Kızlar selam 15 gün sonra evde isteme söz nişan bi arada yapacağım. Düğün 3 ay sonra oldugu ıcın büyük bir şey yapmak istemedm . Evde sakince bitsin istiyorum olay ama karşı taraf 50-60 kişi gelmeyi düşünüyor. Ben millete kahve nasıl yetıstıreceğim kafamda deli sorular. Yardımcı olur musunuz
Kahve yetiştirmeyeceksiniz. Erkek arkadaşınıza söyleyeceksiniz, en fazla 10-15 kişi gelecekler. Bunun tek oluru bu. Altı üstü yüzük takılacak, akrabaları görmese de olur. Zaten düğün yakınmış.Kızlar selam 15 gün sonra evde isteme söz nişan bi arada yapacağım. Düğün 3 ay sonra oldugu ıcın büyük bir şey yapmak istemedm . Evde sakince bitsin istiyorum olay ama karşı taraf 50-60 kişi gelmeyi düşünüyor. Ben millete kahve nasıl yetıstıreceğim kafamda deli sorular. Yardımcı olur musunuz
Dert ettiğin seye bak kahveden söyleyinKızlar selam 15 gün sonra evde isteme söz nişan bi arada yapacağım. Düğün 3 ay sonra oldugu ıcın büyük bir şey yapmak istemedm . Evde sakince bitsin istiyorum olay ama karşı taraf 50-60 kişi gelmeyi düşünüyor. Ben millete kahve nasıl yetıstıreceğim kafamda deli sorular. Yardımcı olur musunuz
Bizde evde 50 kişiydik dahada cagıramadık diye karsı taraf kaf etti eve sıgmadık baya ev kirlendi bin pişman oldukKızlar selam 15 gün sonra evde isteme söz nişan bi arada yapacağım. Düğün 3 ay sonra oldugu ıcın büyük bir şey yapmak istemedm . Evde sakince bitsin istiyorum olay ama karşı taraf 50-60 kişi gelmeyi düşünüyor. Ben millete kahve nasıl yetıstıreceğim kafamda deli sorular. Yardımcı olur musunuz
Çorap ve koltukaltıOdadaki çorap kokusunu düşünemiyorum
Ya tencerede tek seferde yapın ya da onda tadı güzel olmaz derseniz büyük bakir cezvelerden birkaç tane alıp arka arkaya pişirin ancak yeter zaten.