- 22 Temmuz 2016
- 20.283
- 109.773
- 518
Kizlar aliexpressten alın tum fantazi seylerini, aşirı ucuz ve güvenilir. Tr'den 40 tl'ye bi gecelik alirken oradan 5 10 tl'ye neler neler aliniyor. Büyük beden de var. Hele vücut corabını cok oneririm, zayif sisman herkese oluyor ve vucudu sahane gösteriyor. 1 2 dolara sahane modeller var, aynısi TR'de 30 40 tl. Ben bir kere 100 tl'ye dünya satın aldım 2 3 haftaya geldi cicilerim. Ama ben kırbaç, kelepceci degilim... bibi üstad alsın onları...
Hicte bileMasaj sefmiyom sex seviyom benpis libidosuz git burdan
Kizlar aliexpressten alın tum fantazi seylerini, aşirı ucuz ve güvenilir. Tr'den 40 tl'ye bi gecelik alirken oradan 5 10 tl'ye neler neler aliniyor. Büyük beden de var. Hele vücut corabını cok oneririm, zayif sisman herkese oluyor ve vucudu sahane gösteriyor. 1 2 dolara sahane modeller var, aynısi TR'de 30 40 tl. Ben bir kere 100 tl'ye dünya satın aldım 2 3 haftaya geldi cicilerim. Ama ben kırbaç, kelepceci degilim... bibi üstad alsın onları...
Masaj mı yaptırcanHicte bilemasaj candir
Ben gidiyom bibi kovdu
terbiyesiz ayhlaksız benim gibim uslu ayhlaklı bi gafın bu pis şeyleri almaz
terbiyesiz ayhlaksız benim gibim uslu ayhlaklı bi gafın bu pis şeyleri almaz
Bibinin libidosu tasinca oyle dengesizlik ediyor zaarMasaj mı yaptırcangitme gı
Dolabımda birşey yok vallaKız dolabını açsak artık neler dökülür üstümüze Allah bilir, gelmiş bana ayak yapıyor..
Dolabımda birşey yok vallabi çekmecem var onlarıda giymiyorum cıbıl iyidir cıbıl
Sende alllHerkeşler kırmızı gecelik alıyor
Dolabımda birşey yok vallabi çekmecem var onlarıda giymiyorum cıbıl iyidir cıbıl
Ben cok sabirsizim az once aldigim geceligi bile kurye ile ertesi gun teslim aldim 85 liraya geldiKizlar aliexpressten alın tum fantazi seylerini, aşirı ucuz ve güvenilir. Tr'den 40 tl'ye bi gecelik alirken oradan 5 10 tl'ye neler neler aliniyor. Büyük beden de var. Hele vücut corabını cok oneririm, zayif sisman herkese oluyor ve vucudu sahane gösteriyor. 1 2 dolara sahane modeller var, aynısi TR'de 30 40 tl. Ben bir kere 100 tl'ye dünya satın aldım 2 3 haftaya geldi cicilerim. Ama ben kırbaç, kelepceci degilim... bibi üstad alsın onları...
Niye kiiiiiiz yasak degil gunah degil gunleri bosa gecirmeyinDiyom ya bugün perşembe yassakk kardeşim yassakişte küçük oynaşmalar benim elim zaten hep üstünde mıncırma okşama
Zaten o gecelikler uyumak icin alinmiyo canim. Uyurken yine giyersin bicamani
Almadım. Henüz sennnSEn aldin mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?