- 30 Aralık 2009
- 22.949
- 89.676
- 1.123
Yuh lan daha yeni mi aklına geldim kaç sayfa olmuş
Ne kırmızısı mavi olsakta olmazdıDimi yav, kırmızı da kurtarmadı
Var işte öyle bi kaç tane , napacanValla normalde takip etmem dediğin gibi oda gözümüze gözümüze girdiği için biliyorum:))
Yaa kimseyi etiketlemedim sende beni hiç takip etmiyormuşsun görüp gelmedinYuh lan daha yeni mi aklına geldim kaç sayfa olmuş
Asıl fakir biziz desene
Sen yokkene forumunnn libidosu yerlerdeydiNe kırmızısı mavi olsakta olmazdı
Ev alıyor bizi beğenmez artıkınAsıl fakir biziz deseneburalarda zengin diye geçiniyoruz
Ben bir tanesini kovalamiştim:) gitti gelmedi oh beVar işte öyle bi kaç tane , napacan
Canim bugün çok yoğundum işyerinde arada bir anca girebildim.Yaa kimseyi etiketlemedim sende beni hiç takip etmiyormuşsun görüp gelmedinarada neler neler konuştuk
Ay kim o çok merak ettimBen bir tanesini kovalamiştim:) gitti gelmedi oh beoda öyle kibirlilerden di beni kıskanıyosunuz ben ben ben al sana ben :)))
Hee şişmaniye de yazmıştı libidom -10 düştü diyeSen yokkene forumunnn libidosu yerlerdeydi
Arkadaşları var birkaç tane boşver gelir gene zaten kesin tatile gitti:)) bari kavgayla gidiyim dedi zaarAy kim o çok merak ettim
Libidola beni BehçetHee şişmaniye de yazmıştı libidom -10 düştü diyeneyseki kötü zamanlar geride kaldı artık hep yanınızdayım yavrularım
Arkadaşları var birkaç tane boşver gelir gene zaten kesin tatile gitti:)) bari kavgayla gidiyim dedi zaarAy kim o çok merak ettim
Kulağıma fısıldasanaArkadaşları var birkaç tane boşver gelir gene zaten kesin tatile gitti:)) bari kavgayla gidiyim dedi zaar
Genelde konu +18 ben varkm ne olucakCanim bugün çok yoğundum işyerinde arada bir anca girebildim.
Ee konu ne kimi cekistiricez ? Sfbhshxhshahs
Özel mesaj at fisildiyim:)))Kulağıma fısıldasana
Attı ya dün kız :)@Kiblerim baknerdesin gı kimbilir ne fantaziler yapıyorlar kız sen hangi geceliği almıştın insan bi foto atar
Söyle ne olucak etiketleme ywter :)Özel mesaj at fisildiyim:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?