- 7 Eylül 2015
- 12.206
- 31.230
- 598
yok ben birşeye basmadım konuya girip okuyunca bide yorum yazınca bende konuyu takibe alıyor.Ayyy bi de takip mi yapmıştın tövbeler olsun
cok gucendim name hanim kıskandığınız totomu da alip cekip gidiyorum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yok ben birşeye basmadım konuya girip okuyunca bide yorum yazınca bende konuyu takibe alıyor.Ayyy bi de takip mi yapmıştın tövbeler olsun
Toton kalsaydı bariyok ben birşeye basmadım konuya girip okuyunca bide yorum yazınca bende konuyu takibe alıyor.
cok gucendim name hanim kıskandığınız totomu da alip cekip gidiyorum.
ben olmadan totomu napcanToton kalsaydı bari
Sen gidersin toton kalırben olmadan totomu napcan
hadi ben olsam neyse
Sen gidersin toton kalır
Dostlar seni hatırlasın
Benim gibi bebe yapmicaksınız akşama kadar uyicaksınız saat 6 ya geliyordu yattığımda bibim zorla uyandırdı mama istiyormuş cadıBenim uyandığımda saat 6.30 felandi tam hatırlamıyorum ama
Tabi duşu büyük olan anlamaz halimdenBibinin duşu küçükmüş ofiş onu anlatıyor arkadaşlara
Çok küçük sevemenKizim suraya bir derdini seveyim butonu koysunlar kurban olam bibi senin dusunu yiyem ben
Teşekkür ederim canımSelam=) hayırlı olsun Bibibella =)
Kız 3 kişiyi etiketledim üşendim valla gören gelsin dedik daha ne diyem hgBibibella geyik topigi aciyorsun cagirmak bile yok.
Kız akşama ne hazirliyon bugün doğum gunumuydu eşinin ahahajaja kutlu olsun sağlıkla beraber geçirin bir ömrü insallahBenim gibi bebe yapmicaksınız akşama kadar uyicaksınız saat 6 ya geliyordu yattığımda bibim zorla uyandırdı mama istiyormuş cadı
Tabi duşu büyük olan anlamaz halimden
Çok küçük sevemen
Teşekkür ederim canım
Kız 3 kişiyi etiketledim üşendim valla gören gelsin dedik daha ne diyem hg
hos buldum sağol. dış mihraklar( nameaver ) beni istemediği için gittim. kız ona döv onu.Kız 3 kişiyi etiketledim üşendim valla gören gelsin dedik daha ne diyem hg
Kız heryere yetiş :))Kız akşama ne hazirliyon bugün doğum gunumuydu eşinin ahahajaja kutlu olsun sağlıkla beraber geçirin bir ömrü insallah
Ahahahhaha yetişirim ben nolmussssKız heryere yetiş :))
Amin canım bişey yapmicam ya bi pasta alıcam gene çok geç uyandım zaten ayakkabı almıştım zaten yıl dönümümüzde 2 tane biri yıldönümüne biri d.gününe diyeKız akşama ne hazirliyon bugün doğum gunumuydu eşinin ahahajaja kutlu olsun sağlıkla beraber geçirin bir ömrü insallah
Dövemem çok sefiyom onu gitme gitme şaka yaptı o sana ben denası çok seviyom diyor bana tenhalarda hephos buldum sağol. dış mihraklar( nameaver ) beni istemediği için gittim. kız ona döv onu.
Kız valla yata yata büyüdün haaa gel bizim foruma kilo veriyok biz topluca sende katıl aramizaAmin canım bişey yapmicam ya bi pasta alıcam gene çok geç uyandım zaten ayakkabı almıştım zaten yıl dönümümüzde 2 tane biri yıldönümüne biri d.gününe diye
Dövemem çok sefiyom onu gitme gitme şaka yaptı o sana ben denası çok seviyom diyor bana tenhalarda hep
Cıksss yata yata büyücem ben dahaKız valla yata yata büyüdün haaa gel bizim foruma kilo veriyok biz topluca sende katıl aramiza
Olmaz gellll ben diyetteyken sen herseyi hapur hupur goturemezsin ahahahaha sende koş çabukCıksss yata yata büyücem ben daha
ooo tenhalar neresi anlayalim yaniAmin canım bişey yapmicam ya bi pasta alıcam gene çok geç uyandım zaten ayakkabı almıştım zaten yıl dönümümüzde 2 tane biri yıldönümüne biri d.gününe diye
Dövemem çok sefiyom onu gitme gitme şaka yaptı o sana ben denası çok seviyom diyor bana tenhalarda hep
Nickine bayıldığım üye:))