- Konu Sahibi lavinia1232012
Sadece duygusallık ve cinsellik için biriyle beraber olmanızı hiç tavsiye etmem,ben evlilik niyetiyle görüştüm iki kişiyle,onlarda bile eninde sonunda erkeklerin istediği şey belli,eğer evlilik düşünmüyorsaniz hiç gerek yok,kendinizi kötü hissedersiniz buna emin olun,çocuk varken ikinciye evliliği de beyaz eşya işi gibi düşünüyorum,kaliteli olduğunu sandığın bile bozuk çıkabiliyor,şans,ama önermem.bence çocukları büyütüp belli bir yaşa gelince hayat arkadaşlığı için belki.Merhaba hanımlar. Kısaca sorunumdan bahsedeyim size. Hayata karşı bi isteksizim. 1.5 yıl önce eşimden ayrıldım. Aslında düzenli bi hayatım var. İşim var. Maddi bi sıkıntım da yok çok şükür. Ama mutlumusun diye soracak olursanız açıkçası çok mutlu değilim.
Mesela hep şöyle diyorum ben evlilik düşünmüyorum artık ama hayatımda biri olabilir. Duygusal ve cinsel birliktelik yaşayabilirim diyorum. Ama alışkın olmadığım için mi bilmiyorum bundan da kaçıyorum. Eski eşim ilk aşkımdı yani hayatımda ondan başka bi erkek olmadı. Şimdi birisi var sadece arkadaş gibi konuşuyoruz. O hiç evlenmemiş. Aynı yaştayız. Oda benimle benzer bi kurumda memur. Benden de bi tık üst bir pozisyonda. Gayet kibar düzgün birisi. Kültürlü çok ülke gezmiş erasmusla. Ege tarafında oturuyor görev yeride orası. Mesela beni çağırıyor gel gezelim birlikte vakit geçirelim diye. Yada ben geleyim görüşelim sürekli telefonda olmuyor diye. Ama ben yok istemiyorum. 33 yaşında kadınım ama hala aileme açıklama yapamam diyorum. Doğru olan bu mu onuda bilmiyorum. Bi yandan hayatı kaçırıyorum gibi geliyor artık. Cinsellik derseniz ondan bile çekiniyorum tabularım var hala. Yani şu an ben birisi ile cinsellik yaşarsam dünyanın en kötü şeyini yapmış gibi olacağım. Düşünce olarak karşı değilim ama yetiştirilmemden dolayı mı bilmiyorum (annem otoriter bi kadın babam silik bi baba) iş icraata gelince yok aşırı isteksizim.
Bu konudaki düşüncelerinizi bekliyorum ve bu durumu aşmak istiyorum artık. Ben yetişkin bi kadınım ama hala küçük bi kız gibi davranıyorum. Yorum yaparsanız öneri verirseniz sevinirim. Teşekkür ederim
Hayatımın erkekler kapatılsın dönemindeyiz,tecrübelerim sonucu bir nefret oluştu ben de erkek cinsiyetine