İstek üzerine geyik :))) sabahlar olmasın :)

Bibibella Valla ben 50 kiloyum yine giyemiyorum yatamıyorum saten gecelikle :))) penye pijama candır dizleride çıkmış olacak ortası hafif yirtilmiş hava alsın diye
Ahahahaha kizzzzz bijama giyme saten olmasın pamuk saten gecelikler de var onlardan giy hep bijama hep bijama baymak adamın icini

Ya olay şu ki ben onlardan giysem de giymesem de her gece baştan çıkmış oluyoruz bı anda

Bı de acıyorum bacım verdiğim paraya 5 dk durmuyor üstümde ne ara giydim ne ara çıkarttı farkına varmiyorum

Hayallerim yikıldı bibi senden heç beklemezdim. Ustad bibi pufff oldu uctu. Oysa senin dolabinda 3 5 babydoll, 3 5 file corap, jartiyer, kirmizi gecelik, tanga takimi ve daha niceleri olmaliydi.

Hayaller babydoll hayatlar cıbıl...
Tanga kırmızı laci beyaz gecelik file çorap hepsi var çekmecemde özellikle file çorap sever herifim parçalamalı

Bibibella Valla ben 50 kiloyum yine giyemiyorum yatamıyorum saten gecelikle :))) penye pijama candır dizleride çıkmış olacak ortası hafif yirtilmiş hava alsın diye
O yırtık olmazsa olmaz hava önemli sıcak basıyor yoksa içten yanmalı

Niye kiiiiiiz yasak degil gunah degil gunleri bosa gecirmeyin
Ya şimdi bidaha yıkanıcak abdest alıcak uğraştırmayayım herifimi yarın acısı çıkar

Zaten o gecelikler uyumak icin alinmiyo canim. Uyurken yine giyersin bicamani
Bicama

Ben cok sabirsizim az once aldigim geceligi bile kurye ile ertesi gun teslim aldim 85 liraya geldi
Ama ilerisi icin almak lazim bi seyler

Ama 85e neler alinir neler , sabretmeye deger ayy beklemek cok heyecanli. Bir de iyi satici buldun mu inanilmaz kalitede şeyler geliyor. Zaten cok satan saticidan bir de gelen ürünün bolca resmini atan kullanıcıların olduğu satıcıdan alcan.

Ya 2 hafta once takma kirpik ve tırnak sipariş ettim dün geldi. Yok böyle kalite. Hele kirpik bildigin gercek kıl gibi. Burada 30 tl'ye aldigim kirpigi ordan 7 tl'ye 3 adet aldım. Allahım aşk yaşıyorum kirpiklerim ve tırnaklarımla. Ne tasarruflu karıyım Allah beni ıslah etsin...

Hahah ay alemsiniz yetişemiyorum sizee:))

Bana linkler atsana bacım sana zahmet

Kanima girme simdi girersem cikamam siteden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…