- 19 Ağustos 2017
- 6.478
- 39.438
- 548
- 33
Evet olabilir haklısınBi süre gelmezsin artık sen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet olabilir haklısınBi süre gelmezsin artık sen
Okula başladılarHayırdır kuzum ne oldu
Benim herif uyuyunca dünya ile ilişkisi kesiliyor benim icin farketmez diyor kışın genelde salonda yatıyorum bibim üşümesin diyeYaa :)) bende hic gece oturamam ki herif zaten yalniz uyumaz
Okula başldlr cnmHayirdir nolduki kızlarına?
Kız Allah seni ne yapmasın bir şey oldu sandım ya e işte ne güzel kendine biraz vakit ayirirsin temelli okulda değiller ya :)Okula başladılar
Ay benim ki ben olmadan çok yorgunsa uyur yoksa yalnız uyumazBenim herif uyuyunca dünya ile ilişkisi kesiliyor benim icin farketmez diyor kışın genelde salonda yatıyorum bibim üşümesin diye
Ben o gunleri 70 gozle bekliyom yaOkula başladılar
Korkuyor mu annesiAy benim ki ben olmadan çok yorgunsa uyur yoksa yalnız uyumaz
Yok bana sarilmadan uyuyamiyormus artık nasıl bi etki biraktiysamKorkuyor mu annesi
Bende beklyrdum ama biri 3 biri 5 olunca akln kalıyorBen o gunleri 70 gozle bekliyom ya
3 yaşında olan bn okula gitmek istemiyorum ama mecburum diye kapısında ağlıyr kızzz nasıl kıyaym ona benKız Allah seni ne yapmasın bir şey oldu sandım ya e işte ne güzel kendine biraz vakit ayirirsin temelli okulda değiller ya :)
Alışır kuzum ya merak etme ♡ arkadaş orta mi geliştikçe hocasina alistikca canını sıkma ♡3 yaşında olan bn okula gitmek istemiyorum ama mecburum diye kapısında ağlıyr kızzz nasıl kıyaym ona ben
Küçükken ne yaşadıysa ben bazen esime diyorum söyle bebişim küçükken başına kötü birşey mi geldi anlat karınaYok bana sarilmadan uyuyamiyormus artık nasıl bi etki biraktiysam
Bilmiyorum vallaKüçükken ne yaşadıysa ben bazen esime diyorum söyle bebişim küçükken başına kötü birşey mi geldi anlat karına
İnşallah nisanm:)Alışır kuzum ya merak etme ♡ arkadaş orta mi geliştikçe hocasina alistikca canını sıkma ♡
evet ama ben terazinin tüm özelliklerini taşıyom, sanatsal ruhlu olmak hariçGunes terazi
Yukselen yengec mi ?oyleyse uzulcem
Yukselende yengec kisiye özguvensizlik veriyor...ondan dediydim :)evet ama ben terazinin tüm özelliklerini taşıyom, sanatsal ruhlu olmak hariç
Aslinda bibisen enisteyi çok daha iyi beslemen gerek enerjik kalsın diyePattis kızartması yidik gene tek çeşit zavallı kocam