İsteksizlik

Sadece duygusallık ve cinsellik için biriyle beraber olmanızı hiç tavsiye etmem,ben evlilik niyetiyle görüştüm iki kişiyle,onlarda bile eninde sonunda erkeklerin istediği şey belli,eğer evlilik düşünmüyorsaniz hiç gerek yok,kendinizi kötü hissedersiniz buna emin olun,çocuk varken ikinciye evliliği de beyaz eşya işi gibi düşünüyorum,kaliteli olduğunu sandığın bile bozuk çıkabiliyor,şans,ama önermem.bence çocukları büyütüp belli bir yaşa gelince hayat arkadaşlığı için belki.
Hayatımın erkekler kapatılsın dönemindeyiz,tecrübelerim sonucu bir nefret oluştu ben de erkek cinsiyetine

ben 26 yaşıma gireceğim nişanlıyım sevgilimle aynı evde yaşadım ondan hamile bile kaldım annem muhafazakar ama biliyor. bunlara rağmen hala el ne der. en çok üzüldüğü nokta el ne der. sevgilimle tatile gittiğim zaman hala hikaye bile atamıyorum maalesef. işiniz gücünüz var gençsiniz. sevmek sevişmek en büyük hakkınız. kendinize iki gün verin sadece 2 gün gidin ailenize de iş için gidiyorum eğitim diyin ya da doktora gideceğim deyin. 2 günden kimseye zarar gelmez

Bence bir piskolağa giderek başlayabilir siniz. İnanın ozaman herşey daha kolay olacak bizim söylememizle gidip görüşseniz bile suçluluk duygusuna girip o heyecanı yakalayamayacaksınız geri açacaksınız karşınızdaki kişide bunun kendiyle alakalı olduğunu düşünüp geri duracak haliyle orta yol bulunmayacak

Herşeyi sorar. Kimle gideceksin niye gideceksin. Hayır demesine rağmen gidemem işte. Hem içime sinmez o şekilde gitmek.
Anladım..
Ben yine de annenizle ilişkinize ve birey olarak özgürleşmenize yardımcı olması adına bir terapistle görüşmenizi önermek istedim. Bağımlılıklarımız daha ilerde hayatımızda pişmanlık duyacağımız kararlara yönlendirebiliyor bizi.

Annemin yanımda olmasını bende istiyorum kendiside istiyor. O olmasa idare edebilirmiyim evet edebilirim. Ama ben çocuklar konusunda da çok titizleniyorum o yüzden annemin evde olması içimi rahatlatıyor. Belki işi vardı geldi görüşeceğiz bi kahve içeceğiz falan desem bir şey demez ama başka bir yere gitmeme karşı çıkar mutlaka.

peki ne olacak böyle?
10-15 sene sonra siz 50'lere gelince anneniz zaten yaşlanmış olur, saatten sonra hiç ayrılmaz yanınızdan. hep bu düzenle küçük bir kız çocuğu gibi mi yaşayacaksınız?

Ben cinselliğe karşı ön yargılı değilim aslında. Erkek kadar kadınında ihtiyacı olan bir şey. Sadece iş gerçekleştirmeye gelince istemiyorum. Belki korkuyorum bilmiyorum

peki ne olacak böyle?
10-15 sene sonra siz 50'lere gelince anneniz zaten yaşlanmış olur, saatten sonra hiç ayrılmaz yanınızdan. hep bu düzenle küçük bir kız çocuğu gibi mi yaşayacaksınız?
O kadar istesekte kalamaz. Babam şimdi bile zorlanıyor ama mecbur katlanıyor. En fazla bir iki yıl daha bizimle olur.

Ben cinselliğe karşı ön yargılı değilim aslında. Erkek kadar kadınında ihtiyacı olan bir şey. Sadece iş gerçekleştirmeye gelince istemiyorum. Belki korkuyorum bilmiyorum
gizli kaçak göçek buluşup
yalanlar uydurarak görüşüp
üstelik de eşinizden başka flört deneyiminiz olmamış, hayatınıza başka erkek sanırım girmemişken
zaten iş cinselliğe gelirse sağlıklı olmaz ki

O kadar istesekte kalamaz. Babam şimdi bile zorlanıyor ama mecbur katlanıyor. En fazla bir iki yıl daha bizimle olur.
bence siz artık yavaş yavaş anneninizn gitmesi fikrine alışın...
sonra hayatınızda yapmaktan mutlu olacağınız şeyler bulun
erkekler bunun sacece bir kısmı olsa gerek yani

sonra sağlıklı bir ilişki içinde yaşayın yaşayacaklarınızı
tek derdiniz cinsellik değil sizin şu anda

Ailenin yanında ne kadar rahat davranmaya çalışırsan çalış rahat edemezsin.bu tarz şeylerde gözün barsa başka eve çıkacaksın.istersen 50 yaşında ol yine anayla babayla yürümüyor bu işler.niye başka eve çıkmadiniz ki zaten.bu iş yürümez bu yaşlarda.ben de 30 yaşındayım.hâlâ annem mesaj yazarken kim kim diye sorup duruyor.

Hayır ayrı evdeyim zaten. Hatta ayrı şehirdeyim. Sadece okul döneminde annem ben çalıştığım için yanımızda kalıyor. Yoksa şükür kurulu bir düzenim var.

Benim 15 senelik evliliğim bittiğinde aksine hazmedemedim ve epey dağıttım Kısa süreli çok fazla ilişki yaşadım. Bir tane sevgilime çok kapıldım. Onla da kötü bir şekilde ayrıldım. Darp edildim.
Erken yaşta evlenen kadınlar flört etmeyi bilmiyor. Erkeklere karşı da güvensiz oluyorlar. 39 yaşında ikinci evliliğimi yaptım. Bu işler nasip kısmet. Karşınızdaki beyefendiyi tanımak için bir şans verin. Mutlu olmak herkes kadar sizinde hakkınız.

Zaten
Cinselliğe karşı gelmek ihtiyacımız olmadığı için değil,bu mümkün olabilir mi.
Sadece o herşey değil demek istiyorum,özellikle sonuçlarını düşününce, tecrübem oldu ki fikrimi beyan ediyorum,varsaymiyorum,ben bu sebeple bir iliskide olmanın iyi olmadığına karar verdim.size de o yüzden önerdim,zaten korkuyormusunuz hiç te haksiz değilsiniz diyorum.

Teşekkür ederim yorumunuz için haklısınız galiba

Tabulariniz var o kadar dogalki ister istemez çevremize göre şekil alıyoruz o şekil bize uymasada bunu değiştirmek çok zaman alıyor.Cinsellik ,sevgililik ten önce kendinizi çözün derim mutsuzlugunuzun nedenini bulmadan bir ilişkiye başlamayın yoksa birde pişmanlık ile boğuşmak zorunda kalırsınız.Tavsiyem danışmanlık alın, arkadaşlarla tatillere çıkın bir süre sonra yanlız çıkmayı deneyin kendi sınırlarınızı görün o sınırları aşmayı deneyin gücünüzü ve neler yapabileceğimizi fak ettiğinizde kararlarınız daha emin ve doğru olacak

Evet çok güzel bi bakış açısı nokta atışı. Deneyeceğim çok teşekkür ederim yorumunuz için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…