- 30 Aralık 2009
- 22.949
- 89.673
- 1.123
Yuh lan daha yeni mi aklına geldim kaç sayfa olmuşLed_BiR_Vele_DisTiri var o nelerde gı ev alcaktı bizi beğenmez tabi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yuh lan daha yeni mi aklına geldim kaç sayfa olmuşLed_BiR_Vele_DisTiri var o nelerde gı ev alcaktı bizi beğenmez tabi
Ne kırmızısı mavi olsakta olmazdıDimi yav, kırmızı da kurtarmadı
Var işte öyle bi kaç tane , napacanValla normalde takip etmem dediğin gibi oda gözümüze gözümüze girdiği için biliyorum:))
Yaa kimseyi etiketlemedim sende beni hiç takip etmiyormuşsun görüp gelmedin arada neler neler konuştukYuh lan daha yeni mi aklına geldim kaç sayfa olmuş
Asıl fakir biziz desene buralarda zengin diye geçiniyoruzLed_BiR_Vele_DisTiri var o nelerde gı ev alcaktı bizi beğenmez tabi
Sen yokkene forumunnn libidosu yerlerdeydiNe kırmızısı mavi olsakta olmazdı
Ev alıyor bizi beğenmez artıkınAsıl fakir biziz desene buralarda zengin diye geçiniyoruz
Ben bir tanesini kovalamiştim:) gitti gelmedi oh be oda öyle kibirlilerden di beni kıskanıyosunuz ben ben ben al sana ben:)))Var işte öyle bi kaç tane , napacan
Canim bugün çok yoğundum işyerinde arada bir anca girebildim.Yaa kimseyi etiketlemedim sende beni hiç takip etmiyormuşsun görüp gelmedin arada neler neler konuştuk
Ay kim o çok merak ettimBen bir tanesini kovalamiştim:) gitti gelmedi oh be oda öyle kibirlilerden di beni kıskanıyosunuz ben ben ben al sana ben:)))
Hee şişmaniye de yazmıştı libidom -10 düştü diye neyseki kötü zamanlar geride kaldı artık hep yanınızdayım yavrularımSen yokkene forumunnn libidosu yerlerdeydi
Arkadaşları var birkaç tane boşver gelir gene zaten kesin tatile gitti:)) bari kavgayla gidiyim dedi zaarAy kim o çok merak ettim
Libidola beni BehçetHee şişmaniye de yazmıştı libidom -10 düştü diye neyseki kötü zamanlar geride kaldı artık hep yanınızdayım yavrularım
Arkadaşları var birkaç tane boşver gelir gene zaten kesin tatile gitti:)) bari kavgayla gidiyim dedi zaarAy kim o çok merak ettim
Kulağıma fısıldasanaArkadaşları var birkaç tane boşver gelir gene zaten kesin tatile gitti:)) bari kavgayla gidiyim dedi zaar
Genelde konu +18 ben varkm ne olucak ha bide buraya gelen yeni üyeleri kış kışlıyomCanim bugün çok yoğundum işyerinde arada bir anca girebildim.
Ee konu ne kimi cekistiricez ? Sfbhshxhshahs
Özel mesaj at fisildiyim:)))Kulağıma fısıldasana
Attı ya dün kız :)@Kiblerim bak nerdesin gı kimbilir ne fantaziler yapıyorlar kız sen hangi geceliği almıştın insan bi foto atar
Söyle ne olucak etiketleme ywter :)Özel mesaj at fisildiyim:)))