- 7 Nisan 2015
- 4.599
- 16.204
- 208
Sağol canım idare ediyorım valla sen nasılsınBak sen buarlardasin Nisan yokkk sonra hep başkasına ima ediyor kendi yokkk nisankralicesi
Bu arada hoşgeldin deranim nasilsinnnn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol canım idare ediyorım valla sen nasılsınBak sen buarlardasin Nisan yokkk sonra hep başkasına ima ediyor kendi yokkk nisankralicesi
Bu arada hoşgeldin deranim nasilsinnnn
Bende burdayim :))İyi akşamlar ben buralardayim:)
Bende iyiyim ya 3 gece oluyor nihayet yarın dönüyorum İstanbul'a özledim yahuuuSağol canım idare ediyorım valla sen nasılsın
Hoşgeldin fıstık dedikodunu yaptım :))Bende burdayim :))
Evet kulağım cinladi geldim :))Hos
Hoşgeldin fıstık dedikodunu yaptım :))
İyi yapmışım o zaman :))Evet kulağım cinladi geldim :))
İnsanın evi gibisi yok hanifem heledeBende iyiyim ya 3 gece oluyor nihayet yarın dönüyorum İstanbul'a özledim yahuuu
İnsanın evi gibisi yok hanifem helede
Bebek olunca daha iyi anlicaksin
İnşallah inşallah canım. Bende öyle başka yerde yatamıyorum alışma süreci yaşiyorım yani:)Evet kesinlikle evimi yatağımı çok özlüyorum başka yerde uykumu bile alamıyorum ya :/ inşallah o da gelsin de evimiz bebek sesiyle neselensin
Annemin evi bile eski yatağım bile öyle geliyor valla :)))İnşallah inşallah canım. Bende öyle başka yerde yatamıyorum alışma süreci yaşiyorım yani:)
Noldu canım
Banada öyle geliyor artik yadırgıyorumAnnemin evi bile eski yatağım bile öyle geliyor valla :)))
Attığın şarkıdan hallerim geldi zaten zırlamaya yer arıyorumNoldu canım
Attığın şarkıdan hallerim geldi zaten zırlamaya yer arıyorum
Ay kıyamam banada öyle oldu ya:)) ben öyle şarkıları seviyorum hatta hep doksanlar dinlerimAttığın şarkıdan hallerim geldi zaten zırlamaya yer arıyorum
EvetRegl mi oldun justım ondan mı bu melankoli :))
Bence de en güzeli. Eskilerde duygu var , şimdikiler mıy mıy mıyAy kıyamam banada öyle oldu ya:)) ben öyle şarkıları seviyorum hatta hep doksanlar dinlerim
hem niye zırlamaya yer ariyosun :/Attığın şarkıdan hallerim geldi zaten zırlamaya yer arıyorum