- 7 Nisan 2015
- 4.599
- 16.204
- 208
Kimliklerde ayni oldu artik valla yandık:))Banana ne bileyim mavi kimlik mi pempe kimlik mi gitsin bdv de gezsin
Bir rahat yok arkedeşPis meraklılar
O zaman cevap ver bakalım , Sitemizin güzide bir doktoru var adı neNeden yeni uyeleri kabul etmiyosunuz ben bu forumu 2010 yilindan beri okuyorum uzuldum acikcasi
Bende 2010 dan beri üyeyim üye olsaydın olurdu dışardan okumayla olmuyorNeden yeni uyeleri kabul etmiyosunuz ben bu forumu 2010 yilindan beri okuyorum uzuldum acikcasi
He o da var dimi, gördün mü geldiğim yeri nasıl unuttum iki dakikadaZeyy gibi faakirler gelemezdi ama
Afiyetolsun. Şimdi wuhuu demişlerdir okuyanlarBir rahat yok arkedeş
Ben de aldım çayımı şimdi, eşlik edeyim
Bende 2010 dan beri üyeyim üye olsaydın olurdu dışardan okumayla olmuyor
Herşeyden bi haber ben onu biliyorum ya:)) sinanım yağmur yüreklim dimiO zaman cevap ver bakalım , Sitemizin güzide bir doktoru var adı ne
Ay benim ilk üyeliğim 4 sene önceydi, forumu çözene kadar anam ağlamıştı.Afiyetolsun. Şimdi wuhuu demişlerdir okuyanlarbide yeni üye olup buraya geliyorlar
Nıç nıç nıç ne oldum değil ne olucam dicen bak bizi 5 ay şutladılar ne prosu fihuuuHe o da var dimi, gördün mü geldiğim yeri nasıl unuttum iki dakikada
Ne Gıcık çıktı bu gadın diyorsun dimi
Bak forumcu nasıl belli oluyorHerşeyden bi haber ben onu biliyorum ya:)) sinanım yağmur yüreklim dimi
@CekiLinBenDoktorum var o nelerde gı ev alcaktı bizi beğenmez tabiHerşeyden bi haber ben onu biliyorum ya:)) sinanım yağmur yüreklim dimi
yok ne dese kabul etmiyon ya ona gülüyorum:))) kırmadan söylüyosunNıç nıç nıç ne oldum değil ne olucam dicen bak bizi 5 ay şutladılar ne prosu fihuuu
Dimi yav, kırmızı da kurtarmadıNıç nıç nıç ne oldum değil ne olucam dicen bak bizi 5 ay şutladılar ne prosu fihuuu
Pek çekingen bir gadın olmadığımdan hep bunlaryok ne dese kabul etmiyon ya ona gülüyorum:))) kırmadan söylüyosun
Ne kadar tatlı bir ev sahibesiiiiyok ne dese kabul etmiyon ya ona gülüyorum:))) kırmadan söylüyosun
Valla normalde takip etmem dediğin gibi oda gözümüze gözümüze girdiği için biliyorum:))Bak forumcu nasıl belli oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?