- 4 Nisan 2014
- 105
- 21
Nasıl başlasam ne desem bilemiyorum nişanlılar kervanına bende katıldım şükürr :109:
Allahım bu mutluluğu tüm isteyenlere yaşatsın diyor hemen konuya dönüyorum çok heycanlısınız biliyorum ama napiyim ancak yazabildim
Ailesi akşamüstü 6 gbi bize geldiler tabi bizde heycan dorukta hersey herkes hazırdı arabayı kapının önünde görür görmez kalbim yerinden çıkıcak sandımm içeri geçildi tanışma nasılsınız iyimisiniz vs konuşmalardan sonra şehir dışından geldikleri için yemek hazrlanmştı hemen yemeğe geçildi menüde
- Mecimek çorbası
- Kuru Fasülye
- Fırında Tavuklu Patates
- Pilav
- Salata
- Yoğurtlu
- Hindistan cevizli tatlı
- 2 çeşit börek
- kola vardı
Herkes herşeyi çok beğendi ve yemek çok güzel geçti kaynaşma açısından annesi halası çok iyiler sanki herkes daha önceden tanışıyormuş gbiydi
-Pasta
-börek
-sarma
-elmalı kurabiye
-revani gbi bi tatlı
-gül tatlısı
-hazır meyve suyu
bu fasılda bitti ve sona yaklaştık herkes kalktı gitmek için kapıda 2 kişi yaptığım kurabiyelerim ve şekerlerimi tuttu herke 1er 2 şer aldı şaşrdılar çok beğendiler bnde çok mutlu oldum. Herkes gittikten sonra bizbize kalıp son ses müzikte oynadık çokta eğlendik yarim 3 gün kaldı bizde nişanlılığın tadını çıkaralım die sonra tabi ayrılması zor geldi Velhasıl iki günümüzde muhteşemdi Allahım Her isteyene bu güze duyguları kat be kat daha güzelleriyle sizlerede yaşatsın çok uzun yazdım şimdiden hakkınızı helal edin fotolarla devam ediyorum ama malesef yüzlerimiz kapalı