- 19 Ağustos 2017
- 6.478
- 39.438
- 548
- 33
Burdaaa@derandiren nisankralicesi Rakika Kova hatunu Sismaniye @tuzsuz_ruh @Tikkabilla acaba nerelerdesiniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Burdaaa@derandiren nisankralicesi Rakika Kova hatunu Sismaniye @tuzsuz_ruh @Tikkabilla acaba nerelerdesiniz
Burdayim ortmenim@derandiren nisankralicesi Rakika Kova hatunu Sismaniye @tuzsuz_ruh @Tikkabilla acaba nerelerdesiniz
Burdayım@derandiren nisankralicesi Rakika Kova hatunu Sismaniye @tuzsuz_ruh @Tikkabilla acaba nerelerdesiniz
Bu acaba =/
Burdaaa
Burdayim ortmenim
herkes burdaymış ya laBurdayım
I am here@derandiren nisankralicesi Rakika Kova hatunu Sismaniye @tuzsuz_ruh @Tikkabilla acaba nerelerdesiniz
Canım dikkat et annem yazın zehirlendi bağırsaklarımda enfeksiyon çıktı tavuk yüzünden 1 hafta alttan üstten dediğin gibi hastanede yattı serim yedi 1 hafta da anca kendine geldi geçmiş olsunSelam kızlar, ben 1 haftadır hastaydım, tavuktan enfeksiyon kapmışım alttan üstten gidiyordum Anca geçti derken bu sefer de boğazlarım enfeksiyon kaptı, yine çeşit çeşit ilaçlar.. Neler yaptınız bakalım?
BicamaPişşşttt uyudunuz mu?
Üstünüzde ne var?
Polar donPişşşttt uyudunuz mu?
Üstünüzde ne var?
Hahaa
Tayt, sporcu atletiPişşşttt uyudunuz mu?
Üstünüzde ne var?
Günaydınnn canım@derandiren nisankralicesi Rakika Kova hatunu Sismaniye @tuzsuz_ruh @Tikkabilla acaba nerelerdesiniz
Sıcacık kukuPolar don
Hoşgeldin ♡
Hahaa
Ooo sporcu atleti tayt falanTayt, sporcu atleti
Hoşgeldin hadi geçmiş olsun gitme daha
Yok ya keşke öyle olsa geçen saatine göre açıldı
Sanırım artık banlandığın saat değil , tarih gelince direk açılıyor bana da oldu
Kız bibi cosmussun yine anacım senin herif kaçta geliyor ona sakla libidolular:)))Sıcacık kuku
Ooo sporcu atleti tayt falan
Sıcacık kuku
Ooo sporcu atleti tayt falan
Yanımda şükür hafta sonu izinli birazdan üstünde kötü emellerimi gerçekleştirmeyi düşünüyorumKız bibi cosmussun yine anacım senin herif kaçta geliyor ona sakla libidolular:)))
Yanımda şükür hafta sonu izinli birazdan üstünde kötü emellerimi gerçekleştirmeyi düşünüyorum
Banane o senin sorunun neymiş tayt giymekle olmuyormuşYanında olan var olmayan var ya
Banane o senin sorunun neymiş tayt giymekle olmuyormuş