• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstek üzerine geyik :))) sabahlar olmasın :)

Kafalar güzel valla :deli:
Ben şu bebek rızkıyla gelir olayını anlamıyorum ya.
Tamam elbette rızkıyla gelir, belki iyi bir iş , iyi bir para. Şansla gelir çocuk..
Allah birinin rızkını kesince o kişi ölürmüş zaten. Ama ben anlamıyorum , hepimiz Allah rızkımızı verir diye oturalım oturduğumuz yerde :issiz:

Kafalar gerçekten güzel.

Libido isleri he
Gozu korolasi libido kayiplarda benim asil
Buraya yazacak kadar bile libidom kalmadi :KK70:
Kim bulduysa cikarsin versin ayip oluyo boyle :KK70:
Aaaa ne oldu iyi gidiyordu, yeni bir aliexpress mi lazım :D

g%C3%BCnayd%C4%B1n.jpg

derandiren derandiren bacım sende ortadan kayboluyorsun 12den sonra eşin gelince kimse farketmiyor sanma :dondurma:
Haha kız yok valla ben eşim gelmeden yatamıyorum o gelince kızım uyanıyor onla uğraştiktan sonra bayiliyorum resmen:))) hem 12 den sonra uyku saati artik siz yemek saati daha kayboluyonuz:KK53:

Haha kız yok valla ben eşim gelmeden yatamıyorum o gelince kızım uyanıyor onla uğraştiktan sonra bayiliyorum resmen:))) hem 12 den sonra uyku saati artik siz yemek saati daha kayboluyonuz:KK53:

Bizimkinin tatil günüydü dün orucluydum zaten yemekten sonra insülin direncim yükseldi:KK36: galiba uyku bastırdı bı de akşam payitaht izledikkk :KK73:

Back