- 22 Temmuz 2016
- 20.283
- 109.773
- 518
Ah ah gözlerim gidiyor =/ sonra arkadan bir ağlama sesi geliyor =/ neyse çocuk düşünen felan vardır kötü örnek olmuyum7 de de ben kalktım hayat çok zor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ah ah gözlerim gidiyor =/ sonra arkadan bir ağlama sesi geliyor =/ neyse çocuk düşünen felan vardır kötü örnek olmuyum7 de de ben kalktım hayat çok zor
Helal olsun valla aslında en doğrusunu yapıyosun sabah erken uyanarak:) günün en güzel saatleri bence16 yıldır erkenciyim
Senin alışman için çoookkk uzun zamanın var
Evet canım tek kız. :)Seninde daha minikmiş ikisinide Allah bağışlasınMasallah ♡ tek kiz mi var ? :) benim büyük cadı 3,5 yaşında küçük cadida 3 aylık:)
Amin kuzum butun evlatlarımızı ♡Evet canım tek kız. :)Seninde daha minikmiş ikisinide Allah bağışlasın
Ah ah gözlerim gidiyor =/ sonra arkadan bir ağlama sesi geliyor =/ neyse çocuk düşünen felan vardır kötü örnek olmuyum
bi konuya baktı ama
bi konuya baktı ama
Bibinin duşu küçükmüş ofiş onu anlatıyor arkadaşlaraNeler oliiyiir burada
Abla aglayan bebisin yoksa uyu abla =/Ne gülüyonuz gülüyoruz gülüyoruz zaten duygusal şeysindeyim uykum geliyir
Bibinin duşu küçükmüş ofiş onu anlatıyor arkadaşlara
Abla aglayan bebisin yoksa uyu abla =/
senin yerinde olacam abla durmadan uyurum valla toplasan bugün en fazla 3,5 saat uyumuşumdurAğlayan bebişim yok ama işler ağlıyo , ev işi bitmiyor ki ,tam bitti diyorum yemek yapma faslı başlıyo
senin yerinde olacam abla durmadan uyurum valla toplasan bugün en fazla 3,5 saat uyumuşumdur
bende uyayabilme ihtimalin olursa uyuyacamBen en iyisi kalkayım işlerimi bitireyim sonra da gelip burda tepineyim