• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstek üzerine geyik :))) sabahlar olmasın :)

Benim uyandığımda saat 6.30 felandi tam hatırlamıyorum ama :KK70:
Benim gibi bebe yapmicaksınız akşama kadar uyicaksınız :70: saat 6 ya geliyordu yattığımda bibim zorla uyandırdı mama istiyormuş cadı :işsiz:

Bibinin duşu küçükmüş ofiş onu anlatıyor arkadaşlara :KK53:
Tabi duşu büyük olan anlamaz halimden :cry:

Kizim suraya bir derdini seveyim butonu koysunlar kurban olam :KK53: bibi senin dusunu yiyem ben :KK53:
Çok küçük sevemen :KK42:
Selam=) hayırlı olsun Bibibella Bibibella =)
Teşekkür ederim canım:KK72:
Bibibella Bibibella geyik topigi aciyorsun cagirmak bile yok. :63:
Kız 3 kişiyi etiketledim üşendim valla gören gelsin dedik daha ne diyem :confused:hg :KK19:

Benim gibi bebe yapmicaksınız akşama kadar uyicaksınız :KK70: saat 6 ya geliyordu yattığımda bibim zorla uyandırdı mama istiyormuş cadı :işsiz:

Tabi duşu büyük olan anlamaz halimden :cry:

Çok küçük sevemen :KK42:

Teşekkür ederim canım:KK72:

Kız 3 kişiyi etiketledim üşendim valla gören gelsin dedik daha ne diyem :confused:hg :KK19:
Kız akşama ne hazirliyon bugün doğum gunumuydu eşinin ahahajaja kutlu olsun sağlıkla beraber geçirin bir ömrü insallah

Kız akşama ne hazirliyon bugün doğum gunumuydu eşinin ahahajaja kutlu olsun sağlıkla beraber geçirin bir ömrü insallah
Amin canım :KK68: bişey yapmicam ya bi pasta alıcam gene çok geç uyandım zaten :olamaz: ayakkabı almıştım zaten yıl dönümümüzde 2 tane biri yıldönümüne biri d.gününe diye :70:

:-) hos buldum sağol. dış mihraklar( nameaver nameaver ) beni istemediği için gittim. kız ona döv onu.
Dövemem :( çok sefiyom onu :KK72: gitme gitme şaka yaptı o sana ben denası çok seviyom diyor bana tenhalarda hep :-)

Amin canım :KK68: bişey yapmicam ya bi pasta alıcam gene çok geç uyandım zaten :olamaz: ayakkabı almıştım zaten yıl dönümümüzde 2 tane biri yıldönümüne biri d.gününe diye :KK70:

Dövemem :KK43: çok sefiyom onu :KK72: gitme gitme şaka yaptı o sana ben denası çok seviyom diyor bana tenhalarda hep :-)
Kız valla yata yata büyüdün haaa gel bizim foruma kilo veriyok biz topluca sende katıl aramiza

Amin canım :KK68: bişey yapmicam ya bi pasta alıcam gene çok geç uyandım zaten :olamaz: ayakkabı almıştım zaten yıl dönümümüzde 2 tane biri yıldönümüne biri d.gününe diye :KK70:

Dövemem :KK43: çok sefiyom onu :KK72: gitme gitme şaka yaptı o sana ben denası çok seviyom diyor bana tenhalarda hep :-)
ooo tenhalar neresi anlayalim yani:KK53:

Back