- 15 Ekim 2016
- 22.626
- 1
- 129.891
- 598
Regl oldum.hem niye zırlamaya yer ariyosun :/
Dünden beri şu şekildeyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Regl oldum.hem niye zırlamaya yer ariyosun :/
Şimdikiler hep clup müziğiBence de en güzeli. Eskilerde duygu var , şimdikiler mıy mıy mıy
Regl oldum.
Geçmiş olsun geçecek napalım kaderimiz bu:)) her ay ayni ya:/Regl oldum.
Bazı aylar cidden bende suyu çıkıyorGeçmiş olsun geçecek napalım kaderimiz bu:)) her ay ayni ya:/
Ben bazen o ağrıyla sinirlenip menapoza girseydim keşke diyorum annem töbe estt. Diyor:)) bekarken gene iyiydi odamda uzaniyordum şimdi bir ton iş sorumluluk bekliyorBazı aylar cidden bende suyu çıkıyor
Bazen benimde aklımdan geçmiyor değil ama dillendirmiyorumBen bazen o ağrıyla sinirlenip menapoza girseydim keşke diyorum annem töbe estt. Diyor:)) bekarken gene iyiydi odamda uzaniyordum şimdi bir ton iş sorumluluk bekliyor
Çook geçmil olsun,neden öyle olmuş ki. Yani bozuk falan mıydıSelam kızlar, ben 1 haftadır hastaydım, tavuktan enfeksiyon kapmışım alttan üstten gidiyordum Anca geçti derken bu sefer de boğazlarım enfeksiyon kaptı, yine çeşit çeşit ilaçlar.. Neler yaptınız bakalım?
Sağol canım, doktor bu ara dışarıdan yenen tavuklarda çok yaygın dedi ve pek çok kişi bu şikayetten geliyormuş. Ben de hamburger yemiştim, ondan olmuş. Dikkat edin siz de..Çook geçmil olsun,neden öyle olmuş ki. Yani bozuk falan mıydı
Selam kızlar, ben 1 haftadır hastaydım, tavuktan enfeksiyon kapmışım alttan üstten gidiyordum Anca geçti derken bu sefer de boğazlarım enfeksiyon kaptı, yine çeşit çeşit ilaçlar.. Neler yaptınız bakalım?
Sağol canımGeçmiş olsun canimm dikkat et kendine :*
Ya bende geçenlerde böyle oldum , şu terbiyeli tavuk diye reklamı yapılan tavuktan yemiştim. Acaba ondan mı olmuştu en iyisi evde yemekSağol canım, doktor bu ara dışarıdan yenen tavuklarda çok yaygın dedi ve pek çok kişi bu şikayetten geliyormuş. Ben de hamburger yemiştim, ondan olmuş. Dikkat edin siz de..
Olabilir canım mümkün, ben de okula bile evden hazırlayıp götürüyorum bu ara..Ya bende geçenlerde böyle oldum , şu terbiyeli tavuk diye reklamı yapılan tavuktan yemiştim. Acaba ondan mı olmuştu en iyisi evde yemek
Bdn buradayim :)derandiren nisankralicesi Rakika Kova hatunu @Kiblerim bak @tuzsuz_ruh Tikkabilla acaba nerelerdesiniz
Topiğin libidosu iyice düştüBdn buradayim :)
Bu acaba =/Topiğin libidosu iyice düştü