- 22 Temmuz 2016
- 20.283
- 109.773
- 518
Aboee az enisteyle ugrasta banlanma senin yüzünden topigin libido yerlerde =/Yanımda şükür hafta sonu izinli birazdan üstünde kötü emellerimi gerçekleştirmeyi düşünüyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aboee az enisteyle ugrasta banlanma senin yüzünden topigin libido yerlerde =/Yanımda şükür hafta sonu izinli birazdan üstünde kötü emellerimi gerçekleştirmeyi düşünüyorum
Benimki de dün izinliydi evet bibicim onun yanında pek giyinmeye fırsatım olmuyor
TamamAboee az enisteyle ugrasta banlanma senin yüzünden topigin libido yerlerde =/
Düz evde giyilen rahat alt üstümde de uzun kollu sweet ayaklarımda pondiflerim yani şalvar giysemde farketmez
Senden hic beklenilmeyen şeyler bunlarDüz evde giyilen rahat alt üstümde de uzun kollu sweet ayaklarımda pondiflerim yani şalvar giysemde farketmez
Düz evde giyilen rahat alt üstümde de uzun kollu sweet ayaklarımda pondiflerim yani şalvar giysemde farketmez
Önemli olan da bu kadar doğallıkla bu kadar iş canım benimmmSenden hic beklenilmeyen şeyler bunlar
Zaten şişmanım ne olucak çıplak mı gezicem adam soğusun benden bildiğin dümdüz bir kadımın 0 makyaj falan ama libidoma gelirsen kimsede yokSenden hic beklenilmeyen şeyler bunlar
He aynen öyleÖnemli olan da bu kadar doğallıkla bu kadar iş canım benimmm
Hahaha önemli olan da libido zatenZaten şişmanım ne olucak çıplak mı gezicem adam soğusun benden bildiğin dümdüz bir kadımın 0 makyaj falan ama libidoma gelirsen kimsede yok
Hıı? tayt var :) tayt benim dunyam evde de disarda da :)))
Şu geçen dışarıda giyebilir mıyım diye sorduğun mu yoksaHıı? tayt var :) tayt benim dunyam evde de disarda da :)))
Yok o degil onu daha hic giymedim sadece denemisligim var :)
Eniştenin yanında başka giyiyorsun yaniYok o degil onu daha hic giymedim sadece denemisligim var :)
Bu arada disarinin taytlari evin taytlari ayridir bende :)))
Bi denemedim diyorsun yani hahaaYok o degil onu daha hic giymedim sadece denemisligim var :)
Bu arada disarinin taytlari evin taytlari ayridir bende :)))
Siyah saten mini gecelik tek gecerim :))))Eniştenin yanında başka giyiyorsun yani
Libido yerine gelmiş galibaSiyah saten mini gecelik tek gecerim :))))
Yok kiz gecen haftalardan beterim