İstek üzerine geyik :))) sabahlar olmasın :)

Sabah bende günaydın demem ama kapıya çıkarım mutlaka gelir hoşgeldin demem ama arada öperim hergün olursa rutin olur arada olacaktı heyecan olsun gel bugün başla sende hoşgeldin de karşılığı gelecektir iki muhabbet edin bir çay için kahve pişir de kocana gel iki laflayalim de bir adım at üç beş karşıdan gelir sende benim herif gibi odunsun galiba ama benimki özel gündeme bişey yapmaz çok tabi yapmaması sevmediği anlamına gelmiyor bir bakışı yeter kocacigimin

Sagolun bacilar dinliycem tavsiyelerinizi

Tabi bide güller var ahahahahah kız bak eşim bir sevgililer günü gul yaptırmış buket getirmiş kapı önünde ayakkabılı üstüne koymuş getirememis içeri karizması çizilir bana diyorki git kapının önünde bişey var al bi baktım gul Ahahahaha yerlere yattiydim gülmekten öküz can yaaaa

Ahahahjajajaha

hahahahahahah ay ne güldüm bugün ben ya

Benimkinin de alisveris posetinin icinde getirip buzdolabina dizilecek zerzevatin arasinda birakmisligi vardir
Ahahahaha öyle yine gideri var ama benimki iyice öküz yine biraz ben yonttumda ama ilk yıllar başka yaaa ilk zamanlar bir düğün biseyde bir dans ederdik gözümün içine girerdi resmen kocam yicekmis gibi bakardı ben yerin dibinde ama şimdi nerdeee ee o ışık şuan yok

Bizim ilk yillar daha berbatti.
Simdi daha iyi. Birbirimize cok ters geldik zit kutuplar cekmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…