- 7 Nisan 2015
- 4.599
- 16.204
- 208
Vala helal olsun tatlım ne diyim ama Beni sevecek adam bicamamlada sever:))) sen yinede söyleseydin indirimi hergün olmasada arada giyerdim be tuzsuzAhahahhajaha kız ben hep evde askılı şort tulum tabi kısa öyle gezerim yani alışkınım bebeğim uykusuzda olsam hastada olsam öyle
Dur kız yine indirime girer aslında sana gosterdiklerim de sabahligiyla birlikte 50 liraydı çok uygundu hemde çok kullanışlı ama gelince yine haber ederim sanaVala helal olsun tatlım ne diyim ama Beni sevecek adam bicamamlada sever:))) sen yinede söyleseydin indirimi hergün olmasada arada giyerdim be tuzsuz
Olur tatlım sağolDur kız yine indirime girer aslında sana gosterdiklerim de sabahligiyla birlikte 50 liraydı çok uygundu hemde çok kullanışlı ama gelince yine haber ederim sana
HahahhaTrendyoldan almiştim:))) bunlar beni basma pijamali sanıyo gerçekten ama biyik basmalı giyiniyorum
Ben gidiyodumPicama partisi var dediler yettiimmm
Ahahaha istemsizce kaytan bıyıklarını sürsem nerelerime şarkısı dilime dolandıAy söyleseydin ya:/ neredeydi bak bicamama biyikli:)))
Nere ben geldimBen gidiyodum
Nire...vhallahada birakmam...Ben gidiyodum
Tımam ben burdayim:)) nisan kayiplarda ha sesi soluğu çıkmıyor hiçbirinin
Cidden uyuyup kalmışım kızlar ya =/ iftira hazır hemenHe valla gerçek yüzleri çıktı anam dedim ya:))) bizi geçici olarak kullanmışlar
Nere ben geldim
çok uykum geldi, valla benden size iş çıkmazNire...vhallahada birakmam...
Yapistim picama pacana ahandaaa
Bu saatte ne uykusu göndermeyinçok uykum geldi, valla benden size iş çıkmaz
Iyi madem cok ta yormayalimçok uykum geldi, valla benden size iş çıkmaz
Hahahah yok ya. Uykumu düzene soktum çok şükür. Erkenden yatıyorum uykum geliyor. Geçen akşam 23:30 da yattım . hemde benBu saatte ne uykusu göndermeyinha mevzu başka diyorsan o zaman bilemem
Neden hep geç geliyosunuzIyi madem cok ta yormayalim
Sen bize lazimsin :))
Iyi bakalım :) o zaman iyi uykular sanaHahahah yok ya. Uykumu düzene soktum çok şükür. Erkenden yatıyorum uykum geliyor. Geçen akşam 23:30 da yattım . hemde ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?