İstemediğim üniversiteye yerleştim ne yapacağımı bilmiyorum

Seversiniz gidince baktınız olmuyor bırakırsınız. Siz üzülmeyi göze almışsınız aileniz için onlar evlatlarının hayatına müdahale ederken hiç düşünmemişler belli. Ben lise tercihlerimde annem iş yerinden izin alamadığı için kayıt günlerini kaçırmıştım o kadar ağlamıştım ki. Annem de benimle ağladı ama onun suçu değildi. Belki kaderdi belki nasip Ama ben yine ek kontenjandan istediğim liseye gittim aman buraya kayıt oldum işte diyip düz liseye atlamadım. Burda kim ne dese size yanlış, sizin kararınız .. hukuk çok güzel bir bölüm . Kendizi geliştirme gayretinde bulunursanız süper bir avukat vs olabilirisiniz. Döner ekmeğe talim etmezsiniz

91 puan ne demek ya hemde kpss de ee ne yaptiniz cok merak ettim.. şu an ne yapiyorsunuz duz memurluk yazsaydiniz en azindan emek var ya
Şimdi yeni banlanmış bir insan olarak çokta laf etmemek istiyorum ama durum şu ; ben farklı bir mezhepteyim ,bir tarafım da türk değil ve torpilimde yoktu Hiçbir yere ama hiç bir yere yerleştirilmedim. Şimdi nasıl bilmiyorum ama 2012de tercihte bir kutucuk vardı sonda her yere giderim diye ,ben onu bile işaretledim genel kültür genel yetenek tercihinde. Üstelik birçok bakanlık puanım 80 üstüydü. 2 yıl deli gibi uğraştım ama hiçbir işe yaramadı Sonra işsiz kaldım . Açıktan dış ticaret okudum tekrar ve dış ticaretçi oldum. Şimdi yine işsizim. Benim yerime 2012de kpssye girmeden bile alınan 2 kız vardı, Allah bilsin daha kimler var. Onlar 2. ülkelerinde görevdeler ben haksızlığa uğramış şekilde çaresizim. Sonra da niye yurtdışına gitmek istiyorsun diyorlar.

Cok üzüldüm ya sizin adiniza emeklerinize yazik olmuş hakkiniz yenmiş ne diyeceğimi bilemedim...ben böyle sistemin die giris yapip devamini getirmek istiyorum ama susuyorum

Cok üzüldüm ya sizin adiniza emeklerinize yazik olmuş hakkiniz yenmiş ne diyeceğimi bilemedim...ben böyle sistemin die giris yapip devamini getirmek istiyorum ama susuyorum
Bende çok dedim evet, hatta o dönem psikolojik destek aldım , psikologda kendi kendineyken istediğini diyebilirsin demişti 8 sene oldu , benim bu konuda ki üzüntüm hiç geçmedi malasef. Yapacak bir şey yok

Ben Türkiye'de ki sistemi hiç anlamıyorum. Avrupa da yaşıyorum. Ama seni çok anlıyorum. Ailem sürekli bana oku diye baskı yaptı. Okudum, ve en iyi üni yi kazandım. Ama hiç sevmedim, bıraktım. Sonra vay okumuyorsan evlenirsin o zaman dediler, senden bir bok olmaz dediler. Zar zor beni alacak başka bir üni buldum. 24 yaşındayım. 21 yaşında bitirmem gereken okulu 25 yaşında bırakacağım. Mutlumuyum? Hayır. Sevmediğim bir iş beni bekliyor. Para kazanıcam, kendi ayaklarımın üstünde duracağım. Yüzde 99 iş bulurum çünkü sağlık sektörü ve avrupada yım.. Ama Allah içimi biliyor, hiç mutlu değilim. Şimdi stajyerim. Ağlaya zırlaya gidiyorum. Kasiyer olsam, ev hanımı olsam herhalde bundan daha mutlu olucam. Aşırı stresli bir iş... Ama sırf annem "kızım okudu" desin diye ben bunu çekiyorum. Allah sonumuzu hayır etsin.
Ben çok mutsuzum, diyorum ki keşke evlensem hemen hamile kalsam da tek işe gitmesem... Rabbim hepimize mutlu olucağımız hayırlı bir iş nasip etsin.

Hukuk çok güzel bir bölüm yapamam diye düşünmeyin hakim olursunuz mesela eşimin arkadaşları var hakim senin gibi çekingen naif bir arkadasi vardi o da hakim yani bir sekilde hersey yoluna giriyor . Bir sonraki yilin sana ne getirecegi hic belli olmaz.

Siz okul önceci değil miydiniz? Mesajlarınızdan öyle hatırlıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…