- 30 Temmuz 2015
- 25.788
- 73.559
- 598
- 34
Allah kavuştursun insallahhDeranım yaa etmem mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah kavuştursun insallahhDeranım yaa etmem mi
Allah kavuştursun ninem..
Teşekkür ederimAllah kavuştursun insallahh
Wuuuuuuuuuuuu kız nerden aldın bunuSelam kizlar.
Anca kahvalti yaptik kizlar malum
Hahahah
Aldigim geceligi merak edenlere. Tavsiye ederim kollar dantel acip omuz asagisina salinca daha iyi oldu
Eki Görüntüle 2045256
Anacım senin koca iyi çocukları uyut demiş sadece o dakika çıkılır gelinir bu neeeeeeSelam kizlar.
Hahahah
Aldigim geceligi merak edenlere. Tavsiye ederim kollar dantel acip omuz asagisina salinca daha iyi oldu
Eki Görüntüle 2045256
Bacim bu ne bi kirbac eksikSelam kizlar.
Hahahah
Eki Görüntüle 2045256
Yurtdisindayim amazondan aldimWuuuuuuuuuuuu kız nerden aldın bunu
Trenle 1 saatti gelecegi mesafeAnacım senin koca iyi çocukları uyut demiş sadece o dakika çıkılır gelinir bu neeeeee
Hahah yok ya o kadar vamp durmuyo aslindaBacim bu ne bi kirbac eksik
Wuuuuuuuuuuuu güle güle giyiniz ama dikkat bir kaç cocukla dönüşü olmasın bununYurtdisindayim amazondan aldim
Trenle 1 saatti gelecegi mesafe
Hahah yok ya o kadar vamp durmuyo aslinda
Bir de aksam yemege ciktik fazla kacirdim biraz. zaten korsesi dar duzgun bel icin artik nefes alamiyordum. esime cikartayim diyorum yok dursun diyor parasina degdi
Alsak kaç güne geliyorYurtdisindayim amazondan aldim
Trenle 1 saatti gelecegi mesafe
Hahah yok ya o kadar vamp durmuyo aslinda
Bir de aksam yemege ciktik fazla kacirdim biraz. zaten korsesi dar duzgun bel icin artik nefes alamiyordum. esime cikartayim diyorum yok dursun diyor parasina degdi
Aman allah muhafaza. Artik isteyenlere.Wuuuuuuuuuuuu güle güle giyiniz ama dikkat bir kaç cocukla dönüşü olmasın bunun
Al da dene kac gune gelicek bakalimAlsak kaç güne geliyor
Nisan bir dolap gecelik var bacim sende yiter gariiiAlsak kaç güne geliyor
Ahahahajah kız sağlam tut ucunu yoksa hediye gelir bak demedi demeAman allah muhafaza. Artik isteyenlere.
Libidom yeni toparlandi istemem baska
Al da dene kac gune gelicek bakalim
Senin ki kac gune gelmişti:)Aman allah muhafaza. Artik isteyenlere.
Libidom yeni toparlandi istemem baska
Al da dene kac gune gelicek bakalim
Bu tarz yok ama :)Nisan bir dolap gecelik var bacim sende yiter gariii
dedim ya tikkabilla sebebiyle bi anda aklima geldi aldim dogumgunune yetissin diye ertesi gun icin ekstra ucret odedimSenin ki kac gune gelmişti:)
Bu tarz yok ama :)
Ben orayı kacirmisimdedim ya tikkabilla sebebiyle bi anda aklima geldi aldim dogumgunune yetissin diye ertesi gun icin ekstra ucret odedim
Ahahahah al anasını satıyım gecelik satanlar zengin oldu sayendenisankralicesi .!.:Senin ki kac gune gelmişti:)
Bu tarz yok ama :)
Ayakta uyiyısınBen orayı kacirmisim
Ah ah cidden öyleAyakta uyiyısın
GıybetNapıyosunuz