• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstek üzerine geyik :))) sabahlar olmasın :)

Selam kızlar, ben 1 haftadır hastaydım, tavuktan enfeksiyon kapmışım alttan üstten gidiyordum :KK70: Anca geçti derken bu sefer de boğazlarım enfeksiyon kaptı, yine çeşit çeşit ilaçlar.. :işsiz: Neler yaptınız bakalım? :KK49:
Canım dikkat et annem yazın zehirlendi bağırsaklarımda enfeksiyon çıktı tavuk yüzünden 1 hafta alttan üstten dediğin gibi hastanede yattı serim yedi 1 hafta da anca kendine geldi geçmiş olsun :KK15:

Bicama :KK53:
Hoşgeldin
Allah aşkına rahat dur :KK70:
Tamam ya durucam sıkılıyorum 5 gün 5 gün ban yemekten :110: banım 20:45 de açılıcak sanıyordum baktım açılmış şaşırdım :KK76:
Eşim aldı teli elimden bırak film izliyoruz diye atladım üstüme banım açılmış veeerrrr diye aynı böyle saldırdım eline :KK70:zombi gibisin diyor :70:

Pişşşttt uyudunuz mu? :KK53:
Üstünüzde ne var?:KK8::KK8:
Polar don :D
Hoşgeldin ♡
Tamam ya durucam sıkılıyorum 5 gün 5 gün ban yemekten :110: banım 20:45 de açılıcak sanıyordum baktım açılmış şaşırdım :KK76:
Eşim aldı teli elimden bırak film izliyoruz diye atladım üstüme banım açılmış veeerrrr diye aynı böyle saldırdım eline :KK70:zombi gibisin diyor :KK70:

Hahaa :D

Eşim aldı teli elimden bırak film izliyoruz diye atladım üstüme banım açılmış veeerrrr diye aynı böyle saldırdım eline :KK70:zombi gibisin diyor :KK70:

:D :D :D
Sanırım artık banlandığın saat değil , tarih gelince direk açılıyor bana da oldu :sus:

Back