• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstek üzerine geyik :))) sabahlar olmasın :)

Kizlar aliexpressten alın tum fantazi seylerini, aşirı ucuz ve güvenilir. Tr'den 40 tl'ye bi gecelik alirken oradan 5 10 tl'ye neler neler aliniyor. Büyük beden de var. Hele vücut corabını cok oneririm, zayif sisman herkese oluyor ve vucudu sahane gösteriyor. 1 2 dolara sahane modeller var, aynısi TR'de 30 40 tl. Ben bir kere 100 tl'ye dünya satın aldım 2 3 haftaya geldi cicilerim. Ama ben kırbaç, kelepceci degilim... bibi üstad alsın onları...:dondurma:
Tikkabilla Tikkabilla senin şu en son 2. ekledigin var mi ki :D

Kizlar aliexpressten alın tum fantazi seylerini, aşirı ucuz ve güvenilir. Tr'den 40 tl'ye bi gecelik alirken oradan 5 10 tl'ye neler neler aliniyor. Büyük beden de var. Hele vücut corabını cok oneririm, zayif sisman herkese oluyor ve vucudu sahane gösteriyor. 1 2 dolara sahane modeller var, aynısi TR'de 30 40 tl. Ben bir kere 100 tl'ye dünya satın aldım 2 3 haftaya geldi cicilerim. Ama ben kırbaç, kelepceci degilim... bibi üstad alsın onları...:dondurma:
:dondurma::dondurma: terbiyesiz ayhlaksız :63: benim gibim uslu ayhlaklı bi gadın bu pis şeyleri almaz :KK70:

Dolabımda birşey yok valla :KK53: bi çekmecem var onlarıda giymiyorum :KK70: cıbıl iyidir cıbıl :KK53:

Hayallerim yikıldı bibi senden heç beklemezdim. Ustad bibi pufff oldu uctu. Oysa senin dolabinda 3 5 babydoll, 3 5 file corap, jartiyer, kirmizi gecelik, tanga takimi ve daha niceleri olmaliydi.

Hayaller babydoll hayatlar cıbıl...

Ben cok sabirsizim az once aldigim geceligi bile kurye ile ertesi gun teslim aldim 85 liraya geldi :D
Ama ilerisi icin almak lazim bi seyler :27:

Back