- 22 Temmuz 2016
- 20.283
- 109.687
- 518
Hi
Aklım kızlarımda canım hiç bi konuya adapte olamıyorum
Çağırmasak gelmeyeceksin
Hayırdır kuzum ne olduAklım kızlarımda canım hiç bi konuya adapte olamıyorum
Hayirdir nolduki kızlarına?Aklım kızlarımda canım hiç bi konuya adapte olamıyorum
Canım bu iki hafta annem bende, her şeye karışıyor, tlf elimde çok olunca kızıyorÇağırmasak gelmeyeceksin
Hmm anladım libidodan sizde uzak durun diyorsunCanım bu iki hafta annem bende, her şeye karışıyor, tlf elimde çok olunca kızıyor
Idare etmem lazım gidene kadarişlerimde var, döncem ben sana :)
Yarın gideceğim canım. Özele gidiyorum, 7/24 alıyorlarmış tahlil, kadın doktoru da 7/24 oradaymış. 5 gibi gideceğim. Benim de prolaktin yüksek de onun için tedaviye başladık geçen ay, şimdi kontrol için tekrar test yapacaklar işte..yaptırabildinmi canım dediğin tahlili biliyorum kist için istemişti benden ama acilde yapmazlar sanırım :S
Evet
Geçmiş olsun kuzumYarın gideceğim canım. Özele gidiyorum, 7/24 alıyorlarmış tahlil, kadın doktoru da 7/24 oradaymış. 5 gibi gideceğim. Benim de prolaktin yüksek de onun için tedaviye başladık geçen ay, şimdi kontrol için tekrar test yapacaklar işte..
Senin kist geçti mi? Benim de oluyor ara ara..
Evet
Geçmiş olsun kuzuminşallah en kısa sürede normal değerlere düşer ♡
Sağol canım.. İnşallah.Evet
Geçmiş olsun kuzuminşallah en kısa sürede normal değerlere düşer ♡
Senin ?İyi iyi
Yarın gideceğim canım. Özele gidiyorum, 7/24 alıyorlarmış tahlil, kadın doktoru da 7/24 oradaymış. 5 gibi gideceğim. Benim de prolaktin yüksek de onun için tedaviye başladık geçen ay, şimdi kontrol için tekrar test yapacaklar işte..
Senin kist geçti mi? Benim de oluyor ara ara..
EvetttSenin ?
Ay annem de sürekli onu söylüyor ama ben bayılırım valla hacamat falan yaptıramamGeçmiş olsun canım bende de oluyordu hacamat yaptırdım daha olmuyor
Bi süre gelmezsin artık senKızlar ben kaçtım hoşçakalın
Evet koltuk altlarından yaptı göğüs hizamdan daha kist falan olmuyor elhamdülillah kandan tiksiniyorsan bakamazsin ama koltuk altı çok acıyor ben sırtımdan falan da yaptirmistim onlar ackmamistı o kadarAy annem de sürekli onu söylüyor ama ben bayılırım valla hacamat falan yaptıramamAdet düzensizliğine falan iyi geliyormuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?