Istemeyen eski sevgili neden engellemez??

Pardon ama bazi seyler dogrudan yüze söylenmez. Yani ne desin adam yüzünüze seni istemiyorum düş yakamdan mı desin? Adam bariz kibar bir sekilde son noktayi koymuş. Bunda bir belirsizlik göremedim. Seven isteyen erkek dağları devirir arkadaşlar. Gözümüzü açalım önümüze bakalım

Hay Allah razı olsun çok iyi anladınız beni. Şimdi ablacım ben ilişki yaşamaktan korkan rahatsız olan bi insanım duygusalım önce beni duygu olarak tatmin edecek bi erkek mesela seni seviyorum demiyodu ama yakınlaşıyorduk ben kendimi kötü hissettim onun için özel olduğumu hissetmek istedim bunu da ona direk söyleyemezdim güvenemiyorum dedim oda beni anlamadı çünkü gerçekten özenle davranıyordu üzmemek için biraz konuşarak aşılacak sorunu büyüttü. Halladelim böyle bi şeyle bitmesin diye yazdım insan bi olmayacak imkanı yok vs der bu çok zor değil sustu, engellemedi de

Senin ihtiyacın önce duygusal olarak bir noktaya ulaşıp sonra fiziksel olarak yakınlaşmaksa o şekilde de ilerleyebilirdin. İlişkileri kadın tarafı yönlendirir. Hem kendini onun akışına bırakmışsın hem de istediğin gibi ilerlemediği için rahatsız olmuşsun. Bunu da çok keskin ifade etmişsin. Çok içgüdüsel davranmışsın. Bence biraz düşünerek ve karşı tarafla empati yaparak davranmalısın. Hayatında belirsizlik bekleme vs hiç kimse istemez ama hepimiz yaşıyoruz. Biraz sakin davran biraz karşı tarafın durumunu tart. Biraz sakinleşir hırsından arınırsan içinde bulunduğun durumu da daha iyi değerlendireceksin. Sana cevap vermeyen birine defalarca mesaj atmak agresif bir iletişim kurma şekildir. Dediğim gibi sen de biraz kafanı topla ona da biraz zaman ver sonra yüzyüze konuşmayı teklif et. Kabul ederse bu sefer kendini iyi ifade edersin etmezse kimse bulunmaz hint kumaşı değil.

Merhaba kızlar, daha önce de flörtşeitiğim erkek arkadaşımla 2.5 ay sevgili olduk hiç bir sorun çıkmadı ve çok eğlendik hani içi içine sığmaz ya yalvarırdı her gün buluşalım diye sıkı sıkı sarılırdı öyle zaman geçirdik. Daha önce 2 kızla sevgili olmuş tam anlamıyla da olmamış. İlk defa beni öptü bana sarıldı yani. Sigara ortamı olan bi tip değil balık burcu birde aşırı kararsız ve korkak. 24 yaşındayız ve ben artık hayatımda evlilik amacıyla biriyle görüşmektrn yanayım amacımız buysa sevgilim olsun yoksa zaman harcamak istemiyorum. Ona pat diye bunu söyleyemezdim sana güvenemiyorum ben her an gideceksin gibi hissediyorum dedim huzursuzum dedim ve bu tarz şeyleri 3 kez söyledim çünkü çok içini açan birisi değildi bana çok zoruma gidiyor sana güvensiz birisi olacak hiç bir şey yapmadım özenle davrandım buna rağmen sen hâlâ bana şerefsiz demek istiyosun dedi. Ve bu sorunumuzu çözmeye çalışmadı. Biraz zaman verelim düşünelim dedim tamam dedi. Ben onu çok seviyorum ama balık burcu erkeği huyu böyleymiş çok Zor olurmuş onu olduğu gibi kabul etmeye bir daha böyle şeyleri açmamanım doğru olduğuna karar verdim. Barışmak istedim ama kabul etmedi sen hep söyleniceksin hep her harekattte bi şey arayacaksın ne istediğini bilmiyosun dedi. Israr ettim benim yüzümden bozulmasın diye kabul etmedi. Üzerine çok gittim aradım, yazdım benimle kesinlikle bir daha olmaz diyorsan helalleşelim yolumuza bakalım güzel ayrılalım dedim mesajlarımı açmıyor ben yazınca çevrimiçi oluyo sonra çıkıyor. İnat ettim yazdım yazdım aradım 3 4 saat boyunca engelle o zaman sinirleniyorum dedim engellemedi. En son şey yazdı. Konuşmak istemiyorum arayıp durma müsait değilim zaten yazdı ve hâlâ engellemedi. Bende sustum. Bizim aramızda bi sıkıntı yoktu beb hata ettim sizce beni bitirmiş mi??

Ayyy burda okurken ben boğuldum üzerine üzerime geldi hersey vır vır vır... 2,5 ayda ne evliliği Allah aşkına yaşında daha 24 hani.. en iyisini yapıyor şuan yani umursamıyor.. engelleyecek kadar bile umursamamış hala engelle beni demişsin :)) yapmayın şu hareketleri

Senin ihtiyacın önce duygusal olarak bir noktaya ulaşıp sonra fiziksel olarak yakınlaşmaksa o şekilde de ilerleyebilirdin. İlişkileri kadın tarafı yönlendirir. Hem kendini onun akışına bırakmışsın hem de istediğin gibi ilerlemediği için rahatsız olmuşsun. Bunu da çok keskin ifade etmişsin. Çok içgüdüsel davranmışsın. Bence biraz düşünerek ve karşı tarafla empati yaparak davranmalısın. Hayatında belirsizlik bekleme vs hiç kimse istemez ama hepimiz yaşıyoruz. Biraz sakin davran biraz karşı tarafın durumunu tart. Biraz sakinleşir hırsından arınırsan içinde bulunduğun durumu da daha iyi değerlendireceksin. Sana cevap vermeyen birine defalarca mesaj atmak agresif bir iletişim kurma şekildir. Dediğim gibi sen de biraz kafanı topla ona da biraz zaman ver sonra yüzyüze konuşmayı teklif et. Kabul ederse bu sefer kendini iyi ifade edersin etmezse kimse bulunmaz hint kumaşı değil.
ben yakınlaşınca söyler özel bi an bekliyor sandım özellikle seviyorum demekten kaçınmak ne ya? Ben neyim sadece anlık zaman geçirdiğin birisiyim o zaman bu beni huzursuz ediyor ve seninle konuşmak istiyorum direk güvenmiyosan bitsin demek doğru mu

Çok poh pohlamamak lazım belirli süreden sonra özgüvenleri tavan yapıyor... :KK69:

X