- 8 Aralık 2012
- 10.610
- 6.977
- 248
Kaza kurşunu :)
Hmm ondan bakmak istemiyo galiba teste
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kaza kurşunu :)
Yok kız haftaya okula yazdırıcazKeseyi görürsünüz eğer varsa :)
Ya fırsatım olmadı, yarın alcam inşallahE ama sen güzellikle dinlemiyosun:)) dilimizde tüy bitti
Şuan istemiyorum diyim :)Nick diyolla
Bebek mi istiyorsunuz
Sonucu şöyle bize :))Ya fırsatım olmadı, yarın alcam inşallah
Tamam:))Ya fırsatım olmadı, yarın alcam inşallah
Şuan istemiyorum diyim :)
Kız şimdi yaptın sandımGebelik testim ilk buradaki topiğimize eklemiştim wcden firlayip:))halaa saklıyorumEki Görüntüle 2053602
Hahahyok canım saklıyorum kızımın tüm ultrason görüntüleri gebelik testim:))Kız şimdi yaptın sandım
Ay ne güzel :) ♡Hahahyok canım saklıyorum kızımın tüm ultrason görüntüleri gebelik testim:))
Sağol tatlım hatira işte:)Ay ne güzel :) ♡
Sitt çok kafein tuketemez :)Disipline Girmis BirKadin kuzum çay ısmarladım kızlara sen de içenmi
Haha nisaaan:)) vala ben içiyodum açık çaydan birşey olmazSitt çok kafein tuketemez :)
ya bişey diyim mi , sen söyleyince dikkatimi çekti ben geçen ay reglimi genellikle leke şeklinde gördümHiç böyle gecikirmiydi peki?
Mesela regl ağrısı başlar gibi olup olup geçiyor mu?
Yada hafif kahverengi lekelenme vs var mı?
Merak ettim :)
içerim kuzummm , eline sağlıkDisipline Girmis BirKadin kuzum çay ısmarladım kızlara sen de içenmi
ya bişey diyim mi , sen söyleyince dikkatimi çekti ben geçen ay reglimi genellikle leke şeklinde gördüm
içerim kuzummm , eline sağlık
Evet , çok göğüs hassasiyetim olur. Aynı şekilde de bu ay varBu ay regl belirtilerin varmı
Evet , çok göğüs hassasiyetim olur. Aynı şekilde de bu ay var