- 6 Temmuz 2015
- 4.638
- 14.561
- 208
Tamam canım bakarım k.kartı sorun olmaz dimi bilinen bir site ama eşim sordu simdi
Ben debit ya da kredi kartı ile aldim hep, asla sorun yasamadim çok şükür.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam canım bakarım k.kartı sorun olmaz dimi bilinen bir site ama eşim sordu simdi
yaa deme bende yikayayim bari ne güzel tam istediğim gibiydi bilekte ve tam üstüme göreÇok giymemeye çalışıyorum.
Nerdeyse üç kez yıkamışımdır.Tam geçmedi,ama hafifledi diyebilirim.
Aldim cok güzeller. Ipek gibi. 2 paket aldim hatta ucuz diye .
Sanal kart oluşturduk canımBen debit ya da kredi kartı ile aldim hep, asla sorun yasamadim çok şükür.
Anlaşıldı herşeyi neden yarına attığınYarın kocişkocuğumun d.günü ne mutlu bana anası doğurmuş
Nice mutlu, sağlıklı ve senli yıllara o zaman :)Yarın kocişkocuğumun d.günü ne mutlu bana anası doğurmuş
Anlaşıldı herşeyi neden yarına attığın
Birlikte sağlıklı mutlu yıllarınız olsun
Amin kızlarNice mutlu, sağlıklı ve senli yıllara o zaman :)
HahahAmin kızlar
Yarın kv demide aricam herifimi iyiki doğurmuşsun diye
Hahahhaha ne yapacennnn ? Balon şişir içine not yaz patlatır okurAmin kızlar
Yarın kv demide aricam herifimi iyiki doğurmuşsun diye
Bir de sevdiklerinin videolarını çekip birleştirsin, nasıl fikir ama? Ayy ama hemen de biter ki.. Daha başka şeyler düşünmesi lazımHahahhaha ne yapacennnn ? Balon şişir içine not yaz patlatır okur
Nice mutlu seneleriniz olsun canım:) 9 eylülde benim eşiminkiydi :)Yarın kocişkocuğumun d.günü ne mutlu bana anası doğurmuş
On nömara Bence bibi pastadan çıkmalı bu enerjiyleBir de sevdiklerinin videolarını çekip birleştirsin, nasıl fikir ama? Ayy ama hemen de biter ki.. Daha başka şeyler düşünmesi lazım
Amin canım sağolHahah
Birlikte saglikli mutlu huzurlu yillariniz olur insallah ♡
Hahahhaha ne yapacennnn ? Balon şişir içine not yaz patlatır okur
Offf deme ya ne ergenceBir de sevdiklerinin videolarını çekip birleştirsin, nasıl fikir ama? Ayy ama hemen de biter ki.. Daha başka şeyler düşünmesi lazım
İyiki doğmuş eşin canım başak burcu diyorsunNice mutlu seneleriniz olsun canım:) 9 eylülde benim eşiminkiydi :)
Sığacağım bir pasta çok maliyetli olurOn nömara Bence bibi pastadan çıkmalı bu enerjiyle
Alıcam bende çok makyaj falan yapmıyorum ama bazen lazım oluyor yapıştırıcısı varmı içinde ben normalde tek tek olanları kullanmıştım onlar daha iyi aslında rahat
Sanal kart oluşturduk canım
Teşekkürler canım:) ay evet başak diyorum ruhsuz şey seninkide öylemi bilmiyorum ama tam ruhsuz yaşlandirdi beni:))Amin canım sağol
Kv demi seviyorum ya ondan
Ne ka ormantik balonlar
Offf deme ya ne ergence
İyiki doğmuş eşin canım başak burcu diyorsun
Ruhsuz başak mı hiç duymadım ruhsuzdan kastın ne benimki romantiktir ben odunTeşekkürler canım:) ay evet başak diyorum ruhsuz şey seninkide öylemi bilmiyorum ama tam ruhsuz yaşlandirdi beni:))
Saticinin magazasina bak tek olan da vardir. Ben zaten genelde ayni saticinin magazasina bakar hepsini tek saticidan toplarim. Ben tek tek kirpikle ugrasamiyorum. Yapistiriciya bakmadim yaa, vardir sanki. Yoksa da ben ayrı aliyorum yapıştirıcı zaten. Ozel gunlerde kirpik çok güzel oluyo ya. Iyi bakınca 5 6 kez bile kullabiliyor 1 tanesi.