- 30 Temmuz 2015
- 25.788
- 73.559
- 598
- 34
Ahahahaha kizzzzz bijama giyme saten olmasın pamuk saten gecelikler de var onlardan giy hep bijama hep bijama baymak adamın iciniBibibella Valla ben 50 kiloyum yine giyemiyorum yatamıyorum saten gecelikle :))) penye pijama candır dizleride çıkmış olacak ortası hafif yirtilmiş hava alsın diye
Sen sismaniyesin dimi:)) utanıyorum giymeye yapmacık hissediyorumZaten o gecelikler uyumak icin alinmiyo canim. Uyurken yine giyersin bicamani
Ben siyah tercih ederimAlmadım. Henüz sennn
Bende morBen siyah tercih ederim
Bende morBen siyah tercih ederim
Ben cırt renkler kırmızı mor fusya ahahahaBen siyah tercih ederim
Hahah ben de utaniyorum isin asli ama 50 kilo olsam utanmazdim bakSen sismaniyesin dimi:)) utanıyorum giymeye yapmacık hissediyorumgiydiğim zamanda eşimi uyku bastiriyo ne hikmetse oyüzden soğuddum artik
Benim yatak basligi murdumsu morBende mor
Vala doğum yaptim 6 aydir 50 kiloyum ama adamın içi geçmiş zaten:))Ahahahaha kizzzzz bijama giyme saten olmasın pamuk saten gecelikler de var onlardan giy hep bijama hep bijama baymak adamın icini
Yapışmaz Yapışmaz sen giy sateni adama yapış ahahahahaVala doğum yaptim 6 aydir 50 kiloyum ama adamın içi geçmiş zaten:))
Bana yapişiyo evdeki satenler:)))
Tanga kırmızı laci beyaz gecelik file çorap hepsi var çekmecemdeHayallerim yikıldı bibi senden heç beklemezdim. Ustad bibi pufff oldu uctu. Oysa senin dolabinda 3 5 babydoll, 3 5 file corap, jartiyer, kirmizi gecelik, tanga takimi ve daha niceleri olmaliydi.
Hayaller babydoll hayatlar cıbıl...
O yırtık olmazsa olmazBibibella Valla ben 50 kiloyum yine giyemiyorum yatamıyorum saten gecelikle :))) penye pijama candır dizleride çıkmış olacak ortası hafif yirtilmiş hava alsın diye
Ya şimdi bidaha yıkanıcak abdest alıcak uğraştırmayayım herifimi yarın acısı çıkarNiye kiiiiiiz yasak degil gunah degil gunleri bosa gecirmeyin
BicamaZaten o gecelikler uyumak icin alinmiyo canim. Uyurken yine giyersin bicamani
Benim de kırmızıBenim yatak basligi murdumsu mor
Mor giyersem yataklan butunlesirim
Ben cok sabirsizim az once aldigim geceligi bile kurye ile ertesi gun teslim aldim 85 liraya geldi
Ama ilerisi icin almak lazim bi seyler
Hahah ay alemsiniz yetişemiyorum sizee:))Tanga kırmızı laci beyaz gecelik file çorap hepsi var çekmecemdeözellikle file çorap sever herifim parçalamalı
O yırtık olmazsa olmazhava önemli sıcak basıyor yoksa içten yanmalı
Ya şimdi bidaha yıkanıcak abdest alıcak uğraştırmayayım herifimi yarın acısı çıkar
Bicama
Madem öyle marka öner bacım yapişmayan pamuk saten:)))Yapışmaz Yapışmaz sen giy sateni adama yapış ahahahaha
Bana linkler atsana bacım sana zahmetAma 85e neler alinir neler , sabretmeye deger ayy beklemek cok heyecanli. Bir de iyi satici buldun mu inanilmaz kalitede şeyler geliyor. Zaten cok satan saticidan bir de gelen ürünün bolca resmini atan kullanıcıların olduğu satıcıdan alcan.
Ya 2 hafta once takma kirpik ve tırnak sipariş ettim dün geldi. Yok böyle kalite. Hele kirpik bildigin gercek kıl gibi. Burada 30 tl'ye aldigim kirpigi ordan 7 tl'ye 3 adet aldım. Allahım aşk yaşıyorum kirpiklerim ve tırnaklarımla. Ne tasarruflu karıyım Allah beni ıslah etsin...
Kanima girme simdi girersem cikamam sitedenAma 85e neler alinir neler , sabretmeye deger ayy beklemek cok heyecanli. Bir de iyi satici buldun mu inanilmaz kalitede şeyler geliyor. Zaten cok satan saticidan bir de gelen ürünün bolca resmini atan kullanıcıların olduğu satıcıdan alcan.
Ya 2 hafta once takma kirpik ve tırnak sipariş ettim dün geldi. Yok böyle kalite. Hele kirpik bildigin gercek kıl gibi. Burada 30 tl'ye aldigim kirpigi ordan 7 tl'ye 3 adet aldım. Allahım aşk yaşıyorum kirpiklerim ve tırnaklarımla. Ne tasarruflu karıyım Allah beni ıslah etsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?