Okula başladılarHayırdır kuzum ne oldu
Benim herif uyuyunca dünya ile ilişkisi kesiliyor benim icin farketmez diyorYaa :)) bende hic gece oturamam ki herif zaten yalniz uyumaz
Okula başldlr cnmHayirdir nolduki kızlarına?
Kız Allah seni ne yapmasın bir şey oldu sandım yaOkula başladılar
Ay benim ki ben olmadan çok yorgunsa uyur yoksa yalnız uyumazBenim herif uyuyunca dünya ile ilişkisi kesiliyor benim icin farketmez diyorkışın genelde salonda yatıyorum bibim üşümesin diye
Ben o gunleri 70 gozle bekliyom yaOkula başladılar
Korkuyor mu annesiAy benim ki ben olmadan çok yorgunsa uyur yoksa yalnız uyumaz
Yok bana sarilmadan uyuyamiyormusKorkuyor mu annesi
Bende beklyrdum ama biri 3 biri 5 olunca akln kalıyorBen o gunleri 70 gozle bekliyom ya
3 yaşında olan bn okula gitmek istemiyorum ama mecburum diye kapısında ağlıyr kızzz nasıl kıyaym ona benKız Allah seni ne yapmasın bir şey oldu sandım yae işte ne güzel kendine biraz vakit ayirirsin temelli okulda değiller ya :)
Alışır kuzum ya merak etme ♡ arkadaş orta mi geliştikçe hocasina alistikca3 yaşında olan bn okula gitmek istemiyorum ama mecburum diye kapısında ağlıyr kızzz nasıl kıyaym ona ben
Küçükken ne yaşadıysaYok bana sarilmadan uyuyamiyormusartık nasıl bi etki biraktiysam
Bilmiyorum vallaKüçükken ne yaşadıysaben bazen esime diyorum söyle bebişim küçükken başına kötü birşey mi geldi anlat karına
İnşallah nisanm:)Alışır kuzum ya merak etme ♡ arkadaş orta mi geliştikçe hocasina alistikcacanını sıkma ♡
evet ama ben terazinin tüm özelliklerini taşıyom, sanatsal ruhlu olmak hariçGunes terazi
Yukselen yengec mi ?oyleyse uzulcem
Yukselende yengec kisiye özguvensizlik veriyor...ondan dediydim :)evet ama ben terazinin tüm özelliklerini taşıyom, sanatsal ruhlu olmak hariç
Aslinda bibisen enisteyi çok daha iyi beslemen gerekPattis kızartması yidikgene tek çeşit zavallı kocam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?