Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyiydim taa ki şu konuyu görene kadar. Kadın bebeğini parkyatağına koyup çıkarmıyormuş komşuya gidiyormuş falan:/ ay ne biçim insanlar var ya ne rahatlar çok üzüldümHosbuldum teşekkürlernasılsınız bakalım
![]()
İyiydim taa ki şu konuyu görene kadar. Kadın bebeğini parkyatağına koyup çıkarmıyormuş komşuya gidiyormuş falan:/ ay ne biçim insanlar var ya ne rahatlar çok üzüldüm![]()
İyiydim taa ki şu konuyu görene kadar. Kadın bebeğini parkyatağına koyup çıkarmıyormuş komşuya gidiyormuş falan:/ ay ne biçim insanlar var ya ne rahatlar çok üzüldüm![]()
Gün değil ay olacak nerdeyseJust gunun mu geçti
EvetJust gunun mu geçti
Yaaa deran sen yapma bariGün değil ay olacak nerdeyse![]()
Aynen anne demek istemiyorum böylelerine. Tamam ben b.kunu çıkarıyorum buldumcuk olduğum için zor olduğu için belki de ama böylede değil ya böyle yapılmaz:/Konuyu gördüm de okumadım.. Acil müdahale edilmeli![]()
7 gün hemde :)Just gunun mu geçti
Aynen anne demek istemiyorum böylelerine. Tamam ben b.kunu çıkarıyorum buldumcuk olduğum için zor olduğu için belki de ama böylede değil ya böyle yapılmaz:/
Keseyi görürsünüz eğer varsa :)Yaaa deran sen yapma bari![]()
Evetne diye hitap etsem bilemedim
![]()
E ama sen güzellikle dinlemiyosun:)) dilimizde tüy bittiYaaa deran sen yapma bari![]()
Kaza kurşunu :)Nick diyolla
Bebek mi istiyorsunuz
Benim de öyleOkumaz olaydım içimi sıktılar resmen..