- 7 Nisan 2015
- 4.599
- 16.204
- 208
He yaa bu ne:/ kabul etmiyorum banane bu saatte burda olmanız lazımdı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
He yaa bu ne:/ kabul etmiyorum banane bu saatte burda olmanız lazımdı
Bebeğim yok benim , diğer arkadaşlar yardımcı olur belki:)Açıkçası biraz çekiniyorum ama ne yapacağımı bilemiyorum aranızda doğum yapan ve doğum sonrası esinde cinsel anlamda değişim olan var mı
Saat daha 10 yavHe yaa bu ne:/ kabul etmiyorum banane bu saatte burda olmanız lazımdı
Tşkler yinedeBebeğim yok benim , diğer arkadaşlar yardımcı olur belki:)
Konu açın foruma bakın doğum sonrası var. Değişme derken soğukluk diyorsan o herkeste oluyor ben de 7 ay önce doğum yaptım. Yeni bir bireyin aileye katılması sorumlulukların artması yorgunluk vs. Bunlar ilişkiyi etkiliyor ve çoğu çift sorun yaşıyor maalesefAçıkçası biraz çekiniyorum ama ne yapacağımı bilemiyorum aranızda doğum yapan ve doğum sonrası esinde cinsel anlamda değişim olan var mı
Ha şunu söyleyebilirim Burda tecrübelendiğim kadarıyla :)Tşkler yinede
Evet öyle, arada çürük çıkabilir :)Bir sorum daha var burda herkes bayan mi simdi
Yani bu saatte iş olmaz:))) nisan bebesiyle uğraşiyordur belkiSaat daha 10 yav
Nisanda güya beklicekti bu akşam
Ben bizim kızlardan herşeyi beklerimYani bu saatte iş olmaz:))) nisan bebesiyle uğraşiyordur belki
Netten mi bakıyorsun ben uygulama indirdim cebe daha iyi sankiYa Zey, 4 tanesi 2 dolarlik tokalar bir tanesi de 4 dolarlik tokaydi ama 4 dolarlik olani farkli olarak yollayacak olarak gorunuyor. Bende netten biraz bakinca onu ayri gonderirler ptt de kapiya atar falan demisler o yuzden sorayim dedim insallah sag salim gelir yaw.
Heralde ondan bezdirdi o da paecfull gitti o geldiBugün şu bayan kibirin konusuna yazmıştı birşeyler, belki ondan gitmiştir
Sen konu aç bdv ye burası geyik yeriAçıkçası biraz çekiniyorum ama ne yapacağımı bilemiyorum aranızda doğum yapan ve doğum sonrası esinde cinsel anlamda değişim olan var mı
Beğene beğene geliyorum tabiBibinin ayak sesleri
Açtım ama yazmamış kimse bişey yada ben bilemedim bilmiyorum bgn ilk kez giriyormNetten mi bakıyorsun ben uygulama indirdim cebe daha iyi sanki
Heralde ondan bezdirdi o da paecfull gitti o geldi
Sen konu aç bdv ye burası geyik yeri
Ya valla bazen yazasım geliyor, sonra ben nie onun yüzünden banlanayım ayrı kalayım diyip vazgeçiyorum hoş manas destanı da yazsan nato kafa nato mermer. Beyin başka yerde olunca anlamıyor insan tabiiNetten mi bakıyorsun ben uygulama indirdim cebe daha iyi sanki
Heralde ondan bezdirdi o da paecfull gitti o geldi
Sen konu aç bdv ye burası geyik yeri
Yanlış yere açmışsın bir derdim var kısmına aç orda yazarlarAçtım ama yazmamış kimse bişey yada ben bilemedim bilmiyorum bgn ilk kez giriyorm
Evet yazmamış kimse konunuza , doğru bakmışsınızAçtım ama yazmamış kimse bişey yada ben bilemedim bilmiyorum bgn ilk kez giriyorm
Yok görmeyin beğenmiyorsanız göz ardı edin diyorlar ama insan dayanamıyor sinir oluyor hep aynı teraneYa valla bazen yazasım geliyor, sonra ben nie onun yüzünden banlanayım ayrı kalayım diyip vazgeçiyorum hoş manas destanı da yazsan nato kafa nato mermer. Beyin başka yerde olunca anlamıyor insan tabii