Naberr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyiydim taa ki şu konuyu görene kadar. Kadın bebeğini parkyatağına koyup çıkarmıyormuş komşuya gidiyormuş falan:/ ay ne biçim insanlar var ya ne rahatlar çok üzüldümHosbuldum teşekkürler nasılsınız bakalım
İyiydim taa ki şu konuyu görene kadar. Kadın bebeğini parkyatağına koyup çıkarmıyormuş komşuya gidiyormuş falan:/ ay ne biçim insanlar var ya ne rahatlar çok üzüldüm
Disipline Girmis BirKadin sen test yapmadinmi hala:/ ay ne rahatsın ya getirtme bizi oraya
İyiydim taa ki şu konuyu görene kadar. Kadın bebeğini parkyatağına koyup çıkarmıyormuş komşuya gidiyormuş falan:/ ay ne biçim insanlar var ya ne rahatlar çok üzüldüm
Gün değil ay olacak nerdeyseJust gunun mu geçti
Evet ne diye hitap etsem bilemedimJust gunun mu geçti
Yaaa deran sen yapma bariGün değil ay olacak nerdeyse
Aynen anne demek istemiyorum böylelerine. Tamam ben b.kunu çıkarıyorum buldumcuk olduğum için zor olduğu için belki de ama böylede değil ya böyle yapılmaz:/Konuyu gördüm de okumadım.. Acil müdahale edilmeli
7 gün hemde :)Just gunun mu geçti
Aynen anne demek istemiyorum böylelerine. Tamam ben b.kunu çıkarıyorum buldumcuk olduğum için zor olduğu için belki de ama böylede değil ya böyle yapılmaz:/
Keseyi görürsünüz eğer varsa :)Yaaa deran sen yapma bari
Evet ne diye hitap etsem bilemedim
E ama sen güzellikle dinlemiyosun:)) dilimizde tüy bittiYaaa deran sen yapma bari
Kaza kurşunu :)Nick diyolla
Bebek mi istiyorsunuz
Benim de öyleOkumaz olaydım içimi sıktılar resmen..