- 7 Nisan 2015
- 4.599
- 16.204
- 208
Afiyetolsuun tatlımmya bişey diyim mi , sen söyleyince dikkatimi çekti ben geçen ay reglimi genellikle leke şeklinde gördüm
içerim kuzummm , eline sağlık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Afiyetolsuun tatlımmya bişey diyim mi , sen söyleyince dikkatimi çekti ben geçen ay reglimi genellikle leke şeklinde gördüm
içerim kuzummm , eline sağlık
Mümkünse sabah hastanede yada sağlık ocağında kan ver daha sağlıklı olurEvet , çok göğüs hassasiyetim olur. Aynı şekilde de bu ay var
Haklısın, alıp yapıcam hemenSen bi test yap bakalım
Hatta bu işi geciktirme. Allah esirgesin dış gebelik falan olur bişey olur nolur nolmaz.
Haklısın, alıp yapıcam hemen
Yarın gidemem ama hastaneye, zaten birşey çıkarsa ertesi gün hemen giderimSen kan ver sabah testle uğraşma
Varsa bişey hcg değeri önemli cunku
Yarın gidemem ama hastaneye, zaten birşey çıkarsa ertesi gün hemen giderim
Amin teşekkür ederim :)Allah gönlüne göre versin inşallah
Rakika parmaklarina sağlık canım beğenilere boğmuşsun beni
Hamilesin mi
Test yaptın mı :))
Hamilesin mi
Yaptım yaptımTest yaptın mı :))
İyi hadi geçmiş olsun canım benimmm ❤Yaptım yaptım
Değilim
Allah gönlüme göre verdi şükür
Hele ki sabah 5 te oğluyla çizgi film izlemek zorunda kalan arkadaşımın snapini gördükten sonra çok mutlu oldum O kız birde işe gidecek
Hayirlisi olsun kuzum:) Rabbim gönlüne göre versin..sen yinede bi ara doktora görün leke ve gecikme yaşıyorsanYaptım yaptım
Değilim
Hele ki sabah 5 te oğluyla çizgi film izlemek zorunda kalan arkadaşımın snapini gördükten sonra çok mutlu oldum O kız birde işe gidecek
İ
İyi hadi geçmiş olsun canım benimmm ❤
sağolun kızlarHayirlisi olsun kuzum:) Rabbim gönlüne göre versin..sen yinede bi ara doktora görün leke ve gecikme yaşıyorsan
hadi hayırlı olsun :)Yaptım yaptım
Değilim
Valla tamda altini açtım soğumuştu:)) buyur canımannemlerdeydim az evel döndüm yoruldum bayaderandiren nerde benim çayım
Ben de ev topluyorum akşamdan beri, topla topla bitmiyor çayı adam içti. Ben de ancak bir bardak koydum şimdi kendimeValla tamda altini açtım soğumuştu:)) buyur canımannemlerdeydim az evel döndüm yoruldum baya