• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstek üzerine geyik :))) sabahlar olmasın :)

Aldim cok güzeller. Ipek gibi. 2 paket aldim hatta ucuz diye .

Alıcam bende çok makyaj falan yapmıyorum ama bazen lazım oluyor yapıştırıcısı varmı içinde ben normalde tek tek olanları kullanmıştım onlar daha iyi aslında rahat

Ben debit ya da kredi kartı ile aldim hep, asla sorun yasamadim çok şükür.
Sanal kart oluşturduk canım

Bir de sevdiklerinin videolarını çekip birleştirsin, nasıl fikir ama? :KK53: Ayy ama hemen de biter ki.. Daha başka şeyler düşünmesi lazım :KK45:
On nömara :super: Bence bibi pastadan çıkmalı bu enerjiyle :KK53:

Hahah :KK70:

Birlikte saglikli mutlu huzurlu yillariniz olur insallah ♡
Amin canım sağol :KK15:
Hahahhaha :KK53: ne yapacennnn ? Balon şişir içine not yaz patlatır okur :KK70: :KK70:

Kv demi seviyorum ya ondan :KK53:
Ne ka ormantik balonlar :KK51:

Bir de sevdiklerinin videolarını çekip birleştirsin, nasıl fikir ama? :KK53: Ayy ama hemen de biter ki.. Daha başka şeyler düşünmesi lazım :KK45:
Offf deme ya ne ergence :olamaz:
Nice mutlu seneleriniz olsun canım:) 9 eylülde benim eşiminkiydi :)
İyiki doğmuş eşin canım :süslü: başak burcu diyorsun :confused:

Alıcam bende çok makyaj falan yapmıyorum ama bazen lazım oluyor yapıştırıcısı varmı içinde ben normalde tek tek olanları kullanmıştım onlar daha iyi aslında rahat

Sanal kart oluşturduk canım

Saticinin magazasina bak tek olan da vardir. Ben zaten genelde ayni saticinin magazasina bakar hepsini tek saticidan toplarim. Ben tek tek kirpikle ugrasamiyorum. Yapistiriciya bakmadim yaa, vardir sanki. Yoksa da ben ayrı aliyorum yapıştirıcı zaten. Ozel gunlerde kirpik çok güzel oluyo ya. Iyi bakınca 5 6 kez bile kullabiliyor 1 tanesi.

Saticinin magazasina bak tek olan da vardir. Ben zaten genelde ayni saticinin magazasina bakar hepsini tek saticidan toplarim. Ben tek tek kirpikle ugrasamiyorum. Yapistiriciya bakmadim yaa, vardir sanki. Yoksa da ben ayrı aliyorum yapıştirıcı zaten. Ozel gunlerde kirpik çok güzel oluyo ya. Iyi bakınca 5 6 kez bile kullabiliyor 1 tanesi.

Ya köşeri kalkıyor onların sinir oluyorum ama güzel diyorsun alırım heralde cam nargileler çok hoşuma gitti ledli :KK72:şimdilik alamam ama çok güzeller :KK53:

Back