- 15 Ekim 2016
- 22.627
- 1
- 129.893
- 598
Az otursun oturduğu yerde dediKız soyle Allah canını almaya özledim diyom yaaaa çok möhüm şeyler var gelsin dur bakem ne diyodu doktorum muncurlarina bişey yaparım diyordu unuttum şu sizin lazcayihah ondan yaparım bak
Kız nerdesin sen ben hala askılı sortla geziyorum al azcık renklen kışında giyersinderandirebenmiost: 52821372 .!.:Hahah ay anladım :/ basma değil:))) takım giyiyorum kaprili yada pijama takımı:))) vala havalar soğudu kürkle gezcem artik evde
Gel ya oku oku biter miMuhabbete dahil olcam diye 2 saattir 165. Sayfadan gecmis yorumlari okuyarak geldim.yine saf gibi kaldim
Oturmam nerde o gittiği yerlerde kaldı kanımca ne zaman geliyorAz otursun oturduğu yerde dedi
Gelmem didiOturmam nerde o gittiği yerlerde kaldı kanımca ne zaman geliyor
Soyle deki ben ona küstümGelmem didi
Kız gel okuma burdan başlarız yine anacım çok mühim şeyler yok ben anlatırım sana sonra
Gel ya oku oku biter mi
Sex var mı sex diyeyim konu açılsınUcunu nerden tutayim dedimde yok olmuyor.herkes yardiriyor. Cok asosyal kalmisim 2 muhabbet edemiyorum hahaha
Gerisi paralı. Deneme sürümü bittiSoyle deki ben ona küstüm
Sex var mı sex diyeyim konu açılsınen sevdiğim konu
Ay bizde gece sevmiyokBiz gececi degiliz.hahaha Gunduzden...
Ay bizde gece sevmiyokçok banal
Soyle dedimmmmGerisi paralı. Deneme sürümü bitti
Atla motora vınnBen gece gezmeyi tercih ederimde, adam uyuyor uyuyooor sinirlerimi tepeme cikariyor su aralar. Daha cuma gunu cemkirdim
Hepsi mi aynı olur yaaaa içi geçti bunlarinAtla motora vınnanca horlasınlar benimkininde içerden horultularü geliyor
Atla motora vınnanca horlasınlar benimkininde içerden horultularü geliyor
Anam bu saatte ne misafirligi kalk git evine artikMisafirlikteyiz kizlar bi banal muhabbetler cok bunaldim
Ne meselaMisafirlikteyiz kizlar bi banal muhabbetler cok bunaldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?