- 30 Temmuz 2015
- 25.788
- 73.559
- 598
- 34
Sabah bende günaydın demem ama kapıya çıkarım mutlaka gelir hoşgeldin demem ama arada öperim hergün olursa rutin olur arada olacaktı heyecan olsun gel bugün başla sende hoşgeldin de karşılığı gelecektir iki muhabbet edin bir çay için kahve pişir de kocana gel iki laflayalim de bir adım at üç beş karşıdan gelir sende benim herif gibi odunsun galiba ama benimki özel gündeme bişey yapmaz çok tabi yapmaması sevmediği anlamına gelmiyor bir bakışı yeter kocacigiminBir şey olmadı ama Tonlarca küçük şey olduğu için toparlayamadık galiba
Hani Sabah kalkıyoruz birbirimize Günaydın demiyoruz, işe gidiyor kapıdan ugurlamiyorum, işten geliyor Ne o selam veriyor ne ben Hoşgeldin diyorum. Özel zamanlarda hediyeler mektuplar siirler güller ama normal günlerde işte böyle odun gibiyiz.
e bacım sen harekete geç o zamanmesela sabah eşini öperek uyandır. işten geleceği zaman güzelce giyin hoşgeldin de . bazende hep karşı taraftan beklememek gerek. eşin der ki sen bunları yapınca benim eşim çabalıyor bende destek oluyum diye düşünür
Sabah bende günaydın demem ama kapıya çıkarım mutlaka gelir hoşgeldin demem ama arada öperim hergün olursa rutin olur arada olacaktı heyecan olsun gel bugün başla sende hoşgeldin de karşılığı gelecektir iki muhabbet edin bir çay için kahve pişir de kocana gel iki laflayalim de bir adım at üç beş karşıdan gelir sende benim herif gibi odunsun galiba ama benimki özel gündeme bişey yapmaz çok tabi yapmaması sevmediği anlamına gelmiyor bir bakışı yeter kocacigimin
Dinle yarın senden son durumu alıcam bakalım nasıl olucak hadi insallahSagolun bacilar dinliycem tavsiyelerinizi
bak ben kendimden örnek veriyimSagolun bacilar dinliycem tavsiyelerinizi
kız dur sendeDinle yarın senden son durumu alıcam bakalım nasıl olucak hadi insallah
Olmaz anında canlı yayın isterim ben ahahaha yok yok enişte de o potansiyel var karşılık verecek anladım ben şiirler biseylerkız dur sendebiraz zaman ver
güllerOlmaz anında canlı yayın isterim ben ahahaha yok yok enişte de o potansiyel var karşılık verecek anladım ben şiirler biseyler
Tabi bide güller var ahahahahah kız bak eşim bir sevgililer günü gul yaptırmış buket getirmiş kapı önünde ayakkabılı üstüne koymuş getirememis içeri karizması çizilir bana diyorki git kapının önünde bişey var al bi baktım gul Ahahahaha yerlere yattiydim gülmekten öküz can yaaaagüller
Begendim begendim. Alintiya almamisim
AhahahjajajahaTabi bide güller var ahahahahah kız bak eşim bir sevgililer günü gul yaptırmış buket getirmiş kapı önünde ayakkabılı üstüne koymuş getirememis içeri karizması çizilir bana diyorki git kapının önünde bişey var al bi baktım gul Ahahahaha yerlere yattiydim gülmekten öküz can yaaaa
hahahahahahahTabi bide güller var ahahahahah kız bak eşim bir sevgililer günü gul yaptırmış buket getirmiş kapı önünde ayakkabılı üstüne koymuş getirememis içeri karizması çizilir bana diyorki git kapının önünde bişey var al bi baktım gul Ahahahaha yerlere yattiydim gülmekten öküz can yaaaa
Yaaa işte önce bende güldüm sonra kizdimAhahahjajajaha
Ooooo hadi bakalim insallah.bak ben kendimden örnek veriyimevlendik eşim hiç beni öpmezdi :) ben bi 6 ay felan sürekli bunları uyguladım şimdi herif öpmeden işe gitmiyor
Benimkinin de alisveris posetinin icinde getirip buzdolabina dizilecek zerzevatin arasinda birakmisligi vardirYaaa işte önce bende güldüm sonra kizdim
Ahahahaha öyle yine gideri var ama benimki iyice öküz yine biraz ben yonttumda ama ilk yıllar başka yaaa ilk zamanlar bir düğün biseyde bir dans ederdik gözümün içine girerdi resmen kocam yicekmis gibi bakardı ben yerin dibinde ama şimdi nerdeee ee o ışık şuan yokBenimkinin de alisveris posetinin icinde getirip buzdolabina dizilecek zerzevatin arasinda birakmisligi vardir
şimdi bi öpmek var ayrılmak içinOoooo hadi bakalim insallah.
Bizimkini opunce sevismek istiyorum saniyo
Bizim ilk yillar daha berbatti.Ahahahaha öyle yine gideri var ama benimki iyice öküz yine biraz ben yonttumda ama ilk yıllar başka yaaa ilk zamanlar bir düğün biseyde bir dans ederdik gözümün içine girerdi resmen kocam yicekmis gibi bakardı ben yerin dibinde ama şimdi nerdeee ee o ışık şuan yok
Ahahahah cinsel çekim fazla sizdede amaBizim ilk yillar daha berbatti.
Simdi daha iyi. Birbirimize cok ters geldikzit kutuplar cekmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?