İsteme söz nişan

Betaktaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2019
9
5
30
Kızlar selam 15 gün sonra evde isteme söz nişan bi arada yapacağım. Düğün 3 ay sonra oldugu ıcın büyük bir şey yapmak istemedm . Evde sakince bitsin istiyorum olay ama karşı taraf 50-60 kişi gelmeyi düşünüyor. Ben millete kahve nasıl yetıstıreceğim kafamda deli sorular. Yardımcı olur musunuz

Ama yuh yani ozaman küçük bi yer tutmanızı
Tavsiye ederim

50-60+sizin taraf sayısı kişiyi nasıl eve sığdıracağınızı değil de kahveyi mi düşünüyorsunuz
ben sözümde kahve pişirmedim. teyzemle yengem halletti sağolsun.
daha sonra arkadaşımın sözünde yaklaşık 50 kişiye tek başıma pişirdim.
25-25 iki tencereye,
kahvesini koyduktan sonra blender
köpüklü oluyor o zaman
sonra sürahi gibi bir şeye alıp oradan fincanlara dağıttım.
öncesinde deneyin yapabilirseniz ne ala.
herkese sade yaptık.
o kalabalıktan tek tek sipariş alınmaz zaten.

Kahve yetiştirmeyeceksiniz. Erkek arkadaşınıza söyleyeceksiniz, en fazla 10-15 kişi gelecekler. Bunun tek oluru bu. Altı üstü yüzük takılacak, akrabaları görmese de olur. Zaten düğün yakınmış.

Size yardımcı olması gereken damat adayı.

Siz gelecek olana gelmeyin diyemezsiniz elbette. İş sevgilinizde biter.

"Çekirdek aile gideceğiz" diyecek ve öyle olacak. Ha öyle olmuyorsa, bu durum ileride olacaklarla ilgili de fikir versin size.

50 kişi eve nasıl sığmayı planlıyorlar peki? Ve onlar o kadar kalabalıkken siz kaç kişi olacaksınız?

Kahve makinası toplayın komşulardan. Plastik ucuz satılanlar var öğrenci işi. 20 lira diye gördüm bir ara. Üçlü prize takarsınız bunları...

Benim sözüm de öyle olmuştu. Ayrıca nişan olacagı halde. Ocagın 4 gözündede kahve pişti ayrıca ikramlık da hazırlamıştık. Yorucu ama zevkli idi.

Sadece kahveyse problem tencerede yaparsiniz. Herkese sade veya herkese orta seklinde. Ayri ayri siparise gore yapilmaz cay ocagi mi orasi ayol?
Diger ikramliklar daha zor bence. Ya da oturacak yer problemi falan

Hazır küçük paket kahvelerden yapın hem bol köpüklü olur:) ben öyle yaptım uğraşamazdım o kadar insana tek tek kahve yapmaya, zaten stres tavan bir de köpüklü oldu mu, taştı mi ne gerek var.paketleri biri açsın fincana koy üzerine sıcak su bir tur karıştır 5 dakikada 60 kahve hepsi aynı anda hazır

Dert ettiğin seye bak kahveden söyleyin

Bizde evde 50 kişiydik dahada cagıramadık diye karsı taraf kaf etti eve sıgmadık baya ev kirlendi bin pişman olduk

Birinci ihtimal, sevgilinle konusacaksin ve kisi sayisini azaltacak.
Ikinci ihtimal, herkese kahve yapmayacaksin eviniz dugun salonu buyuklugunde bir salona sahip degilse herkes isteme bölgesinde bulunamaz zaten, sen de sadece buyuklere yaparsin.
Ucuncu ihtimal de kucuk de olsa bir yer tutacaksin. Afedersin onlar gittikten sonra eviniz çöplüge donecek.

50 60 kişi eve sığıyorsa kahve çok problem değil bence.
akrabalardan falan kahve makinesi toplayın. 4 5 makinada yaklaşık 15 20 kahve çıkar. birini servis edip dağıtana kadar diğer sefer pişiyor.

ben de kahve makinesi almıştım. Erkek tarafı kalabalık gelmişti. Bu kalabalığa kahve yapılmaz boşver demişlerdi yapmamıştık. Ama yapmayı isterdim

Odadaki çorap kokusunu düşünemiyorum
Ya tencerede tek seferde yapın ya da onda tadı güzel olmaz derseniz büyük bakir cezvelerden birkaç tane alıp arka arkaya pişirin ancak yeter zaten.
Çorap ve koltukaltı
Bence de bir mekan tutulmalı. Bir de evin WC si umumi helaya döner mazallah

Bnm düğünde bile eşimin tarafından o kadar kişi gelmemişti. Tek sorun kahveyse bir şekilde halledersiniz. Ama o kadar kişiye bn olsam uğraşamazdım. Erkek arkadasiniza söyleyin daha az kişi gelsinler. Düğün değil sonuçta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…