- 22 Temmuz 2016
- 20.283
- 109.773
- 518
Ben bunu begendi...kirbac da al :)))Jartiyeri mi
Bana da cogu olmaz iki dogum iki emzirme kilo verme derken iyice sarktim bayadir hic gecelik almadim o yuzden. Kamufleli bisey aldim bu sefer bakalim
Eki Görüntüle 2044807
Hayirli uğurlu olsunn canım:)) fakirlere açık yapmişsin bu sefer
Owww çok sertJartiyeri mi
Bana da cogu olmaz iki dogum iki emzirme kilo verme derken iyice sarktim bayadir hic gecelik almadim o yuzden. Kamufleli bisey aldim bu sefer bakalim
Eki Görüntüle 2044807
Wuhuu ben seni hiç taniyamamisim bacımKelepce?
Wuhuu ben seni hiç taniyamamisim bacım
Kirbac degil de kelepce almayi dusundum ama ne olur ne olmaz bi sakatlik cikmasin hahahahBen bunu begendi...kirbac da al :)))
Kırbaç kelepçe sıkıntıKirbac degil de kelepce almayi dusundum ama ne olur ne olmaz bi sakatlik cikmasin hahahah
Kirbac ne yaKırbaç kelepçe sıkıntıel değiştirme durumu yüksek
Ayy ağzım sulandı kelepçe
Eşim an itibariyle diyorki habire karılar klübü ne güzel atmışlardı seniahahaha
Ya libido senin esin seni niye kedi gibi seviyoEşim an itibariyle diyorki habire karılar klübü ne güzel atmışlardı senibi yandanda bacaklarımla ilgilenii seviyi falan ama bak şimdi gece kiskançlar gelicek sinir oluyorlar bana kocamı övüyom diye
Ahaha sende her gun ayak masaji yaptirimisin benim gibi :)Eşim an itibariyle diyorki habire karılar klübü ne güzel atmışlardı senibi yandanda bacaklarımla ilgilenii seviyi falan ama bak şimdi gece kiskançlar gelicek sinir oluyorlar bana kocamı övüyom diye
AhahahahahaEşim an itibariyle diyorki habire karılar klübü ne güzel atmışlardı senibi yandanda bacaklarımla ilgilenii seviyi falan ama bak şimdi gece kiskançlar gelicek sinir oluyorlar bana kocamı övüyom diye
HahahahahaYa libido senin esin seni niye kedi gibi seviyo
Bacak oksamadan sonra buraya yazamiyo olman lazimdi
Diyom ya bugün perşembe yassakk kardeşim yassakYa libido senin esin seni niye kedi gibi seviyo
Bacak oksamadan sonra buraya yazamiyo olman lazimdi
Masaj sefmiyom sex seviyom benAhaha sende her gun ayak masaji yaptirimisin benim gibi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?