• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstek üzerine geyik :))) sabahlar olmasın :)

Açıkçası biraz çekiniyorum ama ne yapacağımı bilemiyorum aranızda doğum yapan ve doğum sonrası esinde cinsel anlamda değişim olan var mı o_O
Bebeğim yok benim , diğer arkadaşlar yardımcı olur belki:)

Açıkçası biraz çekiniyorum ama ne yapacağımı bilemiyorum aranızda doğum yapan ve doğum sonrası esinde cinsel anlamda değişim olan var mı o_O
Konu açın foruma bakın doğum sonrası var. Değişme derken soğukluk diyorsan o herkeste oluyor ben de 7 ay önce doğum yaptım. Yeni bir bireyin aileye katılması sorumlulukların artması yorgunluk vs. Bunlar ilişkiyi etkiliyor ve çoğu çift sorun yaşıyor maalesef

Ya Zey, 4 tanesi 2 dolarlik tokalar bir tanesi de 4 dolarlik tokaydi ama 4 dolarlik olani farkli olarak yollayacak olarak gorunuyor. Bende netten biraz bakinca onu ayri gonderirler ptt de kapiya atar falan demisler o yuzden sorayim dedim insallah sag salim gelir yaw.
Netten mi bakıyorsun ben uygulama indirdim cebe daha iyi sanki
Bugün şu bayan kibirin konusuna yazmıştı birşeyler, belki ondan gitmiştir
Heralde ondan bezdirdi o da paecfull gitti o geldi :işsiz:

Sen konu aç bdv ye burası geyik yeri :KK66:

Netten mi bakıyorsun ben uygulama indirdim cebe daha iyi sanki

Heralde ondan bezdirdi o da paecfull gitti o geldi :işsiz:

Sen konu aç bdv ye burası geyik yeri :KK66:
Ya valla bazen yazasım geliyor, sonra ben nie onun yüzünden banlanayım ayrı kalayım diyip vazgeçiyorum :27: hoş manas destanı da yazsan nato kafa nato mermer. Beyin başka yerde olunca anlamıyor insan tabii

Ya valla bazen yazasım geliyor, sonra ben nie onun yüzünden banlanayım ayrı kalayım diyip vazgeçiyorum :KK53: hoş manas destanı da yazsan nato kafa nato mermer. Beyin başka yerde olunca anlamıyor insan tabii
Yok görmeyin beğenmiyorsanız göz ardı edin diyorlar ama insan dayanamıyor sinir oluyor hep aynı terane

Back