Benim düşüncelermdesn aynı şükür benim gibi düşünen varmış. Ben de kına da istemiyorum dedim hatta nikah bile olur bana göre çok faso fiso gelıyor bana benim evlendıkten sonraki mutlulugum daha onemlı bu ıncık cıncıl ıslere hıc kafa yorasım yok. Kımse kırılmasın dıye yapmaya calısıyoruz yıne de napalımValla bende oyle. Allaha sukur en iyisini yapabilecek durumumuz var ama 30 kisiyle bi yuzuk taktim. Bohca ceyiz istemedim nişan alisverisine cikmadim. Hele su incik boncuk ceyiz bohca isleri beni bayiyor resmen. Ben nasil istersem oyle oldu. Hatta kina bile yapmayacaktik da aileler cok istedi diye su an mecburiyetten yapiyoruz. En guzeli sadelik bana gore ve senin mutlulugun onemli olan nasil icine sinecekse oyle yap.
Sadece kendi ailesi veya dede vs daha buyukler olur da 50 60 kisi ne?Kızlar selam 15 gün sonra evde isteme söz nişan bi arada yapacağım. Düğün 3 ay sonra oldugu ıcın büyük bir şey yapmak istemedm . Evde sakince bitsin istiyorum olay ama karşı taraf 50-60 kişi gelmeyi düşünüyor. Ben millete kahve nasıl yetıstıreceğim kafamda deli sorular. Yardımcı olur musunuz
Benim sözüm 80 kişilikti.Yan komşunun evini de kullandık.Erkekler bir evde,bayanlar bir evdeydi.Sadece erkeklere kahve yapıldı.Bayanlara yapılmadıKızlar selam 15 gün sonra evde isteme söz nişan bi arada yapacağım. Düğün 3 ay sonra oldugu ıcın büyük bir şey yapmak istemedm . Evde sakince bitsin istiyorum olay ama karşı taraf 50-60 kişi gelmeyi düşünüyor. Ben millete kahve nasıl yetıstıreceğim kafamda deli sorular. Yardımcı olur musunuz
Ben de çok stresliydim üstelik tam nişan da ağır bi grip yaşadım havalar inanılmaz sıcaktı ama her şey çok çabuk ve çok güzel oldu . Siz başlangıçta neyin nasıl olmasını istediğinizi anlatın sonra o gün gelince hemen geçiyor. Bir de mümkünse bir fotoğraf makinesi edinin çekimine guvendiginiz birine verin herkesi her şeyi her anı fotograflasin. Şimdi fotoğraflara bakarken evet diyorum çok güzel bi gündü.Allah razı olsunStreslıyım cok
Canım isteme söz nişan yapıyorsanız bir de düğün yapın.Kızlar selam 15 gün sonra evde isteme söz nişan bi arada yapacağım. Düğün 3 ay sonra oldugu ıcın büyük bir şey yapmak istemedm . Evde sakince bitsin istiyorum olay ama karşı taraf 50-60 kişi gelmeyi düşünüyor. Ben millete kahve nasıl yetıstıreceğim kafamda deli sorular. Yardımcı olur musunuz
Hele ben kafayı yıyorum. Durumumuz kotu oldugundan değil sadece sade bı toren olsun ıstıyorum salon malon oynama ıslerı hıc bana gore seyler değil. Ama kayınvalide biraz surat yapıyorbenım ıcımden gelmedıkten sonra ben neden yapayım. Sonucta uc ay sonra evlencem oynamak ısteyen kınada dugunde oynasın.
onlar feci elektrik çarpıyor yurtta çok arkadaşım vardı çarpılan :))Kahve makinası toplayın komşulardan. Plastik ucuz satılanlar var öğrenci işi. 20 lira diye gördüm bir ara. Üçlü prize takarsınız bunları...
Istemeyi aile arasinda yap bukadar uzakmi mesafeniz hepsoni tek bi gune sıkıştırmak sacma sozu nisanida 1 hafta sonra yaparsinKızlar selam 15 gün sonra evde isteme söz nişan bi arada yapacağım. Düğün 3 ay sonra oldugu ıcın büyük bir şey yapmak istemedm . Evde sakince bitsin istiyorum olay ama karşı taraf 50-60 kişi gelmeyi düşünüyor. Ben millete kahve nasıl yetıstıreceğim kafamda deli sorular. Yardımcı olur musunuz
Bence kucuk bı yer tutun.Eviniz mahvolur.Siz yorulursunuz.İçinize sinmez.Tıkış tıkış.Gerek yok.Kızlar selam 15 gün sonra evde isteme söz nişan bi arada yapacağım. Düğün 3 ay sonra oldugu ıcın büyük bir şey yapmak istemedm . Evde sakince bitsin istiyorum olay ama karşı taraf 50-60 kişi gelmeyi düşünüyor. Ben millete kahve nasıl yetıstıreceğim kafamda deli sorular. Yardımcı olur musunuz
Arkadaşımın da istemesi çok kalabalıktı. Herkese kahve yapmadı. Sadece törende laf düşen 5 6 kişiye kahve pişirdi. 60 kişiye tencerede pişer anca :)Kızlar selam 15 gün sonra evde isteme söz nişan bi arada yapacağım. Düğün 3 ay sonra oldugu ıcın büyük bir şey yapmak istemedm . Evde sakince bitsin istiyorum olay ama karşı taraf 50-60 kişi gelmeyi düşünüyor. Ben millete kahve nasıl yetıstıreceğim kafamda deli sorular. Yardımcı olur musunuz
Soyledık te dınleyen kim. Birinci derece hala teyze dayı filan çağırın dedik ama yine de o kadar kişi olurlarmışE söyleyin kalabalık gelmeyin diye.
Arkadaşımın da istemesi çok kalabalıktı. Herkese kahve yapmadı. Sadece törende laf düşen 5 6 kişiye kahve pişirdi. 60 kişiye tencerede pişer anca :)
[/QUOTE
Sağol canım ben de on on bes kişiye yapcam büyük ihtimal işin içinden çıkcam. Yapacak bir şey yok