- 22 Temmuz 2016
- 20.283
- 109.687
- 518
Kız ne yapiyim o kadar enerjim yok valla zaten hayır gelmez benim heriften horul horul uyuyor :))Anam bugünde herkesin tükanı kapalı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kız ne yapiyim o kadar enerjim yok valla zaten hayır gelmez benim heriften horul horul uyuyor :))Anam bugünde herkesin tükanı kapalı
Ben vallahi uyumusum :))Madem kapalı akşam herkes nereye kayboldu
İyi pikiBen vallahi uyumusum :))
Eşin ne zaman geliyorİyi piki
GeldiEşin ne zaman geliyor
Başım ağrıyoE ne isin var bacim Bibibella olsaydı sopayla kovalardi seni
Hahaha seninde tukan kapalı yaniBaşım ağrıyo
Ay şaka maka çok başım ağrıyor nisan, kafamın resmen sağ tarafı komple ağrıyor..Hahaha seninde tukan kapalı yani
Biliyorum Kuzum =/ telefonun ekranına felan bakma uyumasan bile gözlerini kapat uzan :) telefonun ekrana baktıkça artar =/Ay şaka maka çok başım ağrıyor nisan, kafamın resmen sağ tarafı komple ağrıyor..
Evet ama canım sıkılıyorBiliyorum Kuzum =/ telefonun ekranına felan bakma uyumasan bile gözlerini kapat uzan :) telefonun ekrana baktıkça artar =/
Kız kovaaaaaaaaaaaaaa gunaydin bebegim okudum akşamki mesajlarını haaaaa gülmekten yarıldım Ahahahaha nasil becerdin kız aynı donun içine girmeyi ahahahahahahajaj senin kimin asil insan nasıl yapar bunuEeee gunaydin benden de :)))
Asilikle delilikle ic iceyim benKız kovaaaaaaaaaaaaaa gunaydin bebegim okudum akşamki mesajlarını haaaaa gülmekten yarıldım Ahahahaha nasil becerdin kız aynı donun içine girmeyi ahahahahahahajaj senin kimin asil insan nasıl yapar bunu
Ahahahahahha asil ve deli kovaAsilikle delilikle ic iceyim ben