Yok aynı şehirdeyiz ama erkek arkadaşım polis . Sürekli izin alamıyor bi de cumhurbaşkanlığında. Seçim meçim derken uğraşamayız dedik ben de zaten strese gırmek ıstemıyorum sureklı bi kere de olsun bıtsın ıstıyorum canım bu yüzdenIstemeyi aile arasinda yap bukadar uzakmi mesafeniz hepsoni tek bi gune sıkıştırmak sacma sozu nisanida 1 hafta sonra yaparsin
Var var olmaz mı...Ya eve bu kadar kalabalık gelmek isteyen damat tarafindan hiç mi akıllı biri yok, nereye sigacagiz demiyor?
Aynen ole oluyor bizde nişanı söz isteme hepsini aynı gün yaptım evimizi biliyorlardi küçük olduğunu neyse 20yi geçmesin siz zaten kalabaliksiniz kendiniz dedim 7kardesler neyse tamm dediler bi geldiler 50 kişi sonra diğer oğullarının patronları da geldi çoluk çocuk 70i geçtiler bende sadece kuzenlerimle bahanemi istedim görünce burunlarindan getirdim ve evliyim şuanda hiçbiri ile gorusmediklerini anladim bize gürültü idi. Dugunde de 500 kisilikti onlara 200 davetiye verdim düğün bizim dedi nisanda bizim idi kusura bakma dedim kv.Bu 60 kişiyi eve doldururlar sonra evlendiğinizde bir bakmışsınız çoğunla görüşmüyorlar, genelde böyle olur.
Görüşmedikleri dıdının dıdısını çağırırlar.
kuzen,arkadaş vs grup grup yaparsınız. kahve makinesi, küçük tüp allah ne verdiyseKızlar selam 15 gün sonra evde isteme söz nişan bi arada yapacağım. Düğün 3 ay sonra oldugu ıcın büyük bir şey yapmak istemedm . Evde sakince bitsin istiyorum olay ama karşı taraf 50-60 kişi gelmeyi düşünüyor. Ben millete kahve nasıl yetıstıreceğim kafamda deli sorular. Yardımcı olur musunuz