- 7 Nisan 2015
- 4.599
- 16.188
- 208
Sağol canım idare ediyorım valla sen nasılsınBak sen buarlardasin Nisan yokkk sonra hep başkasına ima ediyor kendi yokkknisankralicesi
Bu arada hoşgeldin deranim nasilsinnnn![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol canım idare ediyorım valla sen nasılsınBak sen buarlardasin Nisan yokkk sonra hep başkasına ima ediyor kendi yokkknisankralicesi
Bu arada hoşgeldin deranim nasilsinnnn![]()
Bende burdayim :))İyi akşamlar ben buralardayim:)
Bende iyiyim ya 3 gece oluyor nihayet yarın dönüyorum İstanbul'a özledim yahuuuSağol canım idare ediyorım valla sen nasılsın![]()
Hoşgeldin fıstık dedikodunu yaptım :))Bende burdayim :))
Evet kulağım cinladi geldim :))Hos
Hoşgeldin fıstık dedikodunu yaptım :))![]()
İyi yapmışım o zaman :))Evet kulağım cinladi geldim :))
İnsanın evi gibisi yok hanifem heledeBende iyiyim ya 3 gece oluyor nihayet yarın dönüyorum İstanbul'a özledim yahuuu![]()
İnsanın evi gibisi yok hanifem helede
Bebek olunca daha iyi anlicaksin
İnşallah inşallah canım. Bende öyle başka yerde yatamıyorum alışma süreci yaşiyorım yani:)Evet kesinlikle evimi yatağımı çok özlüyorum başka yerde uykumu bile alamıyorum ya :/ inşallah o da gelsin de evimiz bebek sesiyle neselensin![]()
Annemin evi bile eski yatağım bile öyle geliyor valla :)))İnşallah inşallah canım. Bende öyle başka yerde yatamıyorum alışma süreci yaşiyorım yani:)
Noldu canım
Banada öyle geliyor artik yadırgıyorumAnnemin evi bile eski yatağım bile öyle geliyor valla :)))
Attığın şarkıdanNoldu canım
Attığın şarkıdanhallerim geldi zaten zırlamaya yer arıyorum
![]()
Ay kıyamam banada öyle oldu ya:)) ben öyle şarkıları seviyorum hatta hep doksanlar dinlerimAttığın şarkıdanhallerim geldi zaten zırlamaya yer arıyorum
![]()
EvetRegl mi oldun justım ondan mı bu melankoli :))
Bence de en güzeli. Eskilerde duygu var , şimdikiler mıy mıy mıyAy kıyamam banada öyle oldu ya:)) ben öyle şarkıları seviyorum hatta hep doksanlar dinlerim![]()
hem niye zırlamaya yer ariyosun :/Attığın şarkıdanhallerim geldi zaten zırlamaya yer arıyorum
![]()