- 16 Şubat 2009
- 34.816
- 123.232
- 1.123
Hamile misinNe işler karıştırıyorsunuz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hamile misinNe işler karıştırıyorsunuz
Değilmiş :)Hamile misin
Geçmiş olsun kuzum uykusuz mu kaldın?Günaydın başım çatliiyo
Değilmiş :)
Sağol canım evet sürekli kalıyorum da zaten bu sefer daha çok gibi. Parol içtim biraz daha iyi gibiyimGeçmiş olsun kuzum uykusuz mu kaldın?
Sağol canım evet sürekli kalıyorum da zaten bu sefer daha çok gibi. Parol içtim biraz daha iyi gibiyim
Sende yoksunBurdayiz ama derandiren bilemem :))
Burdayım yaSende yoksun
Çayımı misafirlikte içiyordum canımcım:)) oyüzden ısmarlayamadim size
nisancım sende yokmuşsun ne konuşuyonBurdayiz ama derandiren bilemem :))
Hahaha kabul etti :))Çayımı misafirlikte içiyordum canımcım:)) oyüzden ısmarlayamadim size
nisancım sende yokmuşsun ne konuşuyon
Öyle hayatım işte o uyusada ben bazen yatamıyorum akşam saatlerinde işimiz bitti şükür günlük temizlik yapıyorum sadece:) bebeğin olsun hayirlisiyla göreceksin sürekli dağiliyo mutfak evAman kuzum iş yapıcam diye ugrasma elayı uyutunca sen de yat uyu önemli olan sagliğin işler beklese de olur
Öyle hayatım işte o uyusada ben bazen yatamıyorum akşam saatlerinde işimiz bitti şükür günlük temizlik yapıyorum sadece:) bebeğin olsun hayirlisiyla göreceksin sürekli dağiliyo mutfak ev
Kız neyi kabul ettim misafirliğe gitmiştik:)) illa çekecen başka yöneeeHahaha kabul etti :))
İyi akşamlar ben buralardayim:)İyi akşamlar nerde bu topigin sakinleri :)) bu ne sakinlik ya
İyi akşamlar ben buralardayim:)