• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstek üzerine geyik :))) sabahlar olmasın :)

Ama 85e neler alinir neler , sabretmeye deger ayy beklemek cok heyecanli. Bir de iyi satici buldun mu inanilmaz kalitede şeyler geliyor. Zaten cok satan saticidan bir de gelen ürünün bolca resmini atan kullanıcıların olduğu satıcıdan alcan.

Ya 2 hafta once takma kirpik ve tırnak sipariş ettim dün geldi. Yok böyle kalite. Hele kirpik bildigin gercek kıl gibi. Burada 30 tl'ye aldigim kirpigi ordan 7 tl'ye 3 adet aldım. Allahım aşk yaşıyorum kirpiklerim ve tırnaklarımla. Ne tasarruflu karıyım Allah beni ıslah etsin...:halay:
Kiz valla modeller arasında kafam döndü:D yok böyle ucuzluk ya :D 100 tlye dolap kesin dolar . Bugüne kadar verdiğim paralara acıdım

Hemsire fantazi yazin falan. Cikacak bi dolu. Turkce de yazabilirsiniz. Bir de yorumlar da gelen urunu paylasan var vi dolu. O yorumlara bakın mutlaka.. kartla col guvenilir alisveris yapabilirsiniz. 10 yildir alirim tek sıkıntı yasamadım.

Kesinlikle gir $1 tanga var :KK70:
Arkadaslar bu nedir ya
Screenshot_20170914-192408.png

Bi de tipasi var
Screenshot_20170914-192427.png

Bunlari giyen insan var mi cidden klostrofobiden olecem su anda

Back