
Evet gerçekten çok hırslıyım sabırsızım ama elimde olmadan yapıyorum onu çok seviyorum cidden mutsuz bi ilişki değildi aşırı düşkündü bana düzeltmek istedim bu yüzden yazdım halletmek için ama sustu kesinlikle olmayacak yazma desin istedimHata üstüne hata yapmışsınız. Çok hırslısınız. Biraz sakinleşin ve bir anlam çıkarmaya çalışmayın. Adam istemiyor çok bariz, neden engellemiyor derseniz de peşinde koşmanız hoşuna gidiyor, neden engellesin?
Rahatsız ediyorum ama onuengellemenin isteyip istememekle alakası yok kızlar.Burdan bir çıkarım yapmak manasız bana göre.
Ben sana söyleyim, kesin olmayacak. Saygısı kalmamış sana çünkü. Başka adayları değerlendirebilirsin bir süre sonra bence. Bu hatalarından ders alarak tabii.Evet gerçekten çok hırslıyım sabırsızım ama elimde olmadan yapıyorum onu çok seviyorum cidden mutsuz bi ilişki değildi aşırı düşkündü bana düzeltmek istedim bu yüzden yazdım halletmek için ama sustu kesinlikle olmayacak yazma desin istedim
Bana seni seviyorum demiyodu, sarılıyorduk öpüyoduk ama seni seviyorum demiyodu bu beni üzdüBen sana söyleyim, kesin olmayacak. Saygısı kalmamış sana çünkü. Başka adayları değerlendirebilirsin bir süre sonra bence. Bu hatalarından ders alarak tabii.
Rahatsız ediyorum ama onu
Müsait değilim demesine gerek yoktu bence. Bende kesinlikle istemediğim birisi olduğunda engelle diyorum bide ve engellemesi benim için iyi olacaktı. Eziyet ediyosun bana dedim. Sustu ve engellemedisonuçta düşman değilsin, rahatsız etmek dediğinde tutup küfretmiosun ya daha da söylediğin şeylerle gururunu okşuyosun aslında adamın. en sonda yazma demiş sonra sen bırakmışsın.
ben kendi açımdan ve yaşadıklarımdan bir yorum yapayım; öyle iğrenç hakaret vs olmadıktan sonra engellemem; yada gerçekten karşımdakini sinir etmek için üzmek için yaparsam yaparım ( cocukca malesef ama aşamadım bunu)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?