İsteme söz nişan

Benim düşüncelermdesn aynı şükür benim gibi düşünen varmış. Ben de kına da istemiyorum dedim hatta nikah bile olur bana göre çok faso fiso gelıyor bana benim evlendıkten sonraki mutlulugum daha onemlı bu ıncık cıncıl ıslere hıc kafa yorasım yok. Kımse kırılmasın dıye yapmaya calısıyoruz yıne de napalım

Sadece kendi ailesi veya dede vs daha buyukler olur da 50 60 kisi ne?

Benim sözüm 80 kişilikti.Yan komşunun evini de kullandık.Erkekler bir evde,bayanlar bir evdeydi.Sadece erkeklere kahve yapıldı.Bayanlara yapılmadı

Allah razı olsun Streslıyım cok
Ben de çok stresliydim üstelik tam nişan da ağır bi grip yaşadım havalar inanılmaz sıcaktı ama her şey çok çabuk ve çok güzel oldu . Siz başlangıçta neyin nasıl olmasını istediğinizi anlatın sonra o gün gelince hemen geçiyor. Bir de mümkünse bir fotoğraf makinesi edinin çekimine guvendiginiz birine verin herkesi her şeyi her anı fotograflasin. Şimdi fotoğraflara bakarken evet diyorum çok güzel bi gündü.

Valla oyle olmaz bence ben nisanimda bin liraya kucuk bir yer tutmustum tatlive kola ikram edildi Cok da guzel olmustu muzik falan yoktu bu arada bizde 130 kisi falandi iki taraf toplam

Canım isteme söz nişan yapıyorsanız bir de düğün yapın.
50-60 kişi nişana gelinir gayet normal. Konuşacaksınız diyin yetişemeyip mütevazi olsun veya dışarıda yapacaksınız,

İsteme merasimi ayrı olsun derim ben
Diğer taraftan nişan a 50 60 kişi gelecekse de küçük bir yer tutmalısınız eğer apartman dairesinde oturuyorsanız

bizede 25 kisi gelmislerdi 20 ye yakinda bizimkiler vardi
uzaktan geldikleri icin annem araya birde yemek soktu
en son iceri girdigimde kuzenim apartman topuk ayakkabisiyla corba servisi yaparken yuz ustu yere yapisti ortaligi kahve servisini anlatmak bile istemiyorum sozun kisasi nerde cokluk orda b.kluk oldu resmen kisi sayisini biraz azaltmaya calisin

Nisan kiza ait bi'sey. Soyleyin bir zahmet insani bir sayida adam toplasinlar ayiptir eve okadar kisi gelmek.
Onun disinda sadece cekirdek kisma kahve ver. Anneler babalar kuzeni onun esi vs de icmeyiversin.

aslında tam havaların güzel olduğu vakitler,
salon va değil de bir yerin bahçesini ayarlasanız, ikramlar kokteyl gibi, yüzükler takılır, arkada hafif müzik, ikramlar yenşr, isterseniz bir de pasta kesersiniz bitti.
50-60 onlar, 20 siz, ev ne kadar büyük olursa olsun, 80 tabağınız çanağınız olduğunu sanmıyorum :)

Benim de isteme soz nisan birlikte oldu. Vakit darligindan. Tencerelerde yaptik valla kahveleri. Hic birini ben dagitamadim. Tepsi cok agirdi ve topuklu giymistim. Kardesim, kuzenim ve ablam dagitti. Ben sadece kucuk tepside esiminkini goturebildim Yaklasik 70 kisi agirladik. Evimiz buyuktu de Allahtan sigdilar Ama sana tavsiyem zamanin varsa bir arada yapma. Cok karisik oluyor. Ben aday ogretmendim rapor hakkim kisitliydi. Izin alamiyordum. Memleketim calistigim yere uzakti. Ayni zamanda esim polisti, uzaktaydi ve o donem 15 temmuz sonrasi oldugu icin izinleri kapaliydi. Biz mecbur kalmistik yani. Zar zor araya sıkıştırdık.

Istemeyi aile arasinda yap bukadar uzakmi mesafeniz hepsoni tek bi gune sıkıştırmak sacma sozu nisanida 1 hafta sonra yaparsin

Hic yoktan bir kafe kapatin. Muzik falan buyuk bir sey olmasin, salon parasi almasinlar ama soyle bir kati falan rezerve edin. Oyle toplaşin bence.
Diger turlu sefillik yani. Evin yali olsa yine cok o kadar insan

Karşı taraf sizden salon tutmanızı bekliyor anlaşılan. Evde yapılan davetlere o kadar kişi çağrılmaz çünkü.

Bence kucuk bı yer tutun.Eviniz mahvolur.Siz yorulursunuz.İçinize sinmez.Tıkış tıkış.Gerek yok.

Arkadaşımın da istemesi çok kalabalıktı. Herkese kahve yapmadı. Sadece törende laf düşen 5 6 kişiye kahve pişirdi. 60 kişiye tencerede pişer anca :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…