Kız İsteme İstemeye gelirlerse...........

roseturk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2010
29
0
36
Ankara
bende 4 sene gibi epey bi zamandır erkek arkadasımla beraberim. nişan istiyoruz ama iş yok sınavlara hazırlanıyor. İnş 2011 de iş sahibi olur:( Askerlikte yok.

ben onun ailesinin her ferdi ile farklı zamanlarda tanıştım. Benden memnun gözüküyorlar. Küçükte olsa hediyeler falan.. O da annem ve ablalarla tanıştı.

şu ara tatilde ya da mayıs ta isteme olsun diyorouz. Diyoruz ama ben de atraksiyon namına bir sey yok. Korku da var zaten nasıl olacak iş de daha yok diye. Birde biz iç anadolulu o egeli. mesafe de çok.

bu konuda tecrübeli olanlar, fikri olan varsa lütfen beni biraz aydınlatsın. Nasıl olacak bu işler.

canim mayis a daha var allahtan ümit kesilmez insallah is bulur.. ailelerle konusursunuz isteme olayi olur bir söz takilir nisan yapilir ondan sonra hemen evlenmessiniz zaten nisanli kalirsiniz, sevgilin askerligini yapar gelir is bulur 2-3 seneye evlenirsiniz allahim nasip ederse.. yani zaten zaman olacak arada.. ve inan bana isteme günü gelmesine yakin insana cok heyecan basiyor.. o konuda hic endiselenme bence.. mesafede sorun degil bence nolacak ayarlanir 2-3 defa gidilip gelinir , aileler haleder merak etme hem daha mayisa var yavas yavas hersey yoluna girer insallah :) hayirlisi olsun.

ne var ki bunda canim canini sIkma sen, bende bu persembe sözleniyorum yüzükler takilacak ama ikimizde okuyoruz universitede daha 1,5 senemiz var düsün sizde nisanlanirsiniz beklersiniz bosver millet ne der cok uzun süre nisanli kalmak iyi degildir vs. bunlara kafa bile yorma bence bende 3 senedir birlikteyim erkek arkadasimla ama korkunun ecele faydasi yoktur

bende 4 sene gibi epey bi zamandır erkek arkadasımla beraberim. nişan istiyoruz ama iş yok sınavlara hazırlanıyor. İnş 2011 de iş sahibi olur:( Askerlikte yok.

ben onun ailesinin her ferdi ile farklı zamanlarda tanıştım. Benden memnun gözüküyorlar. Küçükte olsa hediyeler falan.. O da annem ve ablalarla tanıştı.

şu ara tatilde ya da mayıs ta isteme olsun diyorouz. Diyoruz ama ben de atraksiyon namına bir sey yok. Korku da var zaten nasıl olacak iş de daha yok diye. Birde biz iç anadolulu o egeli. mesafe de çok.

bu konuda tecrübeli olanlar, fikri olan varsa lütfen beni biraz aydınlatsın. Nasıl olacak bu işler.

işi yok ve sınavlara hazırlanırken birde nişan isteme gerginliğine kapılırsa sonuç sizin için iyi olmayabilir. bekledikten sonra ha nişanlı beklemişsin ha sevgili olarak. acele etmeyin yüzük için. hele bir işlerinizi yoluna koyun ondan sonra ciddi işlere girişin.

her şeyin bir zamanı var:21: vakitsiz yapılan işler elinizde patlar:68:

Son düzenleme:
teşekkür ederim arkadaşlar biraz da olsa rahatlattınız beni. Biraz diyorum cunku bu sürec bitene kadar rahatlamak zor gibi :97:

bugün yine konustum arkadasımla ama o istemede hepsini çıkaralım diyor. Neymiş efendim uzak yerden geliyorlarmıs. onları da anlıyorum ama ben de bir daha nısan yapmayacagım.

Neyse her şeyin hayırlısı..

teşekkür ederim arkadaşlar biraz da olsa rahatlattınız beni. Biraz diyorum cunku bu sürec bitene kadar rahatlamak zor gibi :97:

bugün yine konustum arkadasımla ama o istemede hepsini çıkaralım diyor. Neymiş efendim uzak yerden geliyorlarmıs. onları da anlıyorum ama ben de bir daha nısan yapmayacagım.

Neyse her şeyin hayırlısı..

canim sakin kabul etme.. bak istersen benim konumuda oku.. konu actim.. uzaktan geliyorlar diye hepsini bir arada yapmak neyin nesi? cok af edersin özür diliyorum sen pazardan satin alinan bir ürün degilsin ! kiz almak okadar kolaymi yaa, gerekirlerse 5 kerede gelecekler, uzak olsa bile ! kiz aliyorlar, gelin aliyorlar ! bunu bir ilk önce anlasin sevgilin.. kesinlike taviz verme.. gerekirsede "hayirli bir is icin geliyoruz" diye aradiklarinda annen konussun böyle böyle ilk isteme olur sonrasinda söz adet bizde böyle gibisinden.. dedigin gibi bir kere nisanlanacaksin.. istemeye gelirler daha sonra söz icin gelirler daha sonra nisan icin gelirler.. veya isteme söz bir arada olur ama nisan icin birdaha gelirler.. , olurmuymus hic öyle ilk defada isteme söz nisan oldu , baska ne istiyormus pasa gönlü? uzak diye hemen nikahla dügünüde aradan cikartsaydiniz... :22::45:

ya dediklerine sonuna kadar katılıyorum bende aynı şeyleri söyleyip duruyorum ama...sonucta beni isstiyorsa yapacak artık..

zaten kavgalıyız ya bazen diyorum ki aşk gözümü mü kör ediyor? bazı kusurlar düzelir düzelir diyorum ama yok ya hiç bir seyin düzeldiği yok. Benimkisi cok pısırık mı kalıyor acaba bazı zamanlar anlamıyorum bunu nasıl anlayabilirimmm ki hiç bilmiyorum..:50::50::50:

bu konuda da bi başlık açsam iyi olacak:44:

ya dediklerine sonuna kadar katılıyorum bende aynı şeyleri söyleyip duruyorum ama...sonucta beni isstiyorsa yapacak artık..

zaten kavgalıyız ya bazen diyorum ki aşk gözümü mü kör ediyor? bazı kusurlar düzelir düzelir diyorum ama yok ya hiç bir seyin düzeldiği yok. Benimkisi cok pısırık mı kalıyor acaba bazı zamanlar anlamıyorum bunu nasıl anlayabilirimmm ki hiç bilmiyorum..:50::50::50:

bu konuda da bi başlık açsam iyi olacak:44:

iyi düşün. herkes dört dörtlük değildir elbette ama hayata da bir kere geliyorsun. altından kalkamayacakğın yükün altına girme. kimse değişmez:50:

Back