• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstek üzerine geyik :))) sabahlar olmasın :)

Kocam bana guller almis :KK36: guzel siir yazmis :p mutluyum ama gecici oldugunu bilmek icimi bunaltiyor.
Asina olaniniz vardir esimle cok problemlerimiz var. Seviyoruz ama gecinemiyoruz. Esim dun sozler verdi benden de istedi herseyi duzeltelim birbirimizi sevelim sevgimizi gosterelim falan diye. Sen yillarca agzina askim sevgilimi sadece sevisme sirasinda al sonra pat diye soylenmiyor ki.
Bogazima kadar geliyor soyleyemiyorum kizlar. Bu evlilik duzelir mi sizce :(
Bi cinsellik sorunsuz devam ediyor gerisi zorlama sanki.

Kocam bana guller almis :KK36: guzel siir yazmis :p mutluyum ama gecici oldugunu bilmek icimi bunaltiyor.
Asina olaniniz vardir esimle cok problemlerimiz var. Seviyoruz ama gecinemiyoruz. Esim dun sozler verdi benden de istedi herseyi duzeltelim birbirimizi sevelim sevgimizi gosterelim falan diye. Sen yillarca agzina askim sevgilimi sadece sevisme sirasinda al sonra pat diye soylenmiyor ki.
Bogazima kadar geliyor soyleyemiyorum kizlar. Bu evlilik duzelir mi sizce :KK43:
Zorlama olmasın unut herşeyi madem seviyorsunuz yeniden başlamış gibi yap aşk bitmediyse neden soylenmesin ki inşallah çok mutlu olursunuz bu arada hiç bilmiyorum konularını büyük bişey varsa bişey diyemem ama küçük şeylerle tekrar denemek bişey kaybettirmez aksine kazandırır çocuğunuz var birde

Bogazima kadar geliyor soyleyemiyorum kizlar. Bu evlilik duzelir mi sizce :KK43:
kuzum bu herkeste farklılık gösterebilir ki. mesela eşin o an kullanıyordur aşkım sevgilimi. önemli olan sana öyle söylemesi değil onu yaşatması ;) onu yaşatıyorsa bence yaşatıyor :) (yıllaca eşine gül almayan milyonlarca erkek vardır ) o yüzden çözüme odaklı ol bence :KK200:

Senden yaşça büyüğüm
Benden sana tavsiye "anı yaşa";)
Kocan seni seviyor belli ki sen biraz donuksun galiba

Zorlama olmasın unut herşeyi madem seviyorsunuz yeniden başlamış gibi yap aşk bitmediyse neden soylenmesin ki inşallah çok mutlu olursunuz bu arada hiç bilmiyorum konularını büyük bişey varsa bişey diyemem ama küçük şeylerle tekrar denemek bişey kaybettirmez aksine kazandırır çocuğunuz var birde

kuzum bu herkeste farklılık gösterebilir ki. mesela eşin o an kullanıyordur aşkım sevgilimi. önemli olan sana öyle söylemesi değil onu yaşatması :KK66: onu yaşatıyorsa bence yaşatıyor :) (yıllaca eşine gül almayan milyonlarca erkek vardır ) o yüzden çözüme odaklı ol bence :KK200:

Bir şey olmadı ama Tonlarca küçük şey olduğu için toparlayamadık galiba
Hani Sabah kalkıyoruz birbirimize Günaydın demiyoruz, işe gidiyor kapıdan ugurlamiyorum, işten geliyor Ne o selam veriyor ne ben Hoşgeldin diyorum. Özel zamanlarda hediyeler mektuplar siirler güller ama normal günlerde işte böyle odun gibiyiz.

Bir şey olmadı ama Tonlarca küçük şey olduğu için toparlayamadık galiba
Hani Sabah kalkıyoruz birbirimize Günaydın demiyoruz, işe gidiyor kapıdan ugurlamiyorum, işten geliyor Ne o selam veriyor ne ben Hoşgeldin diyorum. Özel zamanlarda hediyeler mektuplar siirler güller ama normal günlerde işte böyle odun gibiyiz.
e bacım sen harekete geç o zaman :KK53: mesela sabah eşini öperek uyandır. işten geleceği zaman güzelce giyin hoşgeldin de . bazende hep karşı taraftan beklememek gerek. eşin der ki sen bunları yapınca benim eşim çabalıyor bende destek oluyum diye düşünür ;)

Back