- 7 Eylül 2015
- 12.206
- 31.230
- 598
Resmi gördüm söylemeden gecemedim bu bibi sana ne kadar benziyor yüz siması göz yapısı. :))))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Resmi gördüm söylemeden gecemedim bu bibi sana ne kadar benziyor yüz siması göz yapısı. :))))
Oyyy bunun tipi konusuyor beee
Benimkide taa ben sokakta merdivenden gelirken balkondan sarkıyor miyav miyav diye apartmanı girince oda kapıya koşuyor ağzını yediğimin çocuğuAblamın kedisi var biz dışardan gelince bahçeden koşup bizden önce kapıda bekliyodu içeri girmek için:)) çok zekiler
Git la burdanIste ondan beddua dedim belkim daha cabik tutar
Annem huyuda benziyor diyor pis huylu diyor et kafalı diyor benim kafa yapımda biraz etlide hatta koç burcu bile olabilir aynı ben gibim :)Resmi gördüm söylemeden gecemedim bu bibi sana ne kadar benziyor yüz siması göz yapısı. :))))
ŞizofrenOyyy bunun tipi konusuyor beee
Suana kadar gordugum en anlmali kedi diyebilirim...farkli bisey var bibide...vhalla bak
Bu kadar olur, huyun suyun herşeyin geçmiş çocuğun gibi :))Annem huyuda benziyor diyor pis huylu diyor et kafalı diyor benim kafa yapımda biraz etlide hatta koç burcu bile olabilir aynı ben gibim :)
Iııı ıııhhhBenimkide taa ben sokakta merdivenden gelirken balkondan sarkıyor miyav miyav diye apartmanı girince oda kapıya koşuyor ağzını yediğimin çocuğu
Git la burdan
Uyyy yesinlerr:)) daha öncede söylemiştim insan olmuş bunlar ablamın kedisi gibi çok anlamlı bakıyor:)))Sensin şişko
Eki Görüntüle 2063848
Saklanıyoz gene rahat yok
Eki Görüntüle 2063849
Hayat bana güzel 28 göbeme 30 patime
Eki Görüntüle 2063850
Aynen ben her bakışından ne demek istediğini anlıyorum zaten :)Uyyy yesinlerr:)) daha öncede söylemiştim insan olmuş bunlar ablamın kedisi gibi çok anlamlı bakıyor:)))
HeeaaaAnca mı gordün kız Kova hatunu
senin yuzunden :/Sismaniye nerelerdesin sen bacım
valla en çok wc de takılıyorum ben onasenin yuzunden :/
Unutmystum hatirlattin. Candy crusha dadandim yine
Kkya girecegim kisitli zamanimi candyye harciyorum iste.valla en çok wc de takılıyorum ben ona
Bende balık Burcu’yum yükselenim kova :)Geçmiş olsun cancağızım:)
Benim kızım balık burcu oldu yükseleni kova