İsteme söz nişan

Benşm bildiğim evde olacaksa kız tarafı söyler şu kadar kişi gelin diye

Istemeyi aile arasinda yap bukadar uzakmi mesafeniz hepsoni tek bi gune sıkıştırmak sacma sozu nisanida 1 hafta sonra yaparsin
Yok aynı şehirdeyiz ama erkek arkadaşım polis . Sürekli izin alamıyor bi de cumhurbaşkanlığında. Seçim meçim derken uğraşamayız dedik ben de zaten strese gırmek ıstemıyorum sureklı bi kere de olsun bıtsın ıstıyorum canım bu yüzden

Biz de muhtemelen sözde toplam 40 kişi olacağız. İsteme ve söz bir arada olacak. Bu önerileri dikkate alacağım, Allah razı olsun konu sahibi. Senin söz tarihin çoktan geçmiştir ama Allah mesut etsin :)

Sayı vererek. Ben sayı vermiştim. Evimde isteme söz oldu. Max 25 kisi olabiliriz.bixim taraftan 12 sizin taraftan 13 kişi gelebilir demiştim. Onlarda gelecek insan sayısını ona göre azalttilar. Gelmek isteyen düğüne de gelir sonuçta

Toplam o kadar olsanız neyse ama sizde davet edeceksınuz en azından 70-75 kişi olacak. Bizde kalabalıktık ben hıc kahve yapmadım kızlar boldu bana tepsıye dızılmıs halde verdıler ben dırek dagıttım :)) büyüklerin oldugu odaya verdım ben cogunluk oradaydı. Zaten sadece bir adet herkesın ıcmesı cokta onemli degil.

Ya eve bu kadar kalabalık gelmek isteyen damat tarafindan hiç mi akıllı biri yok, nereye sigacagiz demiyor?

Ben de isteme-söz evde olsun ve çekirdek aileler olsun istiyorum.yine de komşudan filan kahve makinesi ödünç almayı planladım
Nişan da amcalar teyzeler olan büyük bir aile yemeği gibi olsun istiyoruz.yani oynamalı müzikli düğün gibi olmasın.bunu da aslında evimde yapsam yer müsait.ama koşturmaktan keyif alamayız diye düşündüm.
Ama erkek tarafı “biz düğüne masraf edeceğiz onlar da nişanda filan masraf etsin” kafasındaysa iş zor

Bu 60 kişiyi eve doldururlar sonra evlendiğinizde bir bakmışsınız çoğunla görüşmüyorlar, genelde böyle olur.
Görüşmedikleri dıdının dıdısını çağırırlar.

Bu 60 kişiyi eve doldururlar sonra evlendiğinizde bir bakmışsınız çoğunla görüşmüyorlar, genelde böyle olur.
Görüşmedikleri dıdının dıdısını çağırırlar.
Aynen ole oluyor bizde nişanı söz isteme hepsini aynı gün yaptım evimizi biliyorlardi küçük olduğunu neyse 20yi geçmesin siz zaten kalabaliksiniz kendiniz dedim 7kardesler neyse tamm dediler bi geldiler 50 kişi sonra diğer oğullarının patronları da geldi çoluk çocuk 70i geçtiler bende sadece kuzenlerimle bahanemi istedim görünce burunlarindan getirdim ve evliyim şuanda hiçbiri ile gorusmediklerini anladim bize gürültü idi. Dugunde de 500 kisilikti onlara 200 davetiye verdim düğün bizim dedi nisanda bizim idi kusura bakma dedim kv.

Yanlış hatırlamıyorsam biz sadece erkeklere kahve yapmıştık. Zaten kadın erkek ayrı oturuluyordu. Kahveyi de görümcem yapmıştı. O sıra ben stresliyim kahveyi siz yapın deseniz yapan çıkar endişenlenmeyin. Her şey çok kolay olucak:)

kuzen,arkadaş vs grup grup yaparsınız. kahve makinesi, küçük tüp allah ne verdiyse evinize sığacak mı o kadar kişi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…